Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oprócz ojca Baliego w spotkaniu aktywnie uczestniczyła cała BASENJIFAMILY !!!!

Pokrótkim zapoznaniu Kiume nic sobie z obecności duuużej ilości starszych basenji, nie robiąc , zajął się krówką "T", jedną z ulubionych zabawek Lisy...

Bali-ojciec bacznie obserwował syna...;)

Posted

[quote name='agabass']ale masz fajna rodzinke Krzysiu doczekales sie wnoczat spokojnie mozna nazwac Cie dziadkiem hehehe super fotosy[/quote]

Aga, dziękuję i życzę Tobie wszystkiego najlepszego :)..nie wiesz ile miałem dziś pytań jak z Viki walczyliśmy i wygraliśmy CACIB na wystawie w Rzeszowie :)trzymam kciuki za Ciebie i chłopaków :))))bo my z Agą się rozumiemy jak Baseji w stadzie heeee.....nie tylko ....:lol:

Posted

Pani Grażyno, łza się kręci w oku na Pani i Pana Andrzeja pamiątkę ..pewnie nikt w Europie nie ma takiej retrospekcji ze zdarzeń jak my mamy ..dziękuję...:multi::pBARDZO DZIĘKUJĘ :p

Posted

[quote name='basenjifiona']Aga, dziękuję i życzę Tobie wszystkiego najlepszego :)..nie wiesz ile miałem dziś pytań jak z Viki walczyliśmy i wygraliśmy CACIB na wystawie w Rzeszowie :)trzymam kciuki za Ciebie i chłopaków :))))bo my z Agą się rozumiemy jak Baseji w stadzie heeee.....nie tylko ....:lol:[/quote]
ciekawe co to za pytania :cool3:
trzymaj trzymaj bo jak sie uda to zabiore dwoch za jednym zamachem moja droga polowa na razie wychodzi z zalozenia ze najpierw powinnismy wziasc jednego a za trzy mce 2 mongoliona ja bym ich wziela za jednym zamachem i moze tak zrobie, ale to sié jeszcze okarze co wywalcze hehe jak to w zyciu kompromis nieustanne

Posted

[quote name='basenjifiona']pewnie nikt w Europie nie ma takiej retrospekcji ze zdarzeń jak my mamy ...:multi::p

Oj, ma ma ...:loveu::evil_lol:
Gratulacje dla za Rzeszów ! Piękne wyjście ...słyszałam...
Kolejna strona zaczęta bez zdjęć ...?

To były ostatnie chwile razem...ale zaraz Kibibi, a potem Kani pojadą do nowych domów...i trzeba zacząć myśleć jak zapełnić tę pustkę...;)

Posted

Tak dziewczyny są pro społeczne :loveu:

A to już po wczorajszej wystawie w Lublinie na Starym Mieście w restauracji żydowskiej " Mandragoria " z pysznym jedzeniem i dobrym klimatem oraz sprzyjającej czworonogą polecam link, http://www.mandragora.lub...&id=4&Itemid=24

Vikunia w klasie championów dostała ocenę doskonałą 1, CWC i NJSwR oraz CACIB :multi:

Posted

[quote name='gmk']

Słodka sunia :lol:

Przed rudziutką ostatnia noc w domku :cool1: jedzie do bardzo fajnych ludzi ze sporą wiedzą o zwierzętach :p

Posted

[quote name='hanacek']Czarnuszka jest miloszczka - caluje caluje caluje:loveu::loveu::calus::kiss_2:

Dziękuję :loveu: może będzie okazja do całowania na żywo :multi:pozdrawiam :multi:

Posted

[quote name='basenjifiona']Przed rudziutką ostatnia noc w domku :cool1: jedzie do bardzo fajnych ludzi ze sporą wiedzą o zwierzętach :p

;)