Karka Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Agappe :D Pytam tylko, bo mnie kusi. Mieszkam 15km od granicy z Czechami, a ostatnio znajomy pół Polski przejechał by do Czech na wystawę dotrzeć ( pół Czech jeszcze też :wink: ). Jakoś głupio mi się zrobiło, że ja mając blisko nie korzystam :oops: Z drugiej jednak strony te koszty.. :roll: :-? Ostatnio byłam w Brnie też na wystawie tyle, że nie psiej (4 godziny drogi ode mnie). Dobre drogi, świetne miejsce wystawowe. Hmmm... Kusi mnie, no kusi... :wink: Basia jak cię kusi to bierz Ceika , Lunę , Katię i próbuj .Naprawdę czasem warto a CR i SK masz tuz prawie za rogiem. Czasem trudno zdobyc coś w kraju a zagranicą może się udać. Pewnie ,że jak wszedzie sedziowie mają swój typ ale czy to nie przyjemnie zostać ocenionym za garnicą a nie tylko w kraju w stawce dość juz znanej! Basia niedługo w Brnie we wrzesniu masz narodową wystawę bierz psy i jazda do CR. Quote
basia Posted May 13, 2004 Author Posted May 13, 2004 Karka :) Czy mi się wydaje, czy my się znamy?? Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić :wink: Quote
Marcino1978 Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 to co z tymi wizami do Rosji??? wiecie cos na ten temat? Quote
Karka Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Karka :) Czy mi się wydaje, czy my się znamy??Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić :wink: Zgadłaś -lewki pozdrawiają i polecają zagraniczne i takie bliskie dla ciebie wystawy!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Quote
Agappe Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 a jak organizacyjnie wyglądają wystawy na Litwie i w Kaliningradzie?? Quote
Marcino1978 Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Agappe a co ma być ? :D nie wiem nie dojechałem tam rok temu ale widziałem katalog - 500 psów Nie wiem co z WIZAMI !!!! Trzeba zorganizować jakiegoś busa ( albo autobusa jak będzie wiecej chetnych ) i jechac :D Quote
Dorota_Fiszer Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Na Litwie w tym roku byl ponoc ogromny balagan.Ja nie polecam za to wystawy w Budapeszcie.Znam trzy jezyki ( angielksi,francuski i niemiecki) i w zadnym z nich nie bylam w stanie sie dogadac!!! Po angielsku mowila kobitka sprawdzajaca zaswiadczenia od weta.... A w sekretariacie ni w zab.Zaplaplacilam 20 euro wiecej niz mialam :evil: Zadnych info kiedy sa konkretne finaly(chodzilo o BIS szczeniat),do tego Wegrzy lazacy po rzeczach,robiacy sobie stolik z klatki,palacy w hali itd. Bylam raz i nigdy wiecej nie pojade! Ale za to polecam wystawy w Czechach :D Litwe przestestuje w sierpniu :wink: Quote
Agappe Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Dorota koniecznie zdaj relacje :) MArcin a nie wiesz czy gdzies z necie są katalogi powystawowe jakiś wystaw rosyjskich? najlepiej tej Kaliningradzkiej Quote
Agappe Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 aa dla zainteresowanych : 24-25.07.2004 Kaliningrad Quote
Marcino1978 Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 katalogu z kaliningradu w necie chyba nie ma ( a co z wizami nie wiem do tej pory :D ) Quote
Marcino1978 Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Agappe nie wiem niestety :cry: nie mam juz katalogu Quote
Monika R. Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 basiu ja mam zamiar sie wybrac z Runiastym do Słowacji na te dwie CACIB-owe dzien po dniu, Runiasty sie podoba sedziom z zagranicy :D .Ma moze ktos dane z tej wystawy ??chcialam sie wybrac do Pragi ale nie zdązylam zglosic.... :( Quote
Marcino1978 Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Monika wczoraj dostałem zgłoszenie do Bratysławy na 2xCACIB ( międzynarodowa i wyst. o puchar europy srodkowej i wschodniej ) jutro moge podeslac Ci jakies info. aha poza tym jest jeszcze cos takiego jak komkurencja o championa championow - ni edoczytalem jeszcze niestety jak to siie odbedzie i czy moga byc zgloszone championy czy m,oga byc tylko intery pozdrawiam Quote
flashka-g Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 I jak jechac na Węgry to brać własne termosy z herbatką:) Jutro jade do Czech zobaczymy jak to bedzie...a Do Bratysławy takze sie wybieram na wszytskie 3 wystawy razem z Victorem. Quote
Agappe Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Zawsze w Bratysłavie są organizowane wystawy Europy Środkowej i Wschodniej czy co roku gszie inedziej?? Quote
Marcino1978 Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 no właśnie Flashka jak to jest z tym Viictorem? czy wystarczy ch.pl żeby wystartować czy musi być inter??? Quote
Karka Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 no właśnie Flashka jak to jest z tym Viictorem? czy wystarczy ch.pl żeby wystartować czy musi być inter??? O ile ja się doczytałam to wystarczy tylko champion , fajna okazja bo mozna za jednym zamachem zaliczyć 3 wystawy .Może pojedziemy Quote
flashka-g Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Z tego co ja takze wiem to tylko Champion :wink: Quote
Marcino1978 Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Kika chyba większość w tym czasie pojedzie do Leszna pozdrawiam Quote
Dzidtka_Gl Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 A jedzie ktoś z Was do Nitry 29-30 maja? ja :) w sobotę wystawiam 3 posokowce i lhasaka Quote
Recommended Posts