weszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 O rety! Niedźwiadek! Sunia u Ciebie miałaby fajnie bo widać że kochasz sznaucery i masz rozsądne podejście do psów. No i wieści by na dogo były! 3mam kciuki! A sunia śliczna :) Quote
puzzle Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jutro ok 10:00 sunka bedzie u mnie!:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: Spodziewajcie sie natloku zdjec:diabloti: Rdowe imie to czarna cora, ale po domowemu bedzie HEBE-bogini mlodosci i piekna Ale sie ciesze!!! Quote
puzzle Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 W mojej galerii na ostatniej stronie jest troche jej zdjec z dziecinstwa i obecnych Siedze jak na szpilkach:roll:. Nie spalam do 4 a wstalam o 7:roll:. Narobilam troche halasu jak wstawalam i moja mama w takim lekkim przebudzeniu "juz przyjechala?":eviltong:. Chcialam wstac o 9 zjesc sniadanko, umyc sie, wyprowadzc Scooba i czekac chwiel na malutka, a tym czasem robiac wszystko mega powoli o 8 juz bylam wolna:eviltong:. Brak cierpliwości to chyba moja największa przywara.... Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):Jutro ok 10:00 sunka bedzie u mnie!:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: Spodziewajcie sie natloku zdjec:diabloti: Rdowe imie to czarna cora, ale po domowemu bedzie HEBE-bogini mlodosci i piekna Ale sie ciesze!!! świetnie!!!!!!!!I wkońcu się doczekałaś na swojego własnego sznupa!!!!!!!!!:multi::lol: Cieszymy się razem z Tobą:lol: niedzwiadek:) napisał(a):W mojej galerii na ostatniej stronie jest troche jej zdjec z dziecinstwa i obecnych Siedze jak na szpilkach:roll:. Nie spalam do 4 a wstalam o 7:roll:. Narobilam troche halasu jak wstawalam i moja mama w takim lekkim przebudzeniu "juz przyjechala?":eviltong:. Chcialam wstac o 9 zjesc sniadanko, umyc sie, wyprowadzc Scooba i czekac chwiel na malutka, a tym czasem robiac wszystko mega powoli o 8 juz bylam wolna:eviltong:. Brak cierpliwości to chyba moja największa przywara.... teraz będę częstym gościem w Twojej galerii:lol:;) Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Suuuuuuuuuuuuuper :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Sunka jest u mnie. Nie moge zrobic zadnego zdjecia bo ciagle sie bawia. Czasami sa spiecia, ale mala jest cudowna, tolerancyjna, grzeczna, slucha sie, ale jest tak zafascynowana Scoobym ze nie moge ich rodzielic ciagle szcekaja i sie gonia:eviltong:. Jestem szczesliwa:multi:. Watek mozna zamknac,a na relacje i zdjecia zapraszam wieczorem do mojej galerii Quote
majka127 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 gratuluję i dziękuję. Jesteście wielkie Quote
Ashley Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Niedźwiadku - wielkie gratulacje i najlepsze życzenia ode mnie i Ashleyka :loveu: Super nowina :multi: Quote
Ka-Vanga Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 I ode mnie WIELKIE GRATKI!!!!!!! Jak cudownie sie czyta takie historie z happy endem :loveu: :multi:. Quote
Recommended Posts