Helga&Ares Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Tilia napisał(a)::) Helga :) mało kto ogóle wie co to za rasa także bardzo sie cieszę :) Napisałam prawie, bo moją ukochaną jest Wilczarz, ale Deerhund bardzo podobny:loveu: Taka "cicha" rasa... :cool3: mało kto zna:lol: Quote
Unbelievable Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Helga&Ares napisał(a):Napisałam prawie, bo moją ukochaną jest Wilczarz, ale Deerhund bardzo podobny:loveu: Taka "cicha" rasa... :cool3: mało kto zna:lol: może to i lepiej :razz: mój też tak skacze :evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Helga&Ares napisał(a):Napisałam prawie, bo moją ukochaną jest Wilczarz, ale Deerhund bardzo podobny:loveu: Taka "cicha" rasa... :cool3: mało kto zna:lol: A ja znam :multi:, chociaż z chartów najbardziej podobają mi się saluki, tyle że żadnego nie znam i nie wiem jakie mają charaktery. Quote
Martyna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a ja znam to zielone pole lalala :D POZDRAWIAMY SZARE :-) Quote
Tilia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 witam z rana wszystkich miłych gości :) Martyna, to jak- kiedy spacer?????? Iza, ja?? nie żartuj :D chyba że to o czarnym włochaczu z czerwonym kółkiem (na zdjęciu powyżej) :D :D Quote
anetta Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://www.lukrowi.pl/_img/_pictures/417.jpg rewelka :-D wiecej prosze :p Quote
betty_labrador Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 witam w galerii :) o flacik biegnie :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko To o tobie Czekam na kolejne fotki, bo pisalas, ze masz ich cala mase Quote
betty_labrador Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ale musi byc tez na to czas :razz: a wybiegac takie charciki tez czas zajmuje :loveu: :) Quote
betty_labrador Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16337&page=249 powiedz mi autorko tematu czy ten rudy na zdjeciu to australijczyk? Quote
Tilia Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 hejhej witam drogich gości :) :) :) przepraszam za milczenie, ale wredne choróbsko zatrzymało mnie w domu, a stąd nie mam jak wrzucić zdjęć, nie mam teraz swojego komputera a na laptopie TZa mam wszystkie zdjęcia w formie niezmniejszonej :( może jutro uda mi się już dotrzeć do pracy i wtedy coś dodam. pozdrawiam!! acha i dziękuję za link do agilitowej australijki Zuli!! dogomaniacy są wszędzie :D :D :D ;) no i w koncu nie napisałam- nasza Drusia skończyła wczoraj 5 lat! malutki szeniaczek był z niej kilka lat temu a wciąć wydaje mi się że jest takim dzieciakiem... taki słodziak z niej jest, pieszczoch, uwielbia się bawić, łakomczuch... Dostała piszczącą zabawkę- rozgwiazdę, reklamówkę cielęcych kości, będzie też impreza (jak mnie choróbsko puści)- zrobimy psi tort i zaprosimy gości na długi spacer :) Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witanko To 100latek psiego zycie zaycze:multi::multi::multi::multi: Quote
Avaloth Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 śliczny portrecik Małej :loveu: o super jest to Twoje w otoczeniu całej zgrai :evil_lol: http://www.lukrowi.pl/_img/_pictures/419.jpg :D:D fajnie skacze :evil_lol: mizianka dla Twoich kudłaczów :eviltong: Quote
betty_labrador Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 spoznione 200 lat :multi: kiedy new fotos? Quote
NightQueen Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 STO LAT dla Szarej Damy :multi::multi::multi: Jak zdrówko? Mi choroba przeszła jak na razie :multi: Quote
Tilia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Bardzo dziękuję w imieniu Drusi za życzenia, a w imieniu całego stada za komplementy :) :) :) :) po przerwie- seria "Szczota- aport!" ;) autorstwa Marcina J. Quote
NightQueen Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 pokręcona Szczotka na horyzoncie :evil_lol: Quote
Recommended Posts