MOBIDIK Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Witam wszystkich starych znajomych i nieznanych rotomaniaków. Widzę,ze uwiliscie sobie tu całkiem sympatyczne gniazdko. Mosii miałam ostatnio okazję,poznać i potarmosić bardzo sympatycznego szczeniaczka.Z tego co wiem jest juz u nowego właściciela.jak tylko ja dopadłam usłyszałam :zamówiona.Wierzę ,ze będzie szczeniorek miał dobrze w nowym domku a i swoim włascicielom przyniesie dużo radosci.:loveu: Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Mosii gratuluje spelnienia marzen o rottku:loveu: Quote
mosii Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: jedziemy do domku Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Tfu tfu tfu co za bachor przebrzydly:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Jak ma dziecko na imie?Chyba Ci sceniora z Metoslawa na zlocie ukradniemy:evil_lol: Quote
mosii Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 dzisiaj:) uffff jak goraco i wszyscy;) taka piekna........ Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Jej jaki słodziak!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Jak pozostale pieski ja zaakceptowaly?Jaki ma dziewcze charakterek(pokazuje juz rozki?:evil_lol:)? Quote
catani Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 W nowym miejscu a wiadac, ze dziewucha bez kompleksow z ogonem do gory chodzi :lol: Jak pierwszy dzionek ? Siostra juz pojechala do Afryki :-( a druga do Tczewa ;) Quote
mosii Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hehe ten ogon to tak przypadkiem;) generalnie jest uległa w stosunku do psów( na razie:) ) i do ludzi.Catani gratuluje doskonałego ulozenia szczeniecia. Jestem super zadowolona. a Mica uwielbia lustra;) i szczeka od wczoraj;) Quote
catani Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jakbys miala lustro powiekszajace to pewnie by do domu nie weszla :eviltong: Quote
Recommended Posts