Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Wczoraj z moim małym przeszłam 7 kilometrów dzisiaj 5 kilometrów a ten co wogle nie zmeczony :roll: mój box przy nim wysiadłi spi jak zabity, mnie nogi bolą. Zakupiłam w tamtym roku kapok dla psa więc mały będzie pływał może wtedy się trochę zmęczy ;)

a bez kapoka nie umie? :roll:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapok jest na łódke a co w tym dziwnego że pies ma kapok ?

nie nic..tak sie pytam myslalam ze dlatego ma bo nie umie plywac :roll:

Posted

gops napisał(a):
nie nic..tak sie pytam myslalam ze dlatego ma bo nie umie plywac :roll:

Wiesz mój umie pływać ale nie każdy pies czuje się jak ryba w wodzie. Są psy które nie umieją pływać, tak samo można zapytać po co psu ratownikowi kapok ;)

Posted

Wiesz mój umie pływać ale nie każdy pies czuje się jak ryba w wodzie. Są psy które nie umieją pływać, tak samo można zapytać po co psu ratownikowi kapok ;)

ale np. niepełnosprawny piesek bez 2 łapek nie umie plywac.
A no fakt z tą rybą. Np. mój uwielbia wode ale pies sasiadki sie boi. Do wanny nie chce wejsc .

Posted

no moj tez ale nie lubi..nie zwrocilam uwagi nigdy i nie widzialam psa w kapoku a nawet powiem ze nie wiedzialam ze takie kapoki istnieja.:oops:

Posted

cocker napisał(a):
kapok jest dla bezpieczenstwa :roll: kazdy pies umie plywac .. no ... moze nie kazdy ...

nie pytalam sie po co jest kapok tylko czy umie plywac ;)

Posted

gops napisał(a):
nie pytalam sie po co jest kapok tylko czy umie plywac ;)

beee zle napisalam :eviltong: kapok nie jest tylko po to, jak pies nie umie pływać. Kapok tez jest dla bezpieczeństwa psa zeby sie nie "utopił", podtopił etc., o! :lol:

Posted

hehe to twój kapoczek?
No widziałam. W naszym zoologu to tak: jaskrawo zielony, jaskrawo różowy, jaskrawo zolty i pomaranczowy. Same oczojebne kolory :P

Posted

no wiem ze takie napewno musza byc, ale same oczojebne kolory. :D Same jaskrawe, a jaskrawo zielony i rozowy w zoologu to mnie juz zabija :P
to tak zeby pies swiecil w wodzie tzn ... tak jak odblaski

Posted

cocker napisał(a):
no wiem ze takie napewno musza byc, ale same oczojebne kolory. :D Same jaskrawe, a jaskrawo zielony i rozowy w zoologu to mnie juz zabija :P
to tak zeby pies swiecil w wodzie tzn ... tak jak odblaski

No wiesz kapoki zazwyczaj maja kolory odblaskowe

Posted

fajny pomysł z tym kapokiem. Moje suczydło kocha pływać, czasami muszę ja na smyczy do wody wpuszczać bo ja prąd ciągnie bo to małe, lekkie :evil_lol:

Ile płaciłaś za kapok?

Posted

a ja moze nawet zamowie :diabloti: spodobalo mi sie to , moj pies wchodzi do wody tylko dopoki ma grunt dalej nie chce..to moze w kapoku wejdzie glebiej..:razz:

Posted

Jak ja bym chciała żeby lana się wody bała:roll:
Kapoki są świetne. Chyba Lanie sprawie taki na lato, bo ona nie zna umiaru. teraz jak bylismy nad jeziorem skoczyła z pomostu, w pierwszej chwili nie wiedziała co się dzieję :evil_lol: ale jak skumała że potrafi pływać to dała czadu - wpłynęła w trzciny za kaczkami :angryy: Bałam się o nią i o mały włos już za nią bym wskoczyła do tej wody. Wyjść nie chciała. A jak aportowała z wody :evil_lol: Mam Lane-pływaczke.

Posted

jeśli chodzi o pływanie to jadę jutro na basen, i śmieje się, że jak bym wzięła Mr. Sera ze sobą, to ten niebieski basen, byłby czarny, tak się teraz skurczybyk leni, że jest poprostu tragicznie :lol!:. Jak go rozczesuje to katastrofa jest ... wszędzie kłaczory, raz w nosie swoim znalazłam po pielęgnacji :evil_lol: