Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no no jaki tu ruch :D :D fajnie!! tylko mi się tu nie bijcie bo Was Szczotą poszczuję :P

Small ja ją wzięłam jak miała pół roku buuu nie mam jej wcześniejszych zdjęć :( podkradnę zdjęcia jej młodszego rodzeństwa ze strony hodowcy (Celtic Alanda- http://celticalanda.republika.pl/miotaustr1.html ) - są po tych samych rodzicach więc pewnie wyglądaja podobnie jak Szczota w tym wieku :D

na stronie jest więcej zdjeć :) strasznie mi się podobaja małe australijczyki, od razu widać ich charrakterki- po tych sterczących zawadiacko ogonkach chociażby

no i dwa linki do filmików, które zrobiła nam Codegen w niedzielę na spacerku :) :) :)

http://pl.youtube.com/wat...vo55_nzk&fmt=18
http://pl.youtube.com/wat...XUg5SXVI&fmt=18

(najlepiej oglądać bez dźwięku hmm hmmmmmm)

Posted

dzień dobry :) :) :)
cieszę się, że sie dostałam na Dogo- dziś nasza Bardzo Dorosła Szczotka obchodzi swoje drugie urodziny!! :D z okazji urodzin dostała torbę surowych wołowych ogonów (no, jeden ale pocięty), które jej wydzielam- będzie miała szczęki jak amstaf od tego żucia i dziamgania hahaha
dostanie jeszcze chyba nowe szelki lub posłanie, choć ten prezent ucieszy bardziej mnie ;) tylko nie mogę się zdecydować CO jej kupić...

Posted

Tilia napisał(a):
dzień dobry :) :) :)
cieszę się, że sie dostałam na Dogo- dziś nasza Bardzo Dorosła Szczotka obchodzi swoje drugie urodziny!! :D z okazji urodzin dostała torbę surowych wołowych ogonów (no, jeden ale pocięty), które jej wydzielam- będzie miała szczęki jak amstaf od tego żucia i dziamgania hahaha
dostanie jeszcze chyba nowe szelki lub posłanie, choć ten prezent ucieszy bardziej mnie ;) tylko nie mogę się zdecydować CO jej kupić...

może szelki, bo ostatnio to Szare ciągle coś nowego dostają :cool3:

sto lat dla Szczoty :loveu::loveu:

Posted

Dzięki :D no właśnie, o szelkach nowych myślę już od dawna, tylko nie mogę się nad wzorem zdecydować ;) (Szczocie wszystko jedno :D ) podoba mi się kilka wzorków z Frogów, kilka z Lupinów, wolę nie oglądać Rogzów bo zacznę się i nad nimi zastanawiać ha ha ha Do jej rudego koloru pasowałby mi fiolet a do charakteru- coś niebanalnego :D

Posted

Tilia napisał(a):
Dzięki :D no właśnie, o szelkach nowych myślę już od dawna, tylko nie mogę się nad wzorem zdecydować ;) (Szczocie wszystko jedno :D ) podoba mi się kilka wzorków z Frogów, kilka z Lupinów, wolę nie oglądać Rogzów bo zacznę się i nad nimi zastanawiać ha ha ha Do jej rudego koloru pasowałby mi fiolet a do charakteru- coś niebanalnego :D

fioletowe i niebanalne to rogzowe jaszczury, ale one za duże :-(

z frogów jest ładny zielono- fioletowy wzorek z kostkami chyba :razz:

• 4 weeks later...
Posted

hejhej będą fotki z dzisiejszego coursingu :)
co prawda moje psice w zawodach nie startowały (kontuzje) ale brykały nad rzeką i znajomi coś tam popstrykali ;) Szczota nawet pływała! podobało jej się!

Posted

Sesilka pięknie biegała, ale parę lat temu jej się znudziło... co zawody to startowała i po 10-20 metrach zawracała radośnie do Agi ;) teraz już jej nie zgłosili, tylko jak my- przyjechali towarzysko. Coursingi to bardzo sympatyczny sport- kameralny, wszyscy się znają, jest ogromnie sympatycznie, grillujemy sobie i podziwiamy psy. No i otoczenie piękne- przepiękne łaki, rzeka, ogromna przyjemność również dla psów niebiorących udziału w zawodach :)