gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):Ładne masz porteczki ;) heh dzieki kupilam na rynku w poniedzialek :evil_lol: wrocilam przed chwila ze spaeru..poszlam odprowadzic kolezanke i wzielam psy a ze kropi a na polanie bylo pusto to zaszlismy no i piesy pobiegal do woli tzn 20 min bo zmoklam ale mialy caalllaaa polane dla siebie :) a jest oswietlona ladnie i mogly sobie pobiegac ;) no i jak wrocilam to zauwazylam psa ktory jest juz od kilku dni pod naszym blokiem biedak..chyba sie komus zgubil albo go wyrzucili..a pada deszcz to go wzielam na klatke do nas..i dalam mu pol puszki chapii...a zjadl jakby nie jadl od tygodnia..ehh taki ladny jak spanielek wyglada czekoladowy ..ale bal sie mnie nie dal sie poglaskac..no ale zasnal mi na klatce..rano pewnie sasiedzi go wywala ale chociaz bedzie mial cieplo i sucho dzisiaj :roll:
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 jonQuilla napisał(a):śliczniuchna ta Twoja Kella :loveu::loveu::loveu: dzieki dzieki :razz: wiem bo moja :evil_lol:
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Selket napisał(a):Dzien dobry :evil_lol: dziiiieeen dooobbbrryyy pani :eviltong:
Dinka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witam...;):evil_lol::evil_lol: Sliczna Kellusia, sliczna przyjaciolka, sliczne gacie, a gdzei Gopsik?:razz::razz:
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Dinka napisał(a):Witam...;):evil_lol::evil_lol: Sliczna Kellusia, sliczna przyjaciolka, sliczne gacie, a gdzei Gopsik?:razz::razz: a gopsik uciekla :eviltong: jeszcze kiedys napewno bede na zdjeciach :diabloti: Selket napisał(a):Dobre pytanie :evil_lol: nie dobre :eviltong: agaciaaa napisał(a):Witanko :) chcemy fotki :razz: witanko ;) fotki beda jak fotosik zacznie dzialac:razz:
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 gops napisał(a):witanko ;) fotki beda jak fotosik zacznie dzialac:razz: coś ostatnio ciągle sie buntuje :razz: ja sie przerzuciłam spowrotem na photobucket ;)
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 agaciaaa napisał(a):coś ostatnio ciągle sie buntuje :razz: ja sie przerzuciłam spowrotem na photobucket ;) o ale ostatnio i tak co chwila daje fotki :eviltong: teraz dam te ostatnie co mi zostaly a nastepne to niewiem kiedy zrobie bo pogoda nam sie zepsula...moze w czwartek porobie jakies ;) zaraz dam zostalo mi z 10 chyba
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 czy mi sie wydaje czy ona ma miesnie? :diabloti: CDN ;)
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 dobra myslalm ze mam mniej tych zdjec :roll: reszte dam jutro :eviltong:
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Super fotki :) http://images26.fotosik.pl/206/f991660a2628c763.jpg :loveu: Tylko dawaj troche większe, będą sie lepiej oglądać :razz:
Izabela124. Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witanko Ja proponuje sterylke dla Kelli No wlasnie dawaj wieksze fotki
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 niee ona ma sam tłuszcz, aż jej się wylewa bokami :diabloti: A dlaczemu ty nas nie odwiedzasz ostatnio w ogóle :mad:
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 agaciaaa napisał(a):Super fotki :) http://images26.fotosik.pl/206/f991660a2628c763.jpg :loveu: Tylko dawaj troche większe, będą sie lepiej oglądać :razz: dzieki :) teraz daje na 400px to bede dawac wieksze w takim razie Izabela124. napisał(a):Witanko Ja proponuje sterylke dla Kelli No wlasnie dawaj wieksze fotki no to napewno zrobimy ale wet mowi zeby lepiej przeszla pierwsza cieczke i jak jej sie skonczy to wtedy ja ciachnac ;) takiego rozmiaru? to jest na 600px tak wyglada zarosniety baster po spacerze :roll:
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):niee ona ma sam tłuszcz, aż jej się wylewa bokami :diabloti: A dlaczemu ty nas nie odwiedzasz ostatnio w ogóle :mad: tak sam tluszczyk :evil_lol: oj juz do was lece ostatnio zalatana jestem nie nadazam :oops:
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 strasznie ją spasłaś, ty już jej tak nie tłucz bo chodzić nie będzie mogła zaraz :evil_lol: łoo a co ty taka zalatana? ja przez 3 dni do pracy idę :placz:
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ładnie mu w tej obróżce :) Lepiej :) możesz max 640pix ;)
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):strasznie ją spasłaś, ty już jej tak nie tłucz bo chodzić nie będzie mogła zaraz :evil_lol: łoo a co ty taka zalatana? ja przez 3 dni do pracy idę :placz: oj juz ledwo sie wlecze :diabloti: no latam wszedzie kurcze zalatwiam sprawy , co chwila do sklepu, apteki i do babci bo sie zle czuje mam malo czasu na dogo ale staram sie wchodzic ;) do jakiej pracy? za co ,co TY im zrobilas.. :evil_lol::eviltong: agaciaaa napisał(a):Ładnie mu w tej obróżce :) Lepiej :) możesz max 640pix ;) no obrozka mi tez sie podoba :) na fotosiku mozna tylko 400px , 600px a potem juz 800px to za duze.. a zapomnialam powiedziec ze bylam w zoologu i wydalam 80zl..za 30 zl eukanuby small senior dla Bastera i za 50 zl eukanuby jakiejs dla Kelli nigdy niemoge zapamietac pelnej nazwy.. a jutro musze isc po preparat na kleszcze bo wczoraj znalazlam na Basterze jednego..a w lutym juz je psikalam ehh i znowu wydam 60 zl bo dla Bastera za 25 zl a kelli za 35zl :roll:
gops Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 agaciaaa napisał(a):Nie lepiej byłoby zamawiać karme w dużych workach? Taniej wyjdzie;) ale o to chodzi ze mi rodzice nie dadza 250zl raz w miesiacu..bo tyle by to wynioslo..na Kelle musze dawac ze swoich bo to moj pies..ehh no i z kieszonkowego idzie na szczescie daja mi troche wiecej niz zawsze to starcza ;)
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nie lepiej byłoby zamawiać karme w dużych workach? Taniej wyjdzie;)
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ja odrabiam pańszczyznę :evil_lol: A tak serio to mojej szefowej (była szefowa mamy) potrzeba pracowników, bo nie ma nikogo a że ja jestem tak świetna i tak wspaniała to wszyscy pracodawcy się o mnie biją :eviltong:
Recommended Posts