Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hanacek, czekam aż pokażesz nam kawalera dla suni i trzymam kciuki..oczywiście będzie przebadany i czysty dla tri :)
..Iza, mam nadzieję że może będę w NDM i zobaczę malutką w moim ulubionym umaszczeniu ..szyję i głowę ma pięną już powiem...dodam, że taki typ whippeta w budowie jaki ma hodowla Ypsylon może każdy poza zazdrość pozytywnie :multi:

Tak, Alu te na B" heee tak owszem to Bibibi nie Bali ..dodam i GRATULACJE za rozpoczęcie championaty NIEMIEC w ten weekend ..BRAWO DLA WAS :multi::multi::multi::multi:

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Izegbe jeszcze nie je ruja(juz skoro oczekuje) ale samo ze kawaler juz naplanowany- jest to[SIZE=2]Sternhimmels Summa Summarum(rudy) i on jest FS czysty(clear) :cool3:

Posted

pies godny uwagi, obejrzałem jego stronę i całkiem fajny...jedyne co bym mu dodał to długość w szyj a te tylko ocena po zdjęciach....

Posted

[quote name='hanacek']U Izegbe jeszcze nie je ruja(juz skoro oczekuje) ale samo ze kawaler juz naplanowany- jest to[SIZE=2]Sternhimmels Summa Summarum(rudy) i on jest FS czysty(clear) :cool3:

No to czekamy na kolejne informacje i zdjęcia maluszków za jakieś 3 miesiące !

Posted

Uwielbiam ten watek chociaz zadko bywam:oops::oops:
Ale jak jestem to naprawde tutaj sie dobrze czuje:loveu:
Piekne psy i milosc hodowcy do psow ktora czuc w kazdym slowie :loveu:
Uwielbiam takich hodowcow,mam nadzieje ze kiedys bede mogla Was poznac i zamienic choc jedno slowo;)
Mimo ze ba Basenji sie nie znam kompletnie:oops:To Twoje psy ciagle mnie zachwycaja,piekno,elegancja,majestat:loveu:

Posted

Dziękujemy, to dla mnie i moich psów wielkie uznanie...uznanie dla Nas miedzy Nami i z zewnątrz bo ważne jest by móc i trwać w tym w czym było założenie i miłość do zwierząt, rasy i do tego w co wierzymy bez oglądania się, ścigania itp...a to dla Cockermaniaczka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wszystko jest w porządku, tylko tak wstawiłem rysunek gdzie Viki nie wygląda dobrze za to Fiona świetnie heeee :evil_lol:
A teraz Moxi, jedna z najwybitniejszych amerykańskich suk w rasie, która bardzo przypomina mi Viki :)

Posted

Dziś maluchy kończą czwarty miesiąc :tort: wszystkiego dobrego życzę Naszym wychowanką, zdrówka i miłości w swoich domach oraz sukcesów wszelakich :BIG: Sto lat :Rose:
A to jest szczególny i znaczący dla mnie prezent

Nirse KANI :bday:

Nirse KIBIBI :iloveyou:

Nirse KIUME :buzi:

Nirse KAMARIA :lilangel:

Posted

:loveu::BIG::tort: dolacze sie do zyczen:loveu:
Kamaria mnie nieustannie zachwyca:loveu:Lapie za serducho ta psinka oj lapie:loveu:
Reszta dzieciaczkow rownie piekna:loveu:
Booze ja sie chyba zakochuje w Basenji:loveu::oops:

W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'
Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa
>>>>>>,<<<<<<<
Wesołych Świąt

Posted

Dziękujemy bardzo i mamy nadzieję, że nadal będziemy cieszyć Twoje oko :p a to świąteczne zdjęcie z lasu, może nie tak piękne jak w galerii Loango ale jednak całkiem całkiem ;)

Posted

basenjifiona napisał(a):
a to świąteczne zdjęcie z lasu, może nie tak piękne jak w galerii Loango ale jednak całkiem całkiem ;)

śliczne zdjęcia. Piękne są wtedy kiedy są naturalne, prawdziwe...inaczej byśmy wszyscy korzystali ze studio fotograficznego z oświetleniem pozwalającym na ukrycie pewnych wad psa, a uwydatnienie zalet...;)
Twoje zdjęcia są coraz lepsze, z przyjemnością oglądam Twoją Galerię !

• 2 weeks later...
Posted

Nie było Nas u siebie w galerii więc na chwilę wracamy ;)

Nasza ulubiona kicia, której nie straszny pies :loveu:

Spotkanie na szczycie :evil_lol: