Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mamy wieści z wystawy klubowej grupy piątej 2009r

Nirse KIBIBI - Młodzieżowy Zwycięzca Klubu 2009

Nirse KANI - Młodzieżowy Zwycięzca Klubu 2009
NAJLEPSZY JUNIOR KLUBU W RASIE

Ogromne gratulacje Maluchom i właścicielom :smilecol:

:laola::BIG::BIG:

Posted

Dziękuję gosiaja :)))

Nadal, niezmiernie się cieszymy z sukcesu i dwóch Zwycięstw Młodzieżowych Klubu Kibibi i Kaniego :multi::multi: sukces wspaniały tym bardziej, że nie w odosobnieniu.
Najpiękniejszą nagrodą dla hodowcy jest to jak wychowankowie znajdą kochające domy a do tego jeżeli odnoszą sukcesy w rękach osób początkujących na ringu to naprawdę podwójna nagroda oraz wizytówka jakości psów :loveu::loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz dziękuję Państwu Połeć i Müller za wspaniałe domy czego mogłem doświadczyć w sobotę :ppozdrawiam

Nirse KIBIBI i Pani Dorota :) imponujący duet

Nirse KANI :) piękny młodzieniec

• 3 months later...
Posted

Zbliża się magiczny okres świąt Bożego Narodzenia,
Więc składam Wam najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności a w nadchodzącym
Nowym Roku samej miłości.

życzy Krzysiek :)

Posted

basenjifiona napisał(a):
Zbliża się magiczny okres świąt Bożego Narodzenia,
Więc składam Wam najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności a w nadchodzącym
Nowym Roku samej miłości.

życzy Krzysiek :)

dzięki za życzenia - te wyżej i te prywatne. dobrych i spokojnych świąt, pomyślnego rozwiązania... i radości w nowym roku

memsahib

memsahib

• 2 weeks later...
Posted

memsahib napisał(a):
dzięki za życzenia - te wyżej i te prywatne. dobrych i spokojnych świąt, pomyślnego rozwiązania... i radości w nowym roku

memsahib

memsahib

Sama przyjemność :)))

Posted

... już są :)))

Basenji Nirse na literę " R " przyszły dziś na świat w bardzo szybkim tempie, maluchy są prawie identyczne wielkością, nie było żadnych komplikacji i jest to pierwszy mój miot samodzielnie odebrany z czego się bardzo cieszę :))
Mamy 2 dziewczynki rudo białe i 3 chłopców rudo białych.

Dziękuję Ciepłym Sercom Kochającym Naszą Rasę za wiedzę, wsparcie i dobrego ducha :))) pozdrawiam

Posted

jamnicze napisał(a):
Gratulujemy kolejnych maluszków :)

I z niecierpliwością czekam na zdjęcia małych rozrabiaków.

Dziękuję Bardzo :))

Posted

ZANETTA - wiesz dobrze, że radość z miotu hodowanych psów nie da się chyba z niczym porównać. Podglądanie jak rosną, jak otwierają oczka, jak zaczynają poznawać świat dla każdego jest ogromnym przeżyciem.
A za Ciebie to specjalnie będziemy trzymać kciuki :)

Posted

gmk napisał(a):
ZANETTA - wiesz dobrze, że radość z miotu hodowanych psów nie da się chyba z niczym porównać. Podglądanie jak rosną, jak otwierają oczka, jak zaczynają poznawać świat dla każdego jest ogromnym przeżyciem.
A za Ciebie to specjalnie będziemy trzymać kciuki :)

ojj dokładnie, ja miałam totalnego kręćka na punkcie moich dzieciaków, każdy dzień był nowym wyzwaniem, nie potrafiłam oczu od nich oderwać ;)

Kciuki proszę trzymać, Ninusia będzie naszym pierwszym basenji :multi: wymarzonym i bardzo wyczekiwanym (bodaj 1,5 roku)

Posted

Dziękuję wszystkim zainteresowanym :) uważam, że to jest mój drugi sukces w hodowli zrobić miot Basenji, który pasuję do wszystkich Basenji w Polsce nie oglądając się na bezmyślność jaka panuje w rasie ...ale za niecałe 10lat wyjdzie kto tu ma wizję i plan na hodowlę ...dziękuję hodowli Liwang, Loango i Ypsylon za to co wnoszą do rasy :)))) bravo