Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja myślę że do póki ludzi takie zachowanie nic nie kosztuje ,będzie to nagminne.Ale gdyby miał zapłacić jeden z drugim wysoką karę to zastanowił by sie 100 razy czy ma warunki na tego psa

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie można nie ufac nikomu. Tak jak napisała ciepuś nigdy idealnie nie sprawdzi się każdego domku. Ludzie potrafią sie maskować.
Mnie i moich znajomych nikt nie sprawdzał, mamy psy ze schronu i wszytskie mają się świetnie. Trafiły na naprawdę wspaniałych ludzi.
Nie wyobrażam sobie, żeby nie odebrać znalezionego psa, który mi uciekł i został znaleziony. Nie wiem, może się zrobiłam przewrażliwiona, ale nie podoba mi sie to i jestem wściekła, bo podobnie jak ciapus wycofałam go z ogłoszeń, a wygląda na to, że psiak jest w punkcie wyjścia- schroniskowa buda i samotność!

Posted

Dajmy im szanse do poniedziałku(chociaż nie bardzo mi sie podoba taki dom dla tak wspaniałego psa jakim jest Luis)
jeśli w poniedziałek Luis będzie w schronisku trzeba się zabrać za ogłaszanie go gdzie się da aby nie czekał na dom kolejnych 4 lat

Posted

A
Luis, to bardzo zabawny psiak i sprytny. W niedzielę 4 razy "wydobywał" się z obrozy i chodził swobodnie po schronisku. Gdyby nie jego gabaryty, mógłby otrzymać status psa wolnochodzącego. A tak niestety systematycznie był wiązany do budy. Raz nawet się "wydobyl" a potem sam wszedł do srodka.

Szkoda go.

Posted

Nic, bo on im jest niepotrzebny. Pierwsze uniesienie pewnie minęło i pies wylądował na ulicy. Ot, cała tajemnica.
Na miejscu schroniska wytoczyłabym im sprawę za porzucenie psa i ich fotki bym powiesiła w schronie na czarnej liście!

Posted

niestety ubolewam nad ym z enie ma w komputerze programu który by umozliwiał wykrywanie takich ludzi, przychodza do schroniska a juz kiedy zgubili psa i od razu powinno to wyjc w kompie i kara i wypedzić łajzy
a tak ...:-(