Flaire Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Właśnie wróciłam z Misią od weta, gdzie Misia została (między innymi) poddana badaniu zębów w ramach akcji Uśmiech pupila. W tym miesiącu, weterynarze, biorący udział w tej akcji, przeprowadzają bezpłatne, krótkie badania jamy ustnej, wypełniają ankietę i dają psu cenzurkę określającą stan jego uzębienia z zaleceniami dalszego postępowania. Sponsorem akcji jest firma Iams, więc właściciel dostaje również próbkę ich karmy (Eukanuba). Więcej informacji (łącznie z listą lecznic, które są z nią związane) można uzyskać na stronie www tej akcji, która jest w naszej linkowni. Misia dostała ocenę "promienny uśmiech" :D . Quote
Agappe Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Anatce nasz wet przejrzał ząbki, ale niestety ocenki nie dostałyśmy :( trzeba sie o nią upomnieć :) Quote
nice_girl Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Adda Na górze tego forum pt."linki do stron o tematach weterynaryjnych" :wink: Quote
Agappe Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 link do linkowni :) : http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=12661 Quote
blaira Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 moja niunia tez dostala ocene promienny usmiech i do tego karme eukanube gratis ale i tak musze zaczac o jej zeby dbac :D Quote
Dziunia1602 Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Mój psiulek też ma promienny uśmiech :D Ale trzeba je szorować,same nie chca być białe bez osadu :-? Quote
Dalmati&Maja Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Właśnie się zastanawiam czy pójść z moją Mają na to badanie :D Inaczej bym poszła bez zastanawiania, ale chodzi o to, że bardzo niedawno byłam u weta, który ząbolki oglądnął i nie miał nic do zarzucenia :P Jeszcze się zastanowie :wink: W końcu i tak nie mamy nic do stracenia! Dalmati & Maja Quote
zaba14 Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Witajcie ;) Ja właśnie dziś muszę iść do weta, niestety mój który jest jedną ulice dalej nie bierze udziału w tej akcji :cry: więc musiałabym iść troszeczkę dalej, ale wiadomo to nie problem. Jednak sama się zastanawiam, bo rudy strasznie boi się weterynarzy i może być nie zbyt miły dla kogoś kto będzie otwierał mu paszczę. Więc moje pytanie czy jest sens, żebym tam szła, wet da sobie radę, czy stwierdzi że nie zajmuje się takimi psami :lol: ? Quote
Agappe Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 oj na pewno się zajmie, no chyba że będzie chciał weta ugryść mimo kilu podejść Poszłyśmy do weta i dosłayśmy swój promienny uśmiech :) Quote
Recommended Posts