Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam wielką nadzieję że to się jakoś jeszcze wyjaśni... ale jak się okaże że wywalony, to ja nie wiem... w hotelu już nie mamy bud, a jeszcze wróci Surfik w czwartek ;( no nie wiem co my zrobimy, po prostu nie wiem!

Posted

[quote name='nata od jadzi']ZNALAZŁYŚMY Z JOLĄ LUISA NA NASZYM OSIEDLU DZISIAJ WIECZOREM.
chodził sam, łasił się do ludzi (szedł za jolą od przystanku), był bardzo głodny, chudy i smierdział schroniskiem. miał nową obróżkę.

To mnie najbardziej niepokoi. On w schronie nie był chudy

Posted

dotykała, głaskała i trudno, żeby nie wyczuła gnatów, Zanim napisałam swoje spostrzeżenie zapytałam ja o to. Do tłuściochów sie nie zaliczał, ale nei wystawały mi żadne kości.
Więc nie wiem kiedy mógł się zgubić

Posted

Luis na spacerze dzien przed zabraniem ze schroniska. Byl troche spuchnietey i wzdety, ale nie wystawaly mu kosci. Normalnie ja bym tych ludzi zabila :-( Nie wiem co pisac

Posted

Załóżmy, że tuz po adopcji zaginął , bądź został porzucony (tego tez sie nie da wykluczyć) to tydzień głodówki dla tak dużego psa, to bardzo dużo. Tkanka tłuszczowa spala sie wytwarzając niezbędną energię, jeśli organizm nie może jej pobrać z innego źródła (pokarmu).

Posted

nawet jeśli to nie Luis (w co wątpię) to i tak trzeba pomyśleć co z nim zrobić.
Schron to ostateczność,może coś nam się uda wykombinować ,przecież cuda na dogo się zdarzają