Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za propozycję: DT już mamy, szukamy DS. Mam jednak wątpliowści,czy dogo canario to odpowiedni kompan dla 'naszych 'chi. One obawiają się dużych psów, nie miały z takimi nigdy do czynienia .[quote name='aga4']Hej, dam DT/DS kontakt 697 617 284, oferowalam pomoc dla grzywek spod wroclawia, ale tam juz sprawa ponoc jasna, pisze tutaj bo moge wziąć tylko male pieski ze względu na rasy ktore hoduje :) kontakt 697 617 284 ; agnieszka.franczak_xl@wp.pl

pozdrawiam
Agnieszka

Posted

hehehe hoduje dwie rasy CdB i DC ale chihahua mieszkała by w domu a kontakt miała by tylko ze szczeniakami, bo mogłaby ucierpieć w konfrontacji z łapą dc czy cdb :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pamiętacie Milusia? ide sobie dwa dni temu i widzę nadętą dużą chi w markowym ubranku,która spojrzala na mnie krzywo. Miluś oczywiście,nasz wściekły sopocki chichuacha. Nadal jest wścieknięty,ale kocha swoja pania,z wzajemnościa,jak pani powiedziala "to byla chemia". Pani była zaskoczona,że go pamiętam i smiala sie,gdy odpowiedzialam,że jego nie da rady zapomnieć. W każdym razie macie pozdrowienia od Milusia:)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam,
Chętnie zaadoptuję psa lub sukę Chihuahua, wiek nieistotny, aczkolwiek wolałabym młodego psiaka. Po walce o życie mojego yorka musiałam go uśpić:( Zanim kupię psa, chcę sprawdzić, czy jakiemuś małemu nieszczęściu mogę zaoferować szczęśliwy dom.
Mam co prawda lekką alergię na sierść, ale do mojego yorka przychodziła na zabawy 3 kg Chihuahua i bez problemu mój organizm sobie radził (pewnie jednak w łóżku nie będzie spał, ale na własnym posłaniu).
Mieszkam w Warszawie, dom z dwojgiem dorosłych, bez dzieci, bez innych zwierząt.
Mogę odebrać psiaka z terenu województwa mazowieckiego.

Proszę o informację na priv lub w wątku - będę śledziła!

Pozdrawiam,
Magda

Posted

Magda_W-wa napisał(a):
Witam,
Chętnie zaadoptuję psa lub sukę Chihuahua, wiek nieistotny, aczkolwiek wolałabym młodego psiaka. Po walce o życie mojego yorka musiałam go uśpić:( Zanim kupię psa, chcę sprawdzić, czy jakiemuś małemu nieszczęściu mogę zaoferować szczęśliwy dom.
Mam co prawda lekką alergię na sierść, ale do mojego yorka przychodziła na zabawy 3 kg Chihuahua i bez problemu mój organizm sobie radził (pewnie jednak w łóżku nie będzie spał, ale na własnym posłaniu).
Mieszkam w Warszawie, dom z dwojgiem dorosłych, bez dzieci, bez innych zwierząt.
Mogę odebrać psiaka z terenu województwa mazowieckiego.

Proszę o informację na priv lub w wątku - będę śledziła!

Pozdrawiam,
Magda

Może najpierw powinnaś wykonać test na danego osobnika, pobiera się sierść i naskórek- z tego robi się próbkę i sprawdza czy występuje alergia i jak silna. Może znajdziesz psa, który cię nie uczuli.

• 4 weeks later...
Posted

Kochani zanim kupie psa z hodowli postanowilem upewnić sie,ze nie ma zadnego podobnego psiaka który potrzebuje domu i ktorego nie skrzywdze sposobem zycia jaki prowadze.Rasy psów wybralem w sposób świadomy wypełniając testy ,określając swoje możliwości i syt.zyciową.Zaadoptuje suczke szczeniaka shih tzu ,maltankę ,cziłałkę, szpica ,biszona ,grzywacz chińskiego itp.lubiącego inne psiaki.Czeka dom świadomy zwierzolubny (pomagam psiakom)Prosze o informacje na priv.Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

u mojej kolezanki z Wwy jest do adopcji taka drobinka chi (waga 1,4 kg), ok. 2 lata, z pseudohodowli, grzeczna kochana. Do adopcji za zwrot kosztu sterylizacji.Jezeli ktoś jest zaintersowany, prosze o pw.