zucchini Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kochani dzisiaj jakis debil w samochodzie przede mna potracil psa i pojechal, pies skomlac uciek, zatrzymalam samochod i ruszylam z siostra na poszukiwania, pies nie odbiegl daleko, podeszlysmy, do przerazonej, trzesacej sie malej kulki i zabralysmy ja do weterynarza okazalo sie ze jest to 4 miesieczna suczka, troche jamnikowata, cala czarna z malutkim bialym krawatem, miala robione usg - nie ma uszkodzen wewnetrznych jak i naszczescie zewnetrznych - jest jeszcze w malym szoku niestety nie moge jej zatrzymac - praktycznie nie ma mnie w domu przez 14 godzin, dlatego moze znajdzie sie ktos chetny kto ja przygarnie - jest slodziutka i strasznie przytulacka - na maila moge przeslac zdjecia prosze pomozcie pozdrawiam Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 watek moj spadl bardzo daleko a sprawa jest pilna bardzo - niestety pewnie w weekend jesli nikt do tego czasu sie nie znajdzie bede musiala oddac ja do schroniska :-( a bardzo bym tego nie chciala Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 w Warszawie, w tej chwili do 15 pod opieka mojej matki, trzeba jeszcze ja obserwowac, potem wieczorem znowu zabieram ja do swojego mieszkania... Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 podbijam :-( przepraszam, wiem ze wasze psiny sa rownie wazne.... Quote
ewajanka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kto potrafi wstawić fotki, prosimy o maila:oops: Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 narazie udalo mi sie wstawic jako avatar - niestety nie mam uprawnien do dodawania zalacznikow :-( Quote
agusiazet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Przyślij mi zdjęcia na maila: krzysiek.z@wp.pl - powstawiam! Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 podeslalam fotki, dziekuje za pomoc :-) Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 I jakbyś mogła dokładnie określic jej wielkość. Jamniki są standardowe i mini. Quote
pidzej Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 podnoszę.......jest śliczna, szybko by znalazła dom. Mogę już ogłosić, na kogo namiary? i coś o niej. Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 niestety nie wiem bo spedzila u mnie jedna noc i nie nasiusiala ;-) Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 zdecydowanie większy jamink - jest trochę wyższa ale długa namiary na mnie zucchini@gazeta.pl lub 660 634 107 Quote
pidzej Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 zucchini, a czy masz doświadczenie w psich adopcjach? wiesz że najważniejsza jest umowa adopcyjna, a wniej przede wszystkim sterylizacja? zapytaj mamy jak z czystościa suńki. Jeśli nic sie nie znajdzie do poniedziałku to mogę ją wziac ( od poniedziałku, ew wtorku ) tak awaryjnie, parę dni, by uchronić ją przed schroniskiem. a, tyle że ja finansowe zero i nic nie mogę dołożyć, więc przydałaby się karma ( lub pieniądze na nią). Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 wiem ,ze przydalaby sie sterylizacja... narazie zobaczymy, mam nadzieje ze do weekendu znajdzie sie jakis domek dla niej...jak nie bedziemy sie martwić - karme naszczescie dostalam od milych Pan weterynarek, ktore ja badaly ;-) Quote
pidzej Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 wiem ,ze przydalaby sie sterylizacja... nie przydałaby się, to podstawa... po ukończeniu odpowidniego wieku musi być wysterylizowana i jest to w umowie adopcyjnej. Ewentualnych chetnych trzeba zawsze o tym informować. Atakże wizycie przed/po adopcyjnych. Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 beka napisał(a):dopisz w tytule wątku że warszawa Dopisz w tytule - Warszawa - to może tylko pomóc Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja tez podrzucam i przypominam jaka jest ładniusia Quote
zucchini Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 mam nadzieje ze nie zapesze ale jest szansa ze sunia bedzie jutro w nowym domku :multi: Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 zucchini napisał(a):mam nadzieje ze nie zapesze ale jest szansa ze sunia bedzie jutro w nowym domku :multi: Sunia jest śliczna więc nie dziwne by było. Oby tylko to był dobry domek Quote
Recommended Posts