Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nazywam sie Tobuś i wyciągneła mnie moja rodzinka za schroniska:mad:w Miedarach. W pierwsze 3 dni tak sie bałem ludzi że nie wstawałem zresztą co tu mówić o wstawaniu jak się nie ruszałem ani a na dwór na rękach wychodziłem i jak mnie puszczali to uciekałem pod najbliższe krzaki a najlepiej do dziury, a miałem wtedy dopiero 4 miesiące.Teraz mam prawie dwa lata i sie już tak zmieniłem że jak wyprowadzamnie moja pani na spacer to przy nodze ide bez smyczy.I tak jest pancia ze mnie szczęśliwa. Czasami mówi do mnie moje kochane i wtedy mi sie tak cieplutko robi. No i znajomym mówi o mnie np. takie rzeczy:
To naprawde chodzący psi ideał
Nie moge powiedzieć że pies mi się nie udał.
On jest naprawde kochany:lol::loveu:

No to może troche jego zdięć z dzieciństwa??Oto i one:
TU MIAŁEM OK.4 MIESIĘCY
swoim średnim (wiekiem) panem Karolem

ze swoją panią która mi założyła tą galerie:

I jeszcze raz ja z moją panią:

Ja z moim najmłodszym panem Rafałem(troche sie ruszyłem:P):

Tu z kuzynką mojej pani(nie pamiętam jej za bardzo bo widziałem ją tylko 1 w życiu:D)

Posted

no i mi sie zdjęcia zgubiły gdzieś teraz mam tylko z tamtego lata i z tej "zimy" :
Wakacje2007
umarłem(często tak strasze moją rodzinke)
1

2
tu również wakacje już ich nie strasze
3
święta Bożonarodzeniowe
1

2

Posted

no to macie fotki:
1
no i z niedzieli:
1
2
3
No zareagował tak jak większość psów.Nie chciał go mieć i cały czas go próbował ściągnąć no ale już po 2 spacerach sie przyzwyczaił i teraz to tylko na mnie patrzy z politowaniem:)

Posted

A Tobi cały czas chodzi w kagańcu, czy ma go tylko na "specjalne okazje"? Taki kaganiec nie nadaje sie na cieplejsze dni, bo pies nie może swobodnie otwierać pyska.

Jaki duży jest Tobuś? Jak patrzę na jego fotki to raz wydaje sie, ze jest mały (taki mniej więcej do kolan), a np. na ostatnich fotkach taki duży (i bardzo podobny do rottweilera).

Posted

śliczny psiaczek:)
Psiaki schroniskowe okazują tak wiele miłości...(wiem z doświadczenia)
Wspaniale że kolejny psiak ma tak cudowny domek:)

Wymiziaj Tobusia ode mnie:)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...