mshume Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 tak, Roch przymierza się do adopcji. UWAGA: okazało się,że sunie są 2, drugiej fotek jeszcze nie mam. Ta jest jeszcze mniejsza i ma ok.4-5 lat. Kochana i wpatrzona w człowieka jak w obrazek. Quote
zozolina Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 He he a myslałam ze moja colusia ma wielkie uszy !!!! ha ha ha a tu taka niespodziewajka !!!! p.s. i tak cie kocham colus !!! Ciotko Mshume dawaj fotki tej drugiej drobinki,uwielbiam takie uszatki:loveu: Quote
Gosiapk Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 mshume napisał(a):tak, Roch przymierza się do adopcji. UWAGA: okazało się,że sunie są 2, drugiej fotek jeszcze nie mam. Ta jest jeszcze mniejsza i ma ok.4-5 lat. Kochana i wpatrzona w człowieka jak w obrazek. Prześlij proszę zdjęcia i info o maluszku. Quote
Gosiapk Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 mshume napisał(a):Ja będę miała, to tu wstawię :) Czekamy. Kiedy mogą być? Quote
dorcia44 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Druga dziewczynka jest na krótszych łapkach ,ma jaśniejsze znaczenia i mniejsze uszy. Najchętniej nie schodziła by z rąk . Obie cud miód i orzeszki . :p Quote
Gosiapk Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 dorcia44 napisał(a):Druga dziewczynka jest na krótszych łapkach ,ma jaśniejsze znaczenia i mniejsze uszy. Najchętniej nie schodziła by z rąk . Obie cud miód i orzeszki .:p No dobra, koniec opowieści, gdzie te zdjęcia? :mad: Quote
zozolina Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Gosiapk napisał(a):No dobra, koniec opowieści, gdzie te zdjęcia? :mad: Zgadzam sie,tiu tiu tiu a zdj nie ma :mad::eviltong: Quote
Gosiapk Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 zozolina napisał(a):Zgadzam sie,tiu tiu tiu a zdj nie ma :mad::eviltong: chyba sobie z nas żartują, bo nadal zdjęć nie ma ;) Quote
Roch Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Gosiapk napisał(a):Czy to są plany przymiarki do adopcji?:cool3: Dziewczyny spokojnie, nie wszyscy pracuja do 14.00;) jutro odwiedze dziewczyny :) Quote
Gosiapk Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Roch napisał(a):Dziewczyny spokojnie, nie wszyscy pracuja do 14.00;) jutro odwiedze dziewczyny :) Zdaj relację z wizyty :) Quote
Roch Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Gosiapk napisał(a):Zdaj relację z wizyty :) Jasna sprawa:)choc juz po rozmowie telefonicznej wiem, ze Kruszynki sa w wspanialych rekach i znajda najlepsze domy na swiecie :) Quote
mshume Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Po sunie już się ustawia kolejka, co nas bardzo cieszy :) Quote
Roch Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 (edited) Jestem pewien ze "Pani DorotA;)" wybierze najlepszy dom nie wazne ktory .Jeśli jest nam przeznaczona bedzie z nami ,jesli nie bedziemy szukac dalej :) Suczki i ich szczescie sa najwazniejsze:) Edited May 7, 2012 by Roch Quote
Roch Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 mshume napisał(a):Dorota, nie Gosia ;) Ups ;) takze tego;) Quote
Roch Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Gosiapk napisał(a):czyli nie doczekamy się zdjęć, bo już są w DS? Ja moge jutro zrobić ,ale jak meshume mowi ze jest juz kolejka to chyba nie ma sensu :) zreszta i tak wstawic musialby ktos inny bo ja nie moge:-/ dogo mi nie pozwala;) Quote
mshume Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Roch napisał(a):Ja moge jutro zrobić ,ale jak meshume mowi ze jest juz kolejka to chyba nie ma sensu :) zreszta i tak wstawic musialby ktos inny bo ja nie moge:-/ dogo mi nie pozwala;) zrób, zrób, prześlesz mi mejlem a ja wstawię. Quote
dorcia44 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 dziękuję Asiu za pilotowanie tematu :p Z przyjemnością oddam szybko obie ,bo już mam odparzenia na plecach :cool3: Dziewczynka ze zdjęcia załatwia się w domu na szczęście na podkład. Dziewczynka nr. 2 której ot nie ma pięknie załatwia się na dworzu. Jest równie kochana jak nr.1 ;) Pazury nadal nie obcięte ,no żebym ja sobie nie dała rady psom pazury obciąć tak to skacze ,wierzga wyrywa się :angryy: przycisnąć się boję że krzywdę zrobię.. Obie są bardzo radosne ,ładnie się bawią. Co do adopcji ,nie ma tu zasady że towar macany należy do macanta ;) Umawiamy się na rozmowę ,poznanie ,przespanie (rozmowy :eviltong: )..na końcu decyzja. Quote
dorcia44 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 zapomniałam napisać że starsza ,mniejsza ma ząbki do robienia ,capi nieprzyzwoicie . Quote
Gosiapk Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='dorcia44']zapomniałam napisać że starsza ,mniejsza ma ząbki do robienia ,capi nieprzyzwoicie .[/QUOTE] Oj tam oj tam... zaraz capi, to taki buziakowy oddech ;) Quote
dorcia44 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Roch miło mi było cię poznać ,ciebie i twoją cudną sunieczkę:p Quote
Recommended Posts