Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani

dzisiaj jakis debil w samochodzie przede mna potracil psa i pojechal, pies skomlac uciek, zatrzymalam samochod i ruszylam z siostra na poszukiwania, pies nie odbiegl daleko, podeszlysmy, do przerazonej, trzesacej sie malej kulki i zabralysmy ja do weterynarza

okazalo sie ze jest to 4 miesieczna suczka, troche jamnikowata, cala czarna z malutkim bialym krawatem, miala robione usg - nie ma uszkodzen wewnetrznych jak i naszczescie zewnetrznych - jest jeszcze w malym szoku

niestety nie moge jej zatrzymac - praktycznie nie ma mnie w domu przez 14 godzin, dlatego moze znajdzie sie ktos chetny kto ja przygarnie - jest slodziutka i strasznie przytulacka - na maila moge przeslac zdjecia

prosze pomozcie

pozdrawiam

Posted

watek moj spadl bardzo daleko a sprawa jest pilna bardzo - niestety pewnie w weekend jesli nikt do tego czasu sie nie znajdzie bede musiala oddac ja do schroniska :-( a bardzo bym tego nie chciala

Posted

zucchini, a czy masz doświadczenie w psich adopcjach? wiesz że najważniejsza jest umowa adopcyjna, a wniej przede wszystkim sterylizacja?
zapytaj mamy jak z czystościa suńki. Jeśli nic sie nie znajdzie do poniedziałku to mogę ją wziac ( od poniedziałku, ew wtorku ) tak awaryjnie, parę dni, by uchronić ją przed schroniskiem. a, tyle że ja finansowe zero i nic nie mogę dołożyć, więc przydałaby się karma ( lub pieniądze na nią).

Posted

wiem ,ze przydalaby sie sterylizacja...

narazie zobaczymy, mam nadzieje ze do weekendu znajdzie sie jakis domek dla niej...jak nie bedziemy sie martwić - karme naszczescie dostalam od milych Pan weterynarek, ktore ja badaly ;-)

Posted

wiem ,ze przydalaby sie sterylizacja...

nie przydałaby się, to podstawa... po ukończeniu odpowidniego wieku musi być wysterylizowana i jest to w umowie adopcyjnej. Ewentualnych chetnych trzeba zawsze o tym informować. Atakże wizycie przed/po adopcyjnych.

Posted

zucchini napisał(a):
mam nadzieje ze nie zapesze ale jest szansa ze sunia bedzie jutro w nowym domku :multi:

Sunia jest śliczna więc nie dziwne by było. Oby tylko to był dobry domek