Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tilia napisał(a):
otóż to- tak zareagowała na niespodziewane podniesienie do góry- ona nie ma czasu na takie rzeczy!!!!! :D

no przecież, i po co ona mnie podnosi skoro sama mam łapki i mogę przebiegnąć : P

Posted

o tak! i wszystkich poganiać- wszystkich naraz i wszystkich z osobna, a jak się znudzą i nie będą chcieli uciekać to piłeczkę, piłeczkę, piłeczkę!!!!

teraz Szczota ma cieczkę i spacery odbywa na smyczy, długiej, ale jednak... jedną już zerwała, tak chciała wystartować za charcicą- zachowuje się w swoich szelkach jak parowozik :o ale nic na to nie poradzę- cieczkę trzeba przeczekać i tyle

Posted

Tilia napisał(a):
o tak! i wszystkich poganiać- wszystkich naraz i wszystkich z osobna, a jak się znudzą i nie będą chcieli uciekać to piłeczkę, piłeczkę, piłeczkę!!!!

teraz Szczota ma cieczkę i spacery odbywa na smyczy, długiej, ale jednak... jedną już zerwała, tak chciała wystartować za charcicą- zachowuje się w swoich szelkach jak parowozik :o ale nic na to nie poradzę- cieczkę trzeba przeczekać i tyle

ja swojego prowadzam na lince samodzielnie zszytej, jeszcze żyje :diabloti: ma ze 2 miesiące... z kolei na szelkach w ogólne nie ciąga.

Posted

Ja mam siniaka na nodze- zapięłam przepinaną smycz na nodze i rzuciłam charcicy piłeczkę... Szczota wystartowała za charcicą i tak szarpnęła, że kółko się zerwało i smycz zacisnęła mi się na nodze, a karabińczyk nabił mi siniaka. Twój ciągle na lince chodzi?

Posted

Tilia napisał(a):
Ja mam siniaka na nodze- zapięłam przepinaną smycz na nodze i rzuciłam charcicy piłeczkę... Szczota wystartowała za charcicą i tak szarpnęła, że kółko się zerwało i smycz zacisnęła mi się na nodze, a karabińczyk nabił mi siniaka. Twój ciągle na lince chodzi?

ja przewiązuję smyczą w pasie, do smyczy przyczepiam linkę, jak widzę że pies biegnie i zaraz linka całkowicie się napręży łapię za smycz, wtedy palce nie bolą, a i przewrócić sie nie da.

tak, ciągle...

Posted

Bry :p

Trafiłam tutaj przez przypadek, ale zostanę na dłużej :p

Dopiero dzisiaj, zaciekawił mnie Twój podpis ;) do tej pory byłam przkonana, że Twoje stado, liczy dwie sztuki ;)

Posted

Tilia napisał(a):

a podobno małe psy są niegroźne :evil_lol::evil_lol:

Planujesz dzieci od którejś z dam?;)

Posted

dzień dobry :) dzięki za odwiedziny i miłe słowa, witam Monitę :)

Small, próbowałam z Małą, ale z pierwszym narzeczonym nie wyszło, a drugi... Małej się nie spodobał, chyba jest wierna pierwszemu.... naprawdę tego drugiego potraktowała jak zołza! a pierwszego uwielbiała, strzelała mu buziaki, przytulała się, no zakochana była że hej!

tu Mała bliżej, w głębi- narzeczony, tuż przed "randką"

a tu TZ trzyma całą trójkę na spacerze

Posted

Ogromnie żałuję, że nic z tego nie wyszło, narzeczony ma tak wspaniały charakter... sama słodycz z niego. Wielki, piękny pies, bez problemu chodziliśmy z nim na spacery podczas nieobecności właścicielki (hodowczyni). Bez problemu sama dawałam sobie radę z całą trójką (pojechaliśmy do niego z dwoma moimi Szarymi).

o to zdjecie bardzo lubię- wspólna kąpiel w rzece, pięknie tam było... nastrój zepsuł tylko zardzewiały drut który wbił mi się w nogę w rzece- no i głupio trochę, bo do domu drobne 1500 km, brrr na szczęście nie miałam powikłań

Posted

oj z tamtej wycieczki mam tylko kilka, reszta chyba u TZ na komputerze, muszę poszukać, w sumie fajne miejsca z psami zwiedzaliśmy :) a teraz ostatnio jak byliśmy na kryciu w Czechach to porobiliśmy masę zdjęć- z browaru w Pilźnie, z Pragi i... zepsuła się karta w aparacie!!!!! wszystko przepadło :(
Mam trochę starszych zdjęć ze zwiedzania Budapesztu za to :) :) zaraz poszukam