Nirse Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='hanacek']Ja tiez GRATULUJE!!!:multi::multi::multi: Dziękuję i pozdrawiam:multi: Quote
Nirse Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 A to parę fotek Fionki w wielkim świecie :p Tak hodowla Nirse bywa wszędzie heee:evil_lol::evil_lol: Quote
Nirse Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Dziś Fiona przeszła badanie w kierunku trzynastu chorób imających się oczu Basenji - jest wolna od nich :loveu::loveu::loveu: W poniedziałek dalsze wyniki ogólne w tym nerek i cukru :p Quote
Ypsylon Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 brawo Krzysiu i jeszcze raz brawo! :) cieszę się ogromnie, że badasz swojego basenji... Quote
moon_light Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Czy Fionka jest z warszawskiej saskiej kępy ? :razz: Quote
Nirse Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 moon_light napisał(a):Czy Fionka jest z warszawskiej saskiej kępy ? :razz: Fionka trochę dalej mieszka Otwock/Karczew :lol: Quote
moon_light Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 basenjifiona napisał(a):Fionka trochę dalej mieszka Otwock/Karczew :lol: to jakieś błędne informacje krążą w innych galeriach . ...a już myślalam ze mam basenji za sąsiadkę :eviltong: Quote
Nirse Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 moon_light napisał(a):to jakieś błędne informacje krążą w innych galeriach . ...a już myślalam ze mam basenji za sąsiadkę :eviltong: A jest sunia ruda na saskiej i nazywa się Yori :p Quote
Nirse Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Oczekujemy w pierwszej połowie grudnia maluchów po Fionce i Balim :p Wszystkich zainteresowanych tematem zapraszam na swoją stronę lub na PW :razz: A to zdjęcie z Amorów :loveu: Quote
jamnicze Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 O, kolejne baski-babaski się szykują :loveu: A może tu tez wrzucicie trochę fotek? :razz: Quote
Nirse Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 A to mniej oficjalna strona naszej rodziny NIRSE, Dog o imieniu Alan i Fiona :evil_lol: Quote
Agama Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Krzysiu jak tam Twoja dama,nigdzie sie nie odzywasz,a chyba nalezy zaczac odliczac dni,to juz 2 tygodnie zostaly Trzymam mocno kciuki:loveu: Moze jakies foty wstawisz:lol: Quote
hanacek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='basenjifiona']Oczekujemy w pierwszej połowie grudnia maluchów po Fionce i Balim :p Wszystkich zainteresowanych tematem zapraszam na swoją stronę lub na PW :razz: A to zdjęcie z Amorów :loveu: Mocno trzymam kciuki ;):loveu::loveu::loveu: Quote
Nirse Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Agama, dziękuję a czekamy i zdjęcia będę wstawiać bobasków :p Dziękuję Hanacek :lol: miło było się spotkać i poznać osobiście oraz zobaczyć psy.Piękny Donner :loveu: Muszę też się pochwalić, że Charcica skończyła championat dorosły w ekspresowym tempie :p Na zdjęciu z miotową siostrą :loveu: A Fionka, już niedługo zostanie mamą :multi: jesteśmy przygotowani ;) ps. Pani Miluśe , czy u Pani będą szczeniaki w tym roku ? serdecznie pozdrawiam :multi: Quote
hanacek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dziekuje za pochwale i gratuluje Charcice dla championata i tiez trzymam kcikuki za Fionka.Wtym roku nie beda szczeniaki ale planuje wioseny ( 09) miot s Iza (trikolor)- moje sunie maja ruje 2razy w roku;) Mnie tiz bylo milo spotkac- :loveu: Quote
Agama Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Krzysiu bylam w Kielcach ze swoim weteranem i wiele widzialam:lol: Quote
Nirse Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Agama napisał(a):Krzysiu bylam w Kielcach ze swoim weteranem i wiele widzialam:lol: O miło :p czekam na tego charcika co będziesz miała:lol: mam nadzieję, że się pochwalisz wszystkim :multi: trzymam kciuki Quote
Agama Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wiesz o charciku marze od 3 lat i moze w koncu u mnie zawita,ale to jedna wielka niewadoma Quote
Nirse Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Agama napisał(a):Wiesz o charciku marze od 3 lat i moze w koncu u mnie zawita,ale to jedna wielka niewadoma Lepiej poczekać ;) ja lubię charciki trochę większe o łagodnej prostej linii górnej a kolory wszystkie bo w przeciwieństwie do innych;) nie ma to znaczenia :cool1: Quote
Agama Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 no to mamy podobny gust:multi: co do wiekosci to sunia nie musi byc za wysoka,ale linia grzbietu dla mnie wazna sorry za zasmiecanie Twojej galerii charcikowym tematem:oops: Quote
Recommended Posts