wix Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 witam :) moja psica jako szczeniak od 3 miesiaca zycia (wczesniej i u hodowcy Arion Puppy i A.P.Premium) byla karmiona Purina Pro Plan Puppy. kiedy skonczyla rok (albo jakos ok.roku) przeszlam na Acane Sport. ogromnym plusem tej karmy jest dla mnie to, ze Rass bardzo chetnie ja je, przy Purinie grymasila. ale tez duzo wydala - je dosc malo, a kup robi duzo i sa duze :shake: dlatego zastanawiam sie, czy zmienic karme na Acane Adult Premium, czy moze na Orijena. slyszalam rozne opinie o tej ostatniej karmie - jedni sobie ja bardzo chwala, ale inni uwazaja, ze pies jednak owszem potrzebuje weglowodanow. Co Wy o tym sadzicie? Dodam, ze moja sucz jest 18miesieczna border collie, dosc drobna i szczupla. Quote
Martens Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Myślę, że dla Twojej suni Orijen będzie dobry, warto przynajmniej spróbować. Tylko nie zmieniaj na zwykłą Acanę Premium, bo po niej kupy będą jeszcze większe niż po Sport (więcej zbóż). Quote
Recommended Posts