Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rety! Niedźwiadek! Sunia u Ciebie miałaby fajnie bo widać że kochasz sznaucery i masz rozsądne podejście do psów. No i wieści by na dogo były! 3mam kciuki!
A sunia śliczna :)

Posted

Jutro ok 10:00 sunka bedzie u mnie!:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb:

Spodziewajcie sie natloku zdjec:diabloti:

Rdowe imie to czarna cora, ale po domowemu bedzie HEBE-bogini mlodosci i piekna

Ale sie ciesze!!!

Posted

W mojej galerii na ostatniej stronie jest troche jej zdjec z dziecinstwa i obecnych

Siedze jak na szpilkach:roll:. Nie spalam do 4 a wstalam o 7:roll:. Narobilam troche halasu jak wstawalam i moja mama w takim lekkim przebudzeniu "juz przyjechala?":eviltong:. Chcialam wstac o 9 zjesc sniadanko, umyc sie, wyprowadzc Scooba i czekac chwiel na malutka, a tym czasem robiac wszystko mega powoli o 8 juz bylam wolna:eviltong:. Brak cierpliwości to chyba moja największa przywara....

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
Jutro ok 10:00 sunka bedzie u mnie!:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb:

Spodziewajcie sie natloku zdjec:diabloti:

Rdowe imie to czarna cora, ale po domowemu bedzie HEBE-bogini mlodosci i piekna

Ale sie ciesze!!!

świetnie!!!!!!!!I wkońcu się doczekałaś na swojego własnego sznupa!!!!!!!!!:multi::lol:

Cieszymy się razem z Tobą:lol:

niedzwiadek:) napisał(a):
W mojej galerii na ostatniej stronie jest troche jej zdjec z dziecinstwa i obecnych

Siedze jak na szpilkach:roll:. Nie spalam do 4 a wstalam o 7:roll:. Narobilam troche halasu jak wstawalam i moja mama w takim lekkim przebudzeniu "juz przyjechala?":eviltong:. Chcialam wstac o 9 zjesc sniadanko, umyc sie, wyprowadzc Scooba i czekac chwiel na malutka, a tym czasem robiac wszystko mega powoli o 8 juz bylam wolna:eviltong:. Brak cierpliwości to chyba moja największa przywara....

teraz będę częstym gościem w Twojej galerii:lol:;)

Posted

Sunka jest u mnie. Nie moge zrobic zadnego zdjecia bo ciagle sie bawia. Czasami sa spiecia, ale mala jest cudowna, tolerancyjna, grzeczna, slucha sie, ale jest tak zafascynowana Scoobym ze nie moge ich rodzielic ciagle szcekaja i sie gonia:eviltong:. Jestem szczesliwa:multi:. Watek mozna zamknac,a na relacje i zdjecia zapraszam wieczorem do mojej galerii