aga4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Hej, dam DT/DS kontakt 697 617 284, oferowalam pomoc dla grzywek spod wroclawia, ale tam juz sprawa ponoc jasna, pisze tutaj bo moge wziąć tylko male pieski ze względu na rasy ktore hoduje :) kontakt 697 617 284 ; agnieszka.franczak_xl@wp.pl pozdrawiam Agnieszka Quote
mshume Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dziękuję za propozycję: DT już mamy, szukamy DS. Mam jednak wątpliowści,czy dogo canario to odpowiedni kompan dla 'naszych 'chi. One obawiają się dużych psów, nie miały z takimi nigdy do czynienia .[quote name='aga4']Hej, dam DT/DS kontakt 697 617 284, oferowalam pomoc dla grzywek spod wroclawia, ale tam juz sprawa ponoc jasna, pisze tutaj bo moge wziąć tylko male pieski ze względu na rasy ktore hoduje :) kontakt 697 617 284 ; agnieszka.franczak_xl@wp.pl pozdrawiam Agnieszka Quote
aga4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 hehehe hoduje dwie rasy CdB i DC ale chihahua mieszkała by w domu a kontakt miała by tylko ze szczeniakami, bo mogłaby ucierpieć w konfrontacji z łapą dc czy cdb :) Quote
mshume Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 napisz mi pw, jak wyobrażasz sobie życie chi wśród twoich psiaków. Wiesz dorosły chi waży średnio 2 kg. Ile ważą twoje szczeniaki? :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Chihuahua Tequilka szuka najlepszego domku!! :) http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku?p=18425904#post18425904 Quote
olalolaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Zmiksowana cziłka: http://www.dogomania.pl/threads/221765-Male%C5%84ka-m%C5%82odziutka-2kg-Fiona-z-CZ%C4%98STOCHOWY-po-nieudanej-adopcji-szuka-domu!! Uploaded with ImageShack.us Quote
Fundacja Medor Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 kurcze kupiłam drukowaną gratkę dodatek łodzki i jest Chihuahua 43 821-71-81 szczeniaki Quote
Roch Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 :(ale sprzedają czy chcą oddać? Zrób moze zdjecie zdjecia nie bedzie to najlepsza jakość ale zawsze:) Quote
brazowa1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pamiętacie Milusia? ide sobie dwa dni temu i widzę nadętą dużą chi w markowym ubranku,która spojrzala na mnie krzywo. Miluś oczywiście,nasz wściekły sopocki chichuacha. Nadal jest wścieknięty,ale kocha swoja pania,z wzajemnościa,jak pani powiedziala "to byla chemia". Pani była zaskoczona,że go pamiętam i smiala sie,gdy odpowiedzialam,że jego nie da rady zapomnieć. W każdym razie macie pozdrowienia od Milusia:) Quote
Siacha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Pojawiło się ogłoszenie na trojmiasto.pl http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/chihuahua-oddam-w-dobre-rece-ogl4665020.html Quote
mshume Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 mój nowy podopieczny Chico zaprasza na swój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/224550-Chico-chihuahua-d%C5%82ugow%C5%82osy-szuka-najlepszego-domu-) Quote
Gosiapk Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Pilnie potrzeba przejąć suczkę chihuahua w Gliwidach, póki nie dostanie się do pseudohodowli w jakiejś oborze i będzie rodzić co cieczkę. Kto jest z Gliwic? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20768871_chihuahua.html Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Gosiapk']Pilnie potrzeba przejąć suczkę chihuahua w Gliwidach, póki nie dostanie się do pseudohodowli w jakiejś oborze i będzie rodzić co cieczkę. Kto jest z Gliwic? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20768871_chihuahua.html Dzwoniłam... mała już poszła:( Quote
Gosiapk Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dzwoniłam... mała już poszła:( Cholera :( Quote
Roch Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Kurdddeee mi nawet nie odpisala:(miejmy nadzieje,ze maleńka jakims cudem trafila jednak w dobre rece:) Quote
Gosiapk Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Roch napisał(a):Kurdddeee mi nawet nie odpisala:(miejmy nadzieje,ze maleńka jakims cudem trafila jednak w dobre rece:) Oby, to jedyna nadzieja :/ Quote
Magda_W-wa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Witam, Chętnie zaadoptuję psa lub sukę Chihuahua, wiek nieistotny, aczkolwiek wolałabym młodego psiaka. Po walce o życie mojego yorka musiałam go uśpić:( Zanim kupię psa, chcę sprawdzić, czy jakiemuś małemu nieszczęściu mogę zaoferować szczęśliwy dom. Mam co prawda lekką alergię na sierść, ale do mojego yorka przychodziła na zabawy 3 kg Chihuahua i bez problemu mój organizm sobie radził (pewnie jednak w łóżku nie będzie spał, ale na własnym posłaniu). Mieszkam w Warszawie, dom z dwojgiem dorosłych, bez dzieci, bez innych zwierząt. Mogę odebrać psiaka z terenu województwa mazowieckiego. Proszę o informację na priv lub w wątku - będę śledziła! Pozdrawiam, Magda Quote
dorobella Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Magda_W-wa napisał(a):Witam, Chętnie zaadoptuję psa lub sukę Chihuahua, wiek nieistotny, aczkolwiek wolałabym młodego psiaka. Po walce o życie mojego yorka musiałam go uśpić:( Zanim kupię psa, chcę sprawdzić, czy jakiemuś małemu nieszczęściu mogę zaoferować szczęśliwy dom. Mam co prawda lekką alergię na sierść, ale do mojego yorka przychodziła na zabawy 3 kg Chihuahua i bez problemu mój organizm sobie radził (pewnie jednak w łóżku nie będzie spał, ale na własnym posłaniu). Mieszkam w Warszawie, dom z dwojgiem dorosłych, bez dzieci, bez innych zwierząt. Mogę odebrać psiaka z terenu województwa mazowieckiego. Proszę o informację na priv lub w wątku - będę śledziła! Pozdrawiam, Magda Może najpierw powinnaś wykonać test na danego osobnika, pobiera się sierść i naskórek- z tego robi się próbkę i sprawdza czy występuje alergia i jak silna. Może znajdziesz psa, który cię nie uczuli. Quote
Roch Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Kochani zanim kupie psa z hodowli postanowilem upewnić sie,ze nie ma zadnego podobnego psiaka który potrzebuje domu i ktorego nie skrzywdze sposobem zycia jaki prowadze.Rasy psów wybralem w sposób świadomy wypełniając testy ,określając swoje możliwości i syt.zyciową.Zaadoptuje suczke szczeniaka shih tzu ,maltankę ,cziłałkę, szpica ,biszona ,grzywacz chińskiego itp.lubiącego inne psiaki.Czeka dom świadomy zwierzolubny (pomagam psiakom)Prosze o informacje na priv.Pozdrawiam Quote
mshume Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 u mojej kolezanki z Wwy jest do adopcji taka drobinka chi (waga 1,4 kg), ok. 2 lata, z pseudohodowli, grzeczna kochana. Do adopcji za zwrot kosztu sterylizacji.Jezeli ktoś jest zaintersowany, prosze o pw. Quote
WWiola Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 jejku, jakie cudeńko!!! Bardzo podobna do naszej kochanej Tusieńki [*] Quote
Gosiapk Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Roch napisał(a):Chetnie sie spotkam i poznam sunie z moja:) Czy to są plany przymiarki do adopcji?:cool3: Quote
Recommended Posts