Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My z Szyszką już zgłoszone :)
york- klasa szczeniąt.
"pożyczyłabym" Szyszolca, ale
1.nie wiem czy nie za młoda
2. to jej pierwsza wystawa i nie wiem czy nie za duży stres...
3. nie mam pojęcia jak się będzie zachowywać ...

do zobaczenia :D

Posted

Nio będzie spotkanko, będzie :multi: Widze, że same Yorki w temacie :evil_lol:
Tigrunia i Iberia meldują iż pieski mają zgłoszone :loveu: Obie w młodzieży :multi: Jessi zostanie też pożyczona Sandrze na MP :loveu: :multi: Do zobaczenia dziewuszki :multi: Kasia - widzimy się w Grudziądzu ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Tigrunia i Iberia meldują iż pieski mają zgłoszone :loveu: Obie w szczeniakach :multi: Jessi zostanie też pożyczona Sandrze na MP :loveu: :multi: Do zobaczenia dziewuszki :multi: Kasia - widzimy się w Grudziądzu ;)

Becia obie w młodziezy a nie w szczeniakach. Pomerdało ci się kobieto:evil_lol:

Posted

iberia napisał(a):
Becia obie w młodziezy a nie w szczeniakach. Pomerdało ci się kobieto:evil_lol:

O kurcze :-o Faktycznie :-o To o czym ja myślałam ? :eviltong: Już poprawiam :evil_lol:

Posted

Jedzie ktoś z Warszawy i może mnie zabrac z grzywaczem i chi?
Proszę o odpowiedz na.PW
Chciałabym zgłosić moje dziewczyny a e połączenia kolejowe nie pasują.
:placz::placz::placz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Tigrunia i Iberia meldują iż pieski mają zgłoszone :loveu: Obie w młodzieży :multi: Jessi zostanie też pożyczona Sandrze na MP :loveu: :multi: Do zobaczenia dziewuszki :multi: Kasia - widzimy się w Grudziądzu ;)

My się już doczekać nie możemy tej wystawy :multi::multi:

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']ale zgloszenia byly do dzisiaj...
Zgłoszenia przedłużone:

UWAGA !
Przedłużamy przyjmowanie zgłoszeń na 46 Kujawsko-Pomorską wystawę Psów Rasowych do dnia 21.04.2008 do godz. 12.00, wyłącznie na formularzu internetowym.

http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/2008-05-02.phtml ;)

[quote name='magdaww1']Witam, wybieram się na tą wystawe jako widz. Czy jest jakaś szansa, że wpuszczą mnie z pieskiem? :???: Chce ją oswajać z wystawami. :painting:W zeszłym roku i dwa lata temu szłam na wystawę z moją Diuną (bez rodowodu) to tylko książeczkę zdrowia i zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie miałam. Pokazałam i weszłam bez problemu. ;)

Posted

Estera napisał(a):

W zeszłym roku i dwa lata temu szłam na wystawę z moją Diuną (bez rodowodu) to tylko książeczkę zdrowia i zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie miałam. Pokazałam i weszłam bez problemu. ;)

Dziękuje bardzo za info. Nie chciałabym jej nigdzie zostawiać a zależy mi by tam być.
Pozdrawiam.:hand:

Posted

magdaww1 napisał(a):
Dziękuje bardzo za info. Nie chciałabym jej nigdzie zostawiać a zależy mi by tam być.
Pozdrawiam.:hand:
tylko ja nie gwarantuję Ci, że teraz też tak będzie...
Chociaż ta wystawa jest na powietrzu, więc raczej nie powinno być problemu. może lepiej zadzwon do związku i się dowiedz ;)

Posted

Estera napisał(a):
tylko ja nie gwarantuję Ci, że teraz też tak będzie...
Chociaż ta wystawa jest na powietrzu, więc raczej nie powinno być problemu. może lepiej zadzwon do związku i się dowiedz ;)

Rozumiem, że z tym może być różnie.
Do ZK zadzwonie. ;)

Posted

W związku pewnie powiedzą, że nie można z niezgłoszonym psem wejść, jednak w praktyce bywa różnie :evil_lol:

Ostatnio na Walentynkową Wystawę weszłam za free bo sprawdzający myśleli, że wchodzę ze zgłoszonym psem :diabloti: Nawet szczepień nie sprawdzili (a książeczkę miałam przyszykowaną) ...

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):
Widzę, że masz małego pieska, więc możesz go 'przemycić' ;)

Pozdrawiam!

Myśle,że z tym byłby problem. Próbowałam "potrenować" przemycanie - rodzina miała tylko z nas ubaw:shake:

Uważam, że jak pies jest zdrowy, ma komplet szczepień to nie powinni robić problemów z wejściem. Jak mam inaczej sprawdzić jak zachowuje się w takim zbiorowisku ludzi i psów ( chyba że podczas samego wystawiania:roll:)

A co do samej wystawy. O której godz. zaczynają się oceny?

Pozdrowionka:bye:

Posted

magdaww1 napisał(a):

Uważam, że jak pies jest zdrowy, ma komplet szczepień to nie powinni robić problemów z wejściem. Jak mam inaczej sprawdzić jak zachowuje się w takim zbiorowisku ludzi i psów ( chyba że podczas samego wystawiania:roll:)

Pewnie, że nie powinni robić problemów (aczkolwiek różni ludzie się zdarzają). Moim zdaniem bardziej powinni się skupić na sprawdzaniu książeczki zdrowia psów wraz z kompletem szczepień, niż zgłoszeń (bo kto będzie chciał, to i tak przemyci, a warto psa od małego zabierać na wystawy i socjalizować, jeżeli w przyszłości planuje się wystawy). Z tego co słyszę (i widzę) wnioskuję, że właściwie to nigdzie nie sprawdzają ani szczepień, ani zgłoszeń :shake:

Wie ktoś coś o stawce, kiedy pojawi się na stronie związku? ;)

Pozdrawiam!