Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
kurcze mam dwa domy chetne na benki - oba sprawdze po swietach - jakby co dam znac

Dzieki:lol: Moze to bedzie własnie ten domek...

Posted

GameBoy napisał(a):
niestety - jak mialam benke z poznania - telefonow bylo bardzo duzo ale 90% to rozmnazacze

Straszne:angryy:
Obie sunie do góry!

Posted

Byłam dzisiaj w schronie; suni z pierwszego postu juz nie ma... Zabrano ją na wieś do dużego gospodarstwa, mam nadzieję, ze bedzie szczęsliwa. jest natomiast druga sunia

Posted

Moze chociaż jej uda sie znalezc dobry dom. Sunai jest spokojniejsza od tej tej pierwszej, ale i troche starsza. Ma zapadniete boki; stała i tak sie na mnie przyglądała..

Posted

Suczka jest już na stronie adopcyjnej bernardynów (i ich mieszańców - więc się zgadza ;)) - mam nadzieję, że ktoś ją zauważy.

PS. Bardzo niepokojąca jest ta jej chudość - czy ona jest długo w schronisku..?

Posted

[quote name='Marka']Suczka jest już na stronie adopcyjnej bernardynów (i ich mieszańców - więc się zgadza ;)) - mam nadzieję, że ktoś ją zauważy.quote]
DZieki:lol:

Posted

Marka napisał(a):
Suczka jest już na stronie adopcyjnej bernardynów (i ich mieszańców - więc się zgadza ;)) - mam nadzieję, że ktoś ją zauważy.

PS. Bardzo niepokojąca jest ta jej chudość - czy ona jest długo w schronisku..?

Bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ja mam dogo wlaczone dzis caly dzien...ale swieta swieta, wlasne problemy...i do tego znalazlam dzis bezdomnego psa, ktorego zdecydowalam sie uspic...ciezki dzien:( az sie Swiat nie chce:(:(:(

a co sie stało temu psiakowi :-(