Tilia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 ;) nosek w lewo nosek w prawo- Szczota zdegustowana (z moją siostrą) Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 http://www.lukrowi.pl/_img/_pictures/441.jpg mina ''kiedy ona mnie w końcu puści'' mój też tak robi : P Quote
Tilia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 otóż to- tak zareagowała na niespodziewane podniesienie do góry- ona nie ma czasu na takie rzeczy!!!!! :D Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tilia napisał(a):otóż to- tak zareagowała na niespodziewane podniesienie do góry- ona nie ma czasu na takie rzeczy!!!!! :D no przecież, i po co ona mnie podnosi skoro sama mam łapki i mogę przebiegnąć : P Quote
Tilia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 o tak! i wszystkich poganiać- wszystkich naraz i wszystkich z osobna, a jak się znudzą i nie będą chcieli uciekać to piłeczkę, piłeczkę, piłeczkę!!!! teraz Szczota ma cieczkę i spacery odbywa na smyczy, długiej, ale jednak... jedną już zerwała, tak chciała wystartować za charcicą- zachowuje się w swoich szelkach jak parowozik :o ale nic na to nie poradzę- cieczkę trzeba przeczekać i tyle Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tilia napisał(a):o tak! i wszystkich poganiać- wszystkich naraz i wszystkich z osobna, a jak się znudzą i nie będą chcieli uciekać to piłeczkę, piłeczkę, piłeczkę!!!! teraz Szczota ma cieczkę i spacery odbywa na smyczy, długiej, ale jednak... jedną już zerwała, tak chciała wystartować za charcicą- zachowuje się w swoich szelkach jak parowozik :o ale nic na to nie poradzę- cieczkę trzeba przeczekać i tyle ja swojego prowadzam na lince samodzielnie zszytej, jeszcze żyje :diabloti: ma ze 2 miesiące... z kolei na szelkach w ogólne nie ciąga. Quote
Tilia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ja mam siniaka na nodze- zapięłam przepinaną smycz na nodze i rzuciłam charcicy piłeczkę... Szczota wystartowała za charcicą i tak szarpnęła, że kółko się zerwało i smycz zacisnęła mi się na nodze, a karabińczyk nabił mi siniaka. Twój ciągle na lince chodzi? Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tilia napisał(a):Ja mam siniaka na nodze- zapięłam przepinaną smycz na nodze i rzuciłam charcicy piłeczkę... Szczota wystartowała za charcicą i tak szarpnęła, że kółko się zerwało i smycz zacisnęła mi się na nodze, a karabińczyk nabił mi siniaka. Twój ciągle na lince chodzi? ja przewiązuję smyczą w pasie, do smyczy przyczepiam linkę, jak widzę że pies biegnie i zaraz linka całkowicie się napręży łapię za smycz, wtedy palce nie bolą, a i przewrócić sie nie da. tak, ciągle... Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko O widze masz szlaone psisko hihi, pozdrawiam Quote
monita Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bry :p Trafiłam tutaj przez przypadek, ale zostanę na dłużej :p Dopiero dzisiaj, zaciekawił mnie Twój podpis ;) do tej pory byłam przkonana, że Twoje stado, liczy dwie sztuki ;) Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Tilia napisał(a):Ja mam siniaka na nodze- zapięłam przepinaną smycz na nodze i rzuciłam charcicy piłeczkę... Szczota wystartowała za charcicą i tak szarpnęła, że kółko się zerwało i smycz zacisnęła mi się na nodze, a karabińczyk nabił mi siniaka. Twój ciągle na lince chodzi? a podobno małe psy są niegroźne :evil_lol::evil_lol: Planujesz dzieci od którejś z dam?;) Quote
Tilia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 dzień dobry :) dzięki za odwiedziny i miłe słowa, witam Monitę :) Small, próbowałam z Małą, ale z pierwszym narzeczonym nie wyszło, a drugi... Małej się nie spodobał, chyba jest wierna pierwszemu.... naprawdę tego drugiego potraktowała jak zołza! a pierwszego uwielbiała, strzelała mu buziaki, przytulała się, no zakochana była że hej! tu Mała bliżej, w głębi- narzeczony, tuż przed "randką" a tu TZ trzyma całą trójkę na spacerze Quote
monita Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rewelka :razz: http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/8737.jpg Quote
Tilia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Ogromnie żałuję, że nic z tego nie wyszło, narzeczony ma tak wspaniały charakter... sama słodycz z niego. Wielki, piękny pies, bez problemu chodziliśmy z nim na spacery podczas nieobecności właścicielki (hodowczyni). Bez problemu sama dawałam sobie radę z całą trójką (pojechaliśmy do niego z dwoma moimi Szarymi). o to zdjecie bardzo lubię- wspólna kąpiel w rzece, pięknie tam było... nastrój zepsuł tylko zardzewiały drut który wbił mi się w nogę w rzece- no i głupio trochę, bo do domu drobne 1500 km, brrr na szczęście nie miałam powikłań Quote
monita Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 1500 km czy 1500 m :p Ale chude nóżki mają :diabloti: Quote
Tilia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 bo to nie są wielkie psy tylko średnie na długich chudych nóżkach ;) niestety 1500 km bo narzeczony to Szwajcar... Quote
monita Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Aaaa ... to urozmajcaj galerię, zdjęciami ze Szwajcarii :razz: Quote
Tilia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 oj z tamtej wycieczki mam tylko kilka, reszta chyba u TZ na komputerze, muszę poszukać, w sumie fajne miejsca z psami zwiedzaliśmy :) a teraz ostatnio jak byliśmy na kryciu w Czechach to porobiliśmy masę zdjęć- z browaru w Pilźnie, z Pragi i... zepsuła się karta w aparacie!!!!! wszystko przepadło :( Mam trochę starszych zdjęć ze zwiedzania Budapesztu za to :) :) zaraz poszukam Quote
Izabela124. Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Hejka Widze sliczne fotki, ale olbrzymy z towich peiskow Quote
NightQueen Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Uuu szkoda że nie udało się bo kawaler przystojny i to bardzo :loveu: Może jeszcze coś wypali ;) A Szczotce nie dasz się wykazać w roli matki? Quote
jamnicze Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 To już prawie jak wataha http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/8735.jpg ale zdjęcie na prawdę jest śliczne Quote
Recommended Posts