Guciek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Petr Studenik właśnie wypatrzyłam go dla tollerów na Krakowskim CACIBie :) Może ktoś coś wie? :) Quote
Magot Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Guciek']Petr Studenik właśnie wypatrzyłam go dla tollerów na Krakowskim CACIBie :) Może ktoś coś wie? :) Podłączam się do pytania;) Quote
AlaNowak Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Guciek']Petr Studenik właśnie wypatrzyłam go dla tollerów na Krakowskim CACIBie :) Może ktoś coś wie? :) Wiem tyle, że hoduje cockery;) Quote
Guciek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 AlaNowak napisał(a):Wiem tyle, że hoduje cockery;) To, to i mi wyskoczyło w googlach ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Guciek']Petr Studenik właśnie wypatrzyłam go dla tollerów na Krakowskim CACIBie :) Może ktoś coś wie? :) Bylam u niego dwa razy,ale w 2002 i 2003 wiec dawno.Bardzo ostry sedzia jak na nasze warunki (w Krakowie dal 13 dobrych,ile bdb juz nie pamietam).Ruch u niego to podstawa. Quote
Ziunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 jeśli pies nie zasługuje, nie daje dosk. Bardzo podobało mi się u niego to, że pies w sporej stawce, który nie grzeszył ringowymi manierami, wygrał, bo był najlepszy, bez względu na kiepskie przygotowanie. retrieverom polecam. Quote
Recommended Posts