Sandra i Soul :) Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kto jedzie do Bydgoszczy :cool3::cool3: ?? My już zgłoszone i zapłacone:evil_lol: więc jedziemy na pewno :multi: Quote
tigrunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Sandra może będę mogła Ci użyczyć moją Jessi ;) tylko jeszcze nie wiem czy ją zgłoszę ale dziś się okaże :cool3: Quote
Estera Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 My z Szyszką już zgłoszone :) york- klasa szczeniąt. "pożyczyłabym" Szyszolca, ale 1.nie wiem czy nie za młoda 2. to jej pierwsza wystawa i nie wiem czy nie za duży stres... 3. nie mam pojęcia jak się będzie zachowywać ... do zobaczenia :D Quote
tigrunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nio będzie spotkanko, będzie :multi: Widze, że same Yorki w temacie :evil_lol: Tigrunia i Iberia meldują iż pieski mają zgłoszone :loveu: Obie w młodzieży :multi: Jessi zostanie też pożyczona Sandrze na MP :loveu: :multi: Do zobaczenia dziewuszki :multi: Kasia - widzimy się w Grudziądzu ;) Quote
iberia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 tigrunia napisał(a):Nio będzie spotkanko, będzie :multi: Widze, że same Yorki w temacie :evil_lol: Tigrunia i Iberia meldują iż pieski mają zgłoszone :loveu: Obie w szczeniakach :multi: Jessi zostanie też pożyczona Sandrze na MP :loveu: :multi: Do zobaczenia dziewuszki :multi: Kasia - widzimy się w Grudziądzu ;) Becia obie w młodziezy a nie w szczeniakach. Pomerdało ci się kobieto:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 iberia napisał(a):Becia obie w młodziezy a nie w szczeniakach. Pomerdało ci się kobieto:evil_lol: O kurcze :-o Faktycznie :-o To o czym ja myślałam ? :eviltong: Już poprawiam :evil_lol: Quote
ajcka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jedzie ktoś z Warszawy i może mnie zabrac z grzywaczem i chi? Proszę o odpowiedz na.PW Chciałabym zgłosić moje dziewczyny a e połączenia kolejowe nie pasują. :placz::placz::placz: Quote
magdaww1 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witam, wybieram się na tą wystawe jako widz. Czy jest jakaś szansa, że wpuszczą mnie z pieskiem? :???: Chce ją oswajać z wystawami. :painting: Quote
Sandra i Soul :) Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 tigrunia napisał(a):Nio będzie spotkanko, będzie :multi: Widze, że same Yorki w temacie :evil_lol: Tigrunia i Iberia meldują iż pieski mają zgłoszone :loveu: Obie w młodzieży :multi: Jessi zostanie też pożyczona Sandrze na MP :loveu: :multi: Do zobaczenia dziewuszki :multi: Kasia - widzimy się w Grudziądzu ;) My się już doczekać nie możemy tej wystawy :multi::multi: Quote
tigrunia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Sandra i Soul :) napisał(a):My się już doczekać nie możemy tej wystawy :multi::multi: My też :multi::multi: Quote
Estera Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']ale zgloszenia byly do dzisiaj... Zgłoszenia przedłużone: UWAGA ! Przedłużamy przyjmowanie zgłoszeń na 46 Kujawsko-Pomorską wystawę Psów Rasowych do dnia 21.04.2008 do godz. 12.00, wyłącznie na formularzu internetowym. http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/2008-05-02.phtml ;) [quote name='magdaww1']Witam, wybieram się na tą wystawe jako widz. Czy jest jakaś szansa, że wpuszczą mnie z pieskiem? :???: Chce ją oswajać z wystawami. :painting:W zeszłym roku i dwa lata temu szłam na wystawę z moją Diuną (bez rodowodu) to tylko książeczkę zdrowia i zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie miałam. Pokazałam i weszłam bez problemu. ;) Quote
