zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 mam jeden tylko problem, suczka od wczoraj wieczorem nie robila ani siusiu ani kupki - czy to niepokojacy objaw ? Quote
agusiazet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Widzę, że zdjęcia już są, więc tylko podnoszę śliczne psie dziecko!!! Quote
zucchini Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 bedzie pod kontrola :-) idzie do domu kolezanki mojej siostry z pracy, ktora zapowiedziala ze mozemy ja odwiedzac i sprawdzac jak sie ma :-) co do zalatwiania - wczoraj miala robiona kroplowke i wszystko polecialo ;-) jest juz ok...uffff najgorsze jest rozstanie.....mimo ze mialam ja tylko 2 dni nie jest latwo... Quote
Isadora7 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No to super. Heh te rozstania .. wiem coś o tym. Nawet jak sie psiaka ma na kilka dni. Quote
zucchini Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 oczywiście wiedzą o sterylce :-) maja juz jedna sunie wiec wiedza jak to jest :-) Quote
pidzej Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Bardzo się cieszę- to chyba można zmienić tytuł i przenieść do szczęśliwego działu? Quote
Recommended Posts