Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heeee :))) Ala dawaj będę kochał jak swoje i na pewno się nie wyprę heee :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Maluchy dziś zrobiły paszporty i badanie na syndrom Fanconiego więc mogę powiedzieć, że mam miot pro Światowy :p

Posted

[quote name='Cambel&Megi']
Te zdjęcia to chyba najwspanialsza pamiątka, jaką BasenjiFiona będzie miał po Maluchach.
[/quote]

Chyba nie tylko....a na pewno nie jedyna....;)

Posted

Tylko żebyś później nie płakał:eviltong::eviltong::eviltong: Bo to diabeł w psiej skórze.... A z tej skóry to drugiego możnaby zrobić :eviltong: A jak się rusza................. :loveu:

Posted

[quote name='AlaNowak']Tylko żebyś później nie płakał:eviltong::eviltong::eviltong: Bo to diabeł w psiej skórze.... A z tej skóry to drugiego możnaby zrobić :eviltong: A jak się rusza................. :loveu:

Fiu, Fiu ( jak to wspaniale piszą niektórzy ) reklama dźwignią handlu !

... a gdzie można znaleźć więcej informacji?...przebierasz nóżkami to się pochwal !:lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='basenjifiona']Heeee :))) Ala dawaj będę kochał jak swoje i na pewno się nie wyprę heee :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Maluchy dziś zrobiły paszporty i badanie na syndrom Fanconiego więc mogę powiedzieć, że mam miot pro Światowy :p[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)

Posted

To co, mamy to zrobić za Ciebie ...?????!!!:lol:
Odpowiedz w takim razie na trzy dziennikarskie pytania "CO ?!, GDZIE ?!, KIEDY!?"
a w tym wypadku " KTO ?!, GDZIE?!, I JAKIE SĄ TWOJE WRAŻENIA? " - oprócz rozdwojenia oczywiście... tej skóry co to by na dwa starczyło...
Uznajmy, że nie będzie to chwalenie, ale chcemy BYĆ PIERWSI co nie tylko wiedzą, ale pomagają przełamać barierę "skromności".:lol:
Zdjęcia z mile spędzonych chwil wskazane !
;)
Ten post miał być po Twoim Alu !

Posted

[quote name='basenjifiona']To ja też przy okazji Ali święta z Mali już publicznie powiem, że NIRSE KAMARIA czyli czarno biała sunia zostaje w hodowli :BIG:
To było widać !!!!
Bardzo się cieszę. Będziemy trzymać kciuki teraz i w przyszłości !!!

Posted

Hanacek, dziękuję :) sama wiesz jak trudno i jak rzadko trafiają się ładne czarno białe Basenji :p mam nadzieję, że się udało i tak to widzę więc nie można tego przegapić :loveu: Trzymam kciuki za weekend :multi:

Posted

[quote name='hanacek']OOOOOOOOOOOO- to super - czarna jest moj ulubienec- kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Mój też...kochana mała czarna !:lol: