Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano właśnie , też czekam i mam nadzieje że zdązy dojść do wtorku, w środe to se moga przynosić ale mnie już nie bedzie :roll: Swoją drogą troszke późno, na ostatnią chwile wysyłają wiedząc jaka nasza poczta jest.

Posted

Sędziowanie zaczyna się o 10:00? Z racji tego, iż na wystawach w roli wystawcy nie bywam od 2 lat to mam pytanie: przed moją rasą są 52 psy, więc mniej więcej o której mogła by być oceniana moja rasa? Przed Toruniem była rozpiska godzinowa, i nie miałam problemu. Na bydgoskiej wystawie wczesnym ranem nie mogę się zjawić ...

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):
Sędziowanie zaczyna się o 10:00? Z racji tego, iż na wystawach w roli wystawcy nie bywam od 2 lat to mam pytanie: przed moją rasą są 52 psy, więc mniej więcej o której mogła by być oceniana moja rasa? Przed Toruniem była rozpiska godzinowa, i nie miałam problemu. Na bydgoskiej wystawie wczesnym ranem nie mogę się zjawić ...

Pozdrawiam!

generalnie przyjmuje się ok 3-4 minuty na psa plus porównania.... to orientacyjnie możesz sobie policzyć ;)

Posted

sluchajcie mozecie mi chociaz powiedziec jak godzinowo wypadna sznaucery? Czy sa na poczatku czy na koncu? Nie wiem czemu nie otwieraja mi sie te listy ze strony ZK, z gory dzieki;)

Posted

Godzinowo to nie wiadomo.
Ring 12
Dobermanów 7
Pinczery mini 8
Pinczery średnie 4
potem sznaucery
mini białe 7
cz-s 6
czarne 11
p&s 7
olbrzymy czarne 8
p&s 1
średnie p&s 2

Posted

Natalia_W napisał(a):
generalnie przyjmuje się ok 3-4 minuty na psa plus porównania.... to orientacyjnie możesz sobie policzyć ;)

Dziękuję, tak myślałam, żeby być na wystawie coś po 12:00 ;)

Pozdrawiam!

Posted

No kochani chwalić się co zdobyliście :cool3:

My z Szyszką zdobyłyśmy ocenę WO, piękny opisik i II lokatę na 6 szczeniaczków, suczek yorkowych :cool3::loveu:

Posted

Wystawa i po wystawie a tu faktycznie cisza.
Więc ja się pochwale:)))
Dżamal - doskonała,CWC,NPwR,BOB. W finałach na Najpiękniejszego Psa Użytkowego miejsce 3 - BIS III :))))) No i pucharek :))):loveu:

Posted

sylrwia napisał(a):
Na tej wystawie dowiedziałam się, że mój pies ma prawidłowe górne i dolne kończyny ;)

A ja, że moja niunia ma "nieco za długie palce, zwłaszcza w przednich" :evil_lol:

Gratulacje dla wszystkich!!! :loveu: