gops Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):noo super, idealna rasa dla mnie :evil_lol: tzn dla cioci :eviltong: a można karmić odpadkami? oczywiscie ze mozna wszystkozerne :diabloti: zoladek po pudlu :razz: ale swoja droga to ciekawa taka mieszanka :diabloti: niechcialabym miec ale chcialabym zobaczyc :razz:
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 noo super, idealna rasa dla mnie :evil_lol: tzn dla cioci :eviltong: a można karmić odpadkami?
Gonitwa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nie jesteście takie złe, Kurgan i Clockwork swoje burki też "na rande" umawiają... Bandog z husky,brzmi ciekawie... Żeby była jasność, randka do skutku nie dojdzie, to tylko beka;)
NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 gops napisał(a):oczywiscie ze mozna wszystkozerne :diabloti: zoladek po pudlu :razz: ale swoja droga to ciekawa taka mieszanka :diabloti: niechcialabym miec ale chcialabym zobaczyc :razz: ee to idealna rasa, wszystkie inne powinny zniknąć tylko tą zostawić :evil_lol::diabloti: Moja kuzynka miała psa mixa yorka i labradora :crazyeye::crazyeye: tzn tak mówiła właścicielka szczeniaków, ciekawe czy to możliwe :roll:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Gonitwa']Nie jesteście takie złe, Kurgan i Clockwork swoje burki też "na rande" umawiają... Bandog z husky,brzmi ciekawie... Żeby była jasność, randka do skutku nie dojdzie, to tylko beka;) no ja moja kelle tez wystawiam na walki z kotami ;) wiemy wiemy ze beka :evil_lol: [quote name='Alicja']:hand: berek doberek :multi: [quote name='smallpati']ee to idealna rasa, wszystkie inne powinny zniknąć tylko tą zostawić :evil_lol::diabloti: Moja kuzynka miała psa mixa yorka i labradora :crazyeye::crazyeye: tzn tak mówiła właścicielka szczeniaków, ciekawe czy to możliwe :roll: :crazyeye::crazyeye: ciekawe jak to mozliwe...chyba na krzesle stal ten york...chyba ze lab to pies byl ale to tym bardziej niemozliwe bo by zgniotl biednego yoreczka ;) do szkoly mam na 11 mam 3 lekcje :multi: a jutro 9.....:roll:
NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 też nie wiem jak to możliwe, no ale już sama nie wiem :roll: a ja nie idę na wykłady w tym tygodniu i w następnym :diabloti::evil_lol:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Selket napisał(a):Dzień dobry ;) :multi: dobry dobry ehh zalezy dla kogo :roll: smallpati napisał(a):też nie wiem jak to możliwe, no ale już sama nie wiem :roll: a ja nie idę na wykłady w tym tygodniu i w następnym :diabloti::evil_lol: szczesciara ;) ja sie kuje bo mi sie przypomnialo ze klasowka z gery za godz musze byc w szkole i ja napisac..a nic nieumiem a to akurat najdluzszy rozdzial i najwazniejszy..masakra..:roll:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 smallpati napisał(a):dam ci dobrą rade :p ściągaj :evil_lol::evil_lol: o to chodzi ze siedze w pierwszej lawce przed pania..nie ma szans sciagac ehh zara do szkoly :roll:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 dobra jakos tam napisalam ;) czekam na aparat kurde i sie doczekac niemoge a mial przyjsc dzisiaj :mad: :roll: a i kella zepsula tez basterowe szelki...napisalam mamie esa zeby zaszla po drodze z pracy do zoologa po jakas obojetnie jaka obroze bo niema zadnej :crazyeye: niemam juz w czym z nia wychodzic a niemam zbytnio czasu teraz do zoologa leciec chyba pojde dopiero w czwartek jej nakupowac rzeczy :roll:
NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ostra baba z Kelli :evil_lol::evil_lol: zamów coś przez internet to samo przyjdzie do ciebie jak ty nie masz czasu iśc do sklepu ;)
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 smallpati napisał(a):ostra baba z Kelli :evil_lol::evil_lol: zamów coś przez internet to samo przyjdzie do ciebie jak ty nie masz czasu iśc do sklepu ;) no tylko to z mojej kasy bedzie a ja teraz chce ja w skorzane zaodziac co nie kosztuje tak duzo kupie jej dwie jedna czarna druga czerwona a u nas sa po 25 zl ;) wiec bym pewnie wiecej dala za przyslanie :roll: damy rade jakos :razz: i chodzi na bastera smyczy :evil_lol: probowal ja wsadzic w Mke rogza bastera ale nie wchodzi bydlak jeden :diabloti:
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć:multi: Składam zamówienie na szczeniaka :diabloti: ale po znajomości jakiś rabacik będzie?
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć:multi: Składam zamówienie na szczeniaka :diabloti: ale po znajomości jakiś rabacik będzie? czesc :multi: ok zamowienie przyjete oczywiscie po znajomosci to 35% taniej :diabloti: oblicz sobie ile to bedzie:eviltong: tylko gorzej jak sie urodzi 10 szczeniakow to reszte oddam do schronu nic im niebedzie wkoncu mlode beda to szybka pojda :roll: to jest straszne...ja chce zeby ona juz po sterylce ..bo boje sie jak to bedzie..moze bede musiala bastera oddac do brata na ten czas..ie trwa cieczka?
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dam 100zł, wystarczy? :eviltong: Ale planujesz sterylke? Nie wiem jak to jest z cieczką, bo ja Sare ciachnęłam przed pierwszą ;) i mam spokój :lol: Ale fakt, będziesz musiała uważasz, bo te żarty przestaną być tylko żartami :cool3:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 agaciaaa napisał(a):Dam 100zł, wystarczy? :eviltong: Ale planujesz sterylke? Nie wiem jak to jest z cieczką, bo ja Sare ciachnęłam przed pierwszą ;) i mam spokój :lol: Ale fakt, będziesz musiała uważasz, bo te żarty przestaną być tylko żartami :cool3: starczy :) planuje po cieczce ja ciachnac..no wlasnie dlatego niechce zeby tak bylo ..bede miala oczy naokolo glowy ;) przyszedl aparat :multi: ide poczytac instrukcje obslugi :diabloti:
Selket Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć :loveu: Aparcik.....:loveu: Cieczka coś około 3 tygodni ;)
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Selket napisał(a):Cześć :loveu: Aparcik.....:loveu: Cieczka coś około 3 tygodni ;) hej :multi: no probuje go rozpracowac ale mi nie idzie czekam na tate :roll: kurcze cieczka az 3 tyg :crazyeye: ja myslalm ze z tydz albo dwa :roll: dupa..bastera nieoddam az na tyle ale damy rade ;)
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='jonQuilla']witam :loveu::loveu::loveu::multi::multi: ja Ciebie tez witam :multi::multi:
gops Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 smallpati napisał(a):heloł jak dzionek przeleciał? ;) helow :) a jakos tam mniejwiecej ok :razz: idem do szkoly na 8 ...9 lekcji :placz:nie chce mi sie :shake:
NightQueen Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 idź idź, trzeba sie uczyć :diabloti: a ja mam tydzień z sprzątaniem :placz: dziś lecę w kuchnie i całe meble trzeba wewnątrz i zewnątrz czyścic, wszystkie talerze, kubki i sztućce :shake: lodówkę, piecyk, wszystko układać R A [SIZE=4][SIZE=3]T [SIZE=4]U [SIZE=5]N [SIZE=6]K U :cry::cry:
Recommended Posts