mermaid1910 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jesteś fanem Owczarków szkockich collie, border collie lub bearded collie?Pisz tu!!;):grins: Quote
psiulka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Temat raczej powinien być w grupie I, ale założę się, że już pewnie jest podobny :) Quote
dog_master Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 psiulka napisał(a):Temat raczej powinien być w grupie I, ale założę się, że już pewnie jest podobny :) Nie wiem, czy jest. Wiem, ze przenosze ;) Quote
Itske Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 mermaid1910 napisał(a):Jesteś fanem Owczarków szkockich collie, border collie lub bearded collie?Pisz tu!!;):grins: ale o czym pisać? i jak się czuje Twoja domowa hodowla? Quote
mermaid1910 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 psiulka napisał(a):Temat raczej powinien być w grupie I, ale założę się, że już pewnie jest podobny :) Nie nie ma podobnego. Gdyby był to bym nie zakładała tego wątka:angryy: Quote
dog_master Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No dobra, ale jaki jest cel tego tematu? O czym tu pisac? Quote
Martyna_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 mermaid1910 napisał(a):...Owczarków szkockich collie, border collie lub bearded collie... Dog master : No dobra, ale jaki jest cel tego tematu? O czym tu pisac? Może o szczeniakach ze świetnego miotu rasy szkockibeardedborder collie z domowej hodowli?;) Quote
dog_master Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ooo tak, ale ja poprosze polaczenie bordera z vlczakiem ;p Quote
Anusia&Saba Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Może o szczeniakach ze świetnego miotu rasy szkockibeardedborder collie z domowej hodowli?;-) Hehe dobre :evil_lol: Quote
Itske Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 mermaid1910 napisał(a):Nie nie ma podobnego. Gdyby był to bym nie zakładała tego wątka:angryy: przejrzyj proszę swoje posty, w każdym praktycznie jakaś złość i warczenie na innych... chcesz o tym porozmawiać?;) Quote
Martyna_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 dog_master napisał(a):Ooo tak, ale ja poprosze polaczenie bordera z vlczakiem ;p Wilczaków fabryka jeszcze nie posiada, ale skoro jest popyt to może niedługo...się zrobi:lol:. Quote
Itske Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Martyna_ napisał(a):Wilczaków fabryka jeszcze nie posiada, ale skoro jest popyt to może niedługo...się zrobi:lol:. No zapotrzebowanie jest! chodzę czasem w parze na spacer z wilczakiem (moja to owczarek holenderski) i słysze, "jezu - ratunku - wilk i szakal!" to ja poproszę szakalowegowilka czyli wilczaka holenderskiego:evil_lol: Quote
mermaid1910 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Itske napisał(a):przejrzyj proszę swoje posty, w każdym praktycznie jakaś złość i warczenie na innych... chcesz o tym porozmawiać?;) OK. Źle znoszę krytykę, to chcieliście usłyszeć? To prosze. Nie lubie jak ktoś mnie krytykuje, tym bardziej osoby, których nie znam, i które chcą się po prostu popisać.:stop: Quote
Itske Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 mermaid1910 napisał(a):OK. Źle znoszę krytykę, to chcieliście usłyszeć? To prosze. Nie lubie jak ktoś mnie krytykuje, tym bardziej osoby, których nie znam, i które chcą się po prostu popisać.:stop: hmm... a nie jesteś odrobinkę przewrażliwiona? Bo gdzie tu niby krytyka?Trudno rozmawia się merytorycznie z osobą, która reaguje agresją i złością, tak ludzie Ciebie traktują, jak Ty traktujesz ludzi - to nie jest personalnie do Ciebie, tylko raczej pewna reguła zchowania, zazwyczaj Ci których traktujemy z życzliwością, słuchamy co mają do powiedzenia, odpowiadaja tym samym, a jesli ktos zachowuje się jak mimoza, traktuje innych z góry, to spotyka się z niezbyt miłym przyjęciem może jednak opowiesz o swoich pieskach? Quote
karjo2 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ciiiiiiii, Itske nawet nie prowokuj, bo przeciez nawet hodowla ma w dorobku psich terapeutow bez szkolenia :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9715984#post9715984 Quote
Itske Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='karjo2']Ciiiiiiii, Itske nawet nie prowokuj, bo przeciez nawet hodowla ma w dorobku psich terapeutow bez szkolenia :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9715984#post9715984 Ty, Ona dobra jest - mnie tam zdecydowanie poprawia humor:evil_lol: A hodowli to zaczynam zazdrościć, ja to się muszę nalatać na szkolenia natrenować, po wystawach jeździć, a tu.... proszę - hdowla bez wystaw, pies marzenie, ech Moja Droga Karjo chodź na hebatkę, bo się znowu pokłócimy (Mermaid uważa, że tu się ludzie kłócą, mnie wydawało się, że raczej dyskutują i pytają o jej pieski, nawet długo czekałam na odpowiedź, ale się nie doczekałam, widać stara jestem i naiwna :diabloti:) Quote
mermaid1910 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 :shake: Jeśli nie jesteście zainteresowani tym wątkiem to nie piszcie!! To wątek dla tych, którzy kochają te rasy psów. Jest ich trochę niewiele, ale poświęciłam ten wątek specjalnie dla nich. Quote
Cheryl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Nie rozumiem celu tego wątku...Przecież jest już temat dla fanów tej rasy, to po co wątek ? ;-) Quote
Anusia&Saba Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ten wątek został założony dwa lata temu :D Quote
Cheryl Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Aaaa.... xD Jestem tu od nie dawna, więc nie za bardzo rozeznana ;-) Quote
Recommended Posts