betty_labrador Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Chcesz sie przekonac :D:D:D bardzo sie boje, wiesz.... Ciebie , a raczej Twej Azy szczególnie :P Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Wiem bett zrobimy walke psow :D:D:D wtedy pojdziemy razem siedziec... Quote
betty_labrador Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Wiem bett zrobimy walke psow :D:D:D wtedy pojdziemy razem siedziec... ja juz wole zeby mnie Aza zagryzla niz z Toba siedziec :D Quote
Tilia Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 no no jaki tu ruch :D :D fajnie!! tylko mi się tu nie bijcie bo Was Szczotą poszczuję :P Small ja ją wzięłam jak miała pół roku buuu nie mam jej wcześniejszych zdjęć :( podkradnę zdjęcia jej młodszego rodzeństwa ze strony hodowcy (Celtic Alanda- http://celticalanda.republika.pl/miotaustr1.html ) - są po tych samych rodzicach więc pewnie wyglądaja podobnie jak Szczota w tym wieku :D na stronie jest więcej zdjeć :) strasznie mi się podobaja małe australijczyki, od razu widać ich charrakterki- po tych sterczących zawadiacko ogonkach chociażby no i dwa linki do filmików, które zrobiła nam Codegen w niedzielę na spacerku :) :) :) http://pl.youtube.com/wat...vo55_nzk&fmt=18 http://pl.youtube.com/wat...XUg5SXVI&fmt=18 (najlepiej oglądać bez dźwięku hmm hmmmmmm) Quote
betty_labrador Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://celticalanda.republika.pl/miotaustr1003.jpg jak mrowka przy sloniu :D suuuuper :) Quote
Tilia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 dzień dobry :) :) :) cieszę się, że sie dostałam na Dogo- dziś nasza Bardzo Dorosła Szczotka obchodzi swoje drugie urodziny!! :D z okazji urodzin dostała torbę surowych wołowych ogonów (no, jeden ale pocięty), które jej wydzielam- będzie miała szczęki jak amstaf od tego żucia i dziamgania hahaha dostanie jeszcze chyba nowe szelki lub posłanie, choć ten prezent ucieszy bardziej mnie ;) tylko nie mogę się zdecydować CO jej kupić... Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tilia napisał(a):dzień dobry :) :) :) cieszę się, że sie dostałam na Dogo- dziś nasza Bardzo Dorosła Szczotka obchodzi swoje drugie urodziny!! :D z okazji urodzin dostała torbę surowych wołowych ogonów (no, jeden ale pocięty), które jej wydzielam- będzie miała szczęki jak amstaf od tego żucia i dziamgania hahaha dostanie jeszcze chyba nowe szelki lub posłanie, choć ten prezent ucieszy bardziej mnie ;) tylko nie mogę się zdecydować CO jej kupić... może szelki, bo ostatnio to Szare ciągle coś nowego dostają :cool3: sto lat dla Szczoty :loveu::loveu: Quote
Tilia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Dzięki :D no właśnie, o szelkach nowych myślę już od dawna, tylko nie mogę się nad wzorem zdecydować ;) (Szczocie wszystko jedno :D ) podoba mi się kilka wzorków z Frogów, kilka z Lupinów, wolę nie oglądać Rogzów bo zacznę się i nad nimi zastanawiać ha ha ha Do jej rudego koloru pasowałby mi fiolet a do charakteru- coś niebanalnego :D Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tilia napisał(a):Dzięki :D no właśnie, o szelkach nowych myślę już od dawna, tylko nie mogę się nad wzorem zdecydować ;) (Szczocie wszystko jedno :D ) podoba mi się kilka wzorków z Frogów, kilka z Lupinów, wolę nie oglądać Rogzów bo zacznę się i nad nimi zastanawiać ha ha ha Do jej rudego koloru pasowałby mi fiolet a do charakteru- coś niebanalnego :D fioletowe i niebanalne to rogzowe jaszczury, ale one za duże :-( z frogów jest ładny zielono- fioletowy wzorek z kostkami chyba :razz: Quote
Tilia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 oj jaszczury duuużo za duże :( ale frogowe "kostki i łapki" biorę pod uwagę ;) Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 To wszystkiego najlepszego życzę dla sunieczki Quote
Rybka_39 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Witam! Nie wiedziałam,że na dogo też macie galerię:cool3: Fajne stadko!:loveu: Sto lat dla sunki!:multi: Pozdrawiam(korkowa) Quote
Tilia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 dziękuję za odwiedziny :) no cisza, nie mam nowych fotek :( Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Witanko To tzreba zrobic jakieś foteczki :) Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko To tzreba zrobic jakieś foteczki :) wlasnie czekamy na dwa olbrzymy i malucha :D Quote
Tilia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 hejhej będą fotki z dzisiejszego coursingu :) co prawda moje psice w zawodach nie startowały (kontuzje) ale brykały nad rzeką i znajomi coś tam popstrykali ;) Szczota nawet pływała! podobało jej się! Quote
Tilia Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Sesilka pięknie biegała, ale parę lat temu jej się znudziło... co zawody to startowała i po 10-20 metrach zawracała radośnie do Agi ;) teraz już jej nie zgłosili, tylko jak my- przyjechali towarzysko. Coursingi to bardzo sympatyczny sport- kameralny, wszyscy się znają, jest ogromnie sympatycznie, grillujemy sobie i podziwiamy psy. No i otoczenie piękne- przepiękne łaki, rzeka, ogromna przyjemność również dla psów niebiorących udziału w zawodach :) Quote
Tilia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 mam fotkę ;) :D :D podstępnie zrobioną ;) "do wody pieski do woodyyyy!!!" Quote
Recommended Posts