magdaww1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Estera napisał(a): W zeszłym roku i dwa lata temu szłam na wystawę z moją Diuną (bez rodowodu) to tylko książeczkę zdrowia i zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie miałam. Pokazałam i weszłam bez problemu. ;) Dziękuje bardzo za info. Nie chciałabym jej nigdzie zostawiać a zależy mi by tam być. Pozdrawiam.:hand: Quote
Estera Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 magdaww1 napisał(a):Dziękuje bardzo za info. Nie chciałabym jej nigdzie zostawiać a zależy mi by tam być. Pozdrawiam.:hand:tylko ja nie gwarantuję Ci, że teraz też tak będzie... Chociaż ta wystawa jest na powietrzu, więc raczej nie powinno być problemu. może lepiej zadzwon do związku i się dowiedz ;) Quote
magdaww1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Estera napisał(a):tylko ja nie gwarantuję Ci, że teraz też tak będzie... Chociaż ta wystawa jest na powietrzu, więc raczej nie powinno być problemu. może lepiej zadzwon do związku i się dowiedz ;) Rozumiem, że z tym może być różnie. Do ZK zadzwonie. ;) Quote
Itske Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):ale zgloszenia byly do dzisiaj... na stronie jest, ze przedłuzaja do 21 do godz 12. Quote
bognik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 W związku pewnie powiedzą, że nie można z niezgłoszonym psem wejść, jednak w praktyce bywa różnie :evil_lol: Ostatnio na Walentynkową Wystawę weszłam za free bo sprawdzający myśleli, że wchodzę ze zgłoszonym psem :diabloti: Nawet szczepień nie sprawdzili (a książeczkę miałam przyszykowaną) ... Pozdrawiam! Quote
bognik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 magdaww1 napisał(a):Najwyżej obejdę się smakiem:-( Widzę, że masz małego pieska, więc możesz go 'przemycić' ;) Pozdrawiam! Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja byłam w weekend na wystawie w Grudziądzu i w Inowrocławiu z moją Yorczką i nawet książeczki nie sprawdzali. Nie było problemu, żeby wejsc z psem :shake: Quote
magdaww1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 bognik napisał(a):Widzę, że masz małego pieska, więc możesz go 'przemycić' ;) Pozdrawiam! Myśle,że z tym byłby problem. Próbowałam "potrenować" przemycanie - rodzina miała tylko z nas ubaw:shake: Uważam, że jak pies jest zdrowy, ma komplet szczepień to nie powinni robić problemów z wejściem. Jak mam inaczej sprawdzić jak zachowuje się w takim zbiorowisku ludzi i psów ( chyba że podczas samego wystawiania:roll:) A co do samej wystawy. O której godz. zaczynają się oceny? Pozdrowionka:bye: Quote
bognik Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 magdaww1 napisał(a): Uważam, że jak pies jest zdrowy, ma komplet szczepień to nie powinni robić problemów z wejściem. Jak mam inaczej sprawdzić jak zachowuje się w takim zbiorowisku ludzi i psów ( chyba że podczas samego wystawiania:roll:) Pewnie, że nie powinni robić problemów (aczkolwiek różni ludzie się zdarzają). Moim zdaniem bardziej powinni się skupić na sprawdzaniu książeczki zdrowia psów wraz z kompletem szczepień, niż zgłoszeń (bo kto będzie chciał, to i tak przemyci, a warto psa od małego zabierać na wystawy i socjalizować, jeżeli w przyszłości planuje się wystawy). Z tego co słyszę (i widzę) wnioskuję, że właściwie to nigdzie nie sprawdzają ani szczepień, ani zgłoszeń :shake: Wie ktoś coś o stawce, kiedy pojawi się na stronie związku? ;) Pozdrawiam! Quote
Florka_xyz Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Stawka juz jest na stronie oddziału :cool3: Quote
bognik Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Florka_xyz napisał(a):Stawka juz jest na stronie oddziału :cool3: No proszę, a jak dzisiaj patrzyłam, to jeszcze nie było ;) Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts