Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tilia napisał(a):
:)

Helga :) mało kto ogóle wie co to za rasa także bardzo sie cieszę :)

Napisałam prawie, bo moją ukochaną jest Wilczarz, ale Deerhund bardzo podobny:loveu:
Taka "cicha" rasa... :cool3: mało kto zna:lol:

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Napisałam prawie, bo moją ukochaną jest Wilczarz, ale Deerhund bardzo podobny:loveu:

może to i lepiej :razz:

mój też tak skacze :evil_lol:

Posted

Helga&Ares napisał(a):

A ja znam :multi:, chociaż z chartów najbardziej podobają mi się saluki, tyle że żadnego nie znam i nie wiem jakie mają charaktery.

Posted

witam z rana wszystkich miłych gości :)

Martyna, to jak- kiedy spacer??????
Iza, ja?? nie żartuj :D chyba że to o czarnym włochaczu z czerwonym kółkiem (na zdjęciu powyżej) :D :D

Posted

hejhej witam drogich gości :) :) :)

przepraszam za milczenie, ale wredne choróbsko zatrzymało mnie w domu, a stąd nie mam jak wrzucić zdjęć, nie mam teraz swojego komputera a na laptopie TZa mam wszystkie zdjęcia w formie niezmniejszonej :( może jutro uda mi się już dotrzeć do pracy i wtedy coś dodam.

pozdrawiam!!

acha i dziękuję za link do agilitowej australijki Zuli!! dogomaniacy są wszędzie :D :D :D ;)

no i w koncu nie napisałam- nasza Drusia skończyła wczoraj 5 lat! malutki szeniaczek był z niej kilka lat temu a wciąć wydaje mi się że jest takim dzieciakiem... taki słodziak z niej jest, pieszczoch, uwielbia się bawić, łakomczuch... Dostała piszczącą zabawkę- rozgwiazdę, reklamówkę cielęcych kości, będzie też impreza (jak mnie choróbsko puści)- zrobimy psi tort i zaprosimy gości na długi spacer :)

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu Drusi za życzenia, a w imieniu całego stada za komplementy :) :) :) :)

po przerwie- seria "Szczota- aport!" ;) autorstwa Marcina J.