Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm wydaje mi się, że takie porody są łatwiejsze, bo szczeniaki malutkie. Najgorzej jest jak szczeniaków mało, a duże. No cóż, nas to na razie omija (Mała nie chce dzieci i już :P ).
Hehe oczywiście na dwóch chartach skończyć trudno, dlatego albo pogadamy na ten temat z Drusią ;) albo rozejrzymy się za jakimś maluszkiem, trzeba nowe pokolenia wychowywać i układać do sportu, Mała ma jeszcze ten i następny sezon- a potem emeryturka :) Jednak na razie prawie na pewno będzie to kolejny deerek. Ich charakter odpowiada mi jak żaden inny, są dla mnie chodzącymi ideałami. Z resztą ten ich wyglad charakterystyczny... ech...

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o łaa jakie duże... jakie max rozmiarów mogą być zdjęcia w galerii??

ostatnie duże- zmieniłam na link

i jeszcze troche Szczoty (nadal by Figaro)

Posted

Super1 W końcu galeria :D Zajefajne zdjęcia, psiaki cudowne, strasznie mi się podobają, mają ''to coś''. Głaski, buziaki i wiele innych dla nich :* Pozdrawiamy.

Posted

Dziedoberek :)

Mudik, tak, to Sesi :)

dzisiaj będzie trochę o Szczotce

tak wyglądała jak ją wzięłam (miała pół roku)

gościnnie u Sesilki

malutki rudy punkt za moją nogą ;) (foto Małgosia D)

Posted

wydaje mi się, że "na żywo" jst nieco mniej ruda, zdjecia jakoś jej kolorki podkręcają odrobinkę :)

to co szczotka robi najczęściej, czyli hop-hop-hop-hop...

zdjęcia archiwalne, sprzed roku

Posted

ależ ona wcale nie uważa, że jest mała :D :D przecież skacze taaak wysoko- czyż nie?? ;) spokojnie mogłaby przeskoczyć szarą- jakby chciała

Szczota to zabawka Drusi

Posted

święta... nie mam w domu stałego łącza :( no i Druśka mi się coś pochorowała, wymiotowała i bolał ją brzuszek- ale to chyba nic poważnego, napoiłam ją rumiankiem, brzuszek przestał boleć :)

Psiaro, oczywiście wpadnę z rewizytą :)

Posted

czesc :multi:

i my do Was zawitalysmy w koncu :) choc galerie widze macie od calkiem niedawna :)

sliczne te charciki :) i widze ze nawet Sesilka i kawałek Agi sie na zdjeciu znalazly :)

Twojego terriera australisjkiego widzialam raz na wystawie w wawie 7-8 lipiec 2007 i wtedy nie bardzo moglam zgadnac co to za rasa :D

to ta sama Szczota prawda?
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/6051/dscf1913wx1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/6315/dscf1915mt5.jpg[/IMG]