Unbelievable Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 W końcu galeria! :multi: [quote name='Tilia'] to co szczotka robi najczęściej, czyli hop-hop-hop-hop... [/quote] Jak każdy terrier :evil_lol: Quote
Tilia Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Betty! Aleś mi niespodziankę zrobiła tymi fotkami :multi: to ta sama Boska Szczotka, ciut młodsza i ogromnie niefachowo wytrymowana :oops: Ale się cieszę, mogę się pochwalić tymi zdjęciami w dziale o australijczykach? i na Lukrowych?? Szkoda że teriery australijskie są nadal tak mało znane w Polsce- to naprawdę świetne psy do towarzystwa, można się z nimi bawić w posłuszeństwo, w agility, albo chodzić na długie spacery, albo... leżeć godzinami na kanapie :evil_lol: dostosują się do każdych warunków. Dziękuje za zdjęcia! Witam Tinka :) :) ano, Szczota ma wbudowane sprężynki, bardzo silne i bardzo szybkie :evil_lol: wystarczy na nią zwrócić uwagę a una zaczyna to swoje "hophophophophop" Quote
M&T Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jejkuu!! Zarąbiste psiaki!! :D:D Prześliczne ^^ [url]http://www.lukrowi.pl/_img/_pictures/386.jpg[/url] - a to zdjęcie strasznie mi się podoba ^^ Quote
Unbelievable Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Tilia'] Witam Tinka :) :) ano, Szczota ma wbudowane sprężynki, bardzo silne i bardzo szybkie :evil_lol: wystarczy na nią zwrócić uwagę a una zaczyna to swoje "hophophophophop"[/quote] a jak chce zwrócić na siebie uwagę to hophop na stół i pół kwiatka nie ma :evil_lol: jednak to sie czasem przydaje, np nie muszę go wtarmoszać na stół jak chcę pouczyć do wystawy, czy na pralkę żeby wyczesać :diabloti: Quote
anetta Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Właśnie, też zwróciłam uwage na banerek :))) Świietny! Quote
betty_labrador Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no pewnie ze mozesz dac zdjecia gdzie chcesz :] z podpisem autora zdjec :) no szkoda ze tej rasy tak malo w Polsce. Bo bardzo oryginalna :) pozdrawiam :) Quote
betty_labrador Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 o i jeszcze z tej samej wystawy 7-8 lipiec 2007 znalazlam takie foty :) [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/6370/dscf2026xd9.jpg[/IMG] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/4922/dscf2027jx5.jpg[/IMG] Quote
Tilia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 dziękuję za miłe komentarze i... za kolejne zdjęcia :) Betty, to jest Casparek, młodszy brat mojej Drusi :) :) :) i jednocześnie półbrat Małej. Quote
Cimi Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 U nas właśnie skacze taki terierek :lol:. I jest super :lol: Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko A kiedy beda jakies nowe fotki pieseczkow? Quote
Avaloth Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 śliczne są wszystkie :loveu: a Auapa wygląda trochę jak corgi cardigan czy mi się wydaje? :loveu: szczotka jest najlepsza :evil_lol: a szare są śliczne :loveu: będe odwiedzać ;) Quote
Tilia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 dzień dobry :) Izabela124 dziękuję za częste odwiedziny :) dzisiaj piękna pogoda , idziemy na spacer z kolegą fotografem, więc mam nadzieję na nowe fajne fotki :) :) :) Cimi, jaki terierek skacze?? australijczyk?? Quote
kaskaSz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witanko! :) My też byliśmy na długim spacerze, czy nie zjadły Was kleszcze? U nas niestety już są... Czekamy na fotki :D Quote
Cimi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Tilia napisał(a): Cimi, jaki terierek skacze?? australijczyk?? Tak australijczyk- Zula :) Quote
Unbelievable Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 kaskaSz napisał(a):Witanko! :) My też byliśmy na długim spacerze, czy nie zjadły Was kleszcze? U nas niestety już są... Czekamy na fotki :D u nas były już 2 miesiące temu :mad: Quote
Izabela124. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witanko a co z fotkami? Bo ja chetnie bym obejrzala Quote
Tilia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Oooo nie wiedziałam że Zula skacze!! jak jej idzie??? napisz o niej więcej proszę :) KaskaSz kleszczy jest masa, taki duży gatunek, łatwo je na szczęście dostrzec. Na samym spacerze (ponad 3,5 godziny byliśmy, czekam na zdjęcia :) ) znalazłam dwa łażące na sobie, jeden był na mojej siostrze, a na psach chyba cztery, w tym jeden nieżywy (są pryskane dodatkowo Pchełką), a po spacerze jeszcze trzy na psach znaleźliśmy!! Quote
Tilia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Czesc Iza, napisałyśmy w tym samym czasie :) zdjęć będzie cała masa, czekam na płytkę, mam nadzieję, ze uda mi się ją jeszcze dzisiaj dostać :) :) :) Byliśmy w 8 psiaków (6 osób) a wcześniej spotkałam się z Baffi i Nelly i poszłyśmy oglądać konie w stajni- szkoda że nie mam aparatu :( Quote
Mudik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A gdzie byliście? Byłam na PM i widziałam z daleka jakiegos wilczarza:lol: A i napisz kto Ci taki zarąbisty banerek zrobił,cudny jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Tilia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Hej Mudik, najpierw spacerowaliśmy po okolicach jeziorka czerniakowskiego a potem po polach w wilanowie- a przy PM mieszkają dwa wilczarze :) jeden duuuuuuży a drugi mniejszy, dopiero będzie duży ;) banerek to szybka przeróbka mojej zeszłorocznej pocztówki wielkanocnej....... ;) Quote
Mudik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A zrobiłabyś mi też taki? Jeest cudny w stylu rycin z Kubusia Puchatka:loveu::loveu: Quote
Tilia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 mogę spróbować- wyślę Ci priva jutro z pracy, bo w domu nie mam w tej chwili działającego kompa, a w biurze od razu skaner i wszystko co trzeba :) Quote
Recommended Posts