Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betty! Aleś mi niespodziankę zrobiła tymi fotkami :multi: to ta sama Boska Szczotka, ciut młodsza i ogromnie niefachowo wytrymowana :oops: Ale się cieszę, mogę się pochwalić tymi zdjęciami w dziale o australijczykach? i na Lukrowych?? Szkoda że teriery australijskie są nadal tak mało znane w Polsce- to naprawdę świetne psy do towarzystwa, można się z nimi bawić w posłuszeństwo, w agility, albo chodzić na długie spacery, albo... leżeć godzinami na kanapie :evil_lol: dostosują się do każdych warunków.
Dziękuje za zdjęcia!

Witam Tinka :) :) ano, Szczota ma wbudowane sprężynki, bardzo silne i bardzo szybkie :evil_lol: wystarczy na nią zwrócić uwagę a una zaczyna to swoje "hophophophophop"

Posted

Jejkuu!! Zarąbiste psiaki!! :D:D Prześliczne ^^

[url]http://www.lukrowi.pl/_img/_pictures/386.jpg[/url] - a to zdjęcie strasznie mi się podoba ^^

Posted

[quote name='Tilia']

Witam Tinka :) :) ano, Szczota ma wbudowane sprężynki, bardzo silne i bardzo szybkie :evil_lol: wystarczy na nią zwrócić uwagę a una zaczyna to swoje "hophophophophop"[/quote]

a jak chce zwrócić na siebie uwagę to hophop na stół i pół kwiatka nie ma :evil_lol:

jednak to sie czasem przydaje, np nie muszę go wtarmoszać na stół jak chcę pouczyć do wystawy, czy na pralkę żeby wyczesać :diabloti:

Posted

dziękuję za miłe komentarze i... za kolejne zdjęcia :)

Betty, to jest Casparek, młodszy brat mojej Drusi :) :) :) i jednocześnie półbrat Małej.

Posted

śliczne są wszystkie :loveu: a Auapa wygląda trochę jak corgi cardigan czy mi się wydaje? :loveu:
szczotka jest najlepsza :evil_lol: a szare są śliczne :loveu:
będe odwiedzać ;)

Posted

dzień dobry :)
Izabela124 dziękuję za częste odwiedziny :)

dzisiaj piękna pogoda , idziemy na spacer z kolegą fotografem, więc mam nadzieję na nowe fajne fotki :) :) :)

Cimi, jaki terierek skacze?? australijczyk??

Posted

Oooo nie wiedziałam że Zula skacze!! jak jej idzie??? napisz o niej więcej proszę :)

KaskaSz kleszczy jest masa, taki duży gatunek, łatwo je na szczęście dostrzec. Na samym spacerze (ponad 3,5 godziny byliśmy, czekam na zdjęcia :) ) znalazłam dwa łażące na sobie, jeden był na mojej siostrze, a na psach chyba cztery, w tym jeden nieżywy (są pryskane dodatkowo Pchełką), a po spacerze jeszcze trzy na psach znaleźliśmy!!

Posted

Czesc Iza, napisałyśmy w tym samym czasie :) zdjęć będzie cała masa, czekam na płytkę, mam nadzieję, ze uda mi się ją jeszcze dzisiaj dostać :) :) :) Byliśmy w 8 psiaków (6 osób) a wcześniej spotkałam się z Baffi i Nelly i poszłyśmy oglądać konie w stajni- szkoda że nie mam aparatu :(

Posted

A gdzie byliście? Byłam na PM i widziałam z daleka jakiegos wilczarza:lol:
A i napisz kto Ci taki zarąbisty banerek zrobił,cudny jest:loveu::loveu::loveu:

Posted

Hej Mudik, najpierw spacerowaliśmy po okolicach jeziorka czerniakowskiego a potem po polach w wilanowie- a przy PM mieszkają dwa wilczarze :) jeden duuuuuuży a drugi mniejszy, dopiero będzie duży ;)

banerek to szybka przeróbka mojej zeszłorocznej pocztówki wielkanocnej....... ;)

Posted

mogę spróbować- wyślę Ci priva jutro z pracy, bo w domu nie mam w tej chwili działającego kompa, a w biurze od razu skaner i wszystko co trzeba :)