gops Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka I co, znalazl sie dziennik? hejka nie znalazl sie ;) Selket napisał(a):Cześć :multi: Co ciekawego słychać? ;) czesc :multi: a nic ciekawego wlasnie wyszli goscie tzn moi chrzesni i babcie :evil_lol: jutro mam urodziny :eviltong: ale dzisiaj przyszli ;) zamowilam szelki dla bastera :diabloti:
NightQueen Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Powiedz ze zamówiłaś czarne szele :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO (składam dziś bo jutro chyba cały dzień mnie nie będzie :roll:)
Cheritka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Witam , przyszłam pooglądac Basterkowe zdjęcia :mad:
gops Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 smallpati napisał(a):Powiedz ze zamówiłaś czarne szele :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO (składam dziś bo jutro chyba cały dzień mnie nie będzie :roll:) mowie ze zamowilam czarne szele :evil_lol: :diabloti: Dzieki :)
gops Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Cheritka napisał(a):Witam , przyszłam pooglądac Basterkowe zdjęcia :mad: oj nie zauwazylam na pczatku..ale basterkowych zdjec narazie niema postaram sie zrobic jutro pponiewaz gdyz niemam dostepu do aparatu.. ehhh ide posluchac muzyki Dobranoc ;)
Rybc!a Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 To ja też już dzisiaj powiem: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :) (Obym jutro nie zapomniała, bo chociaż młoda, to sklerozę mam gorszą od niejednej babci!) Jakie masz plany na jutro, Gosiu? Ja zamierzam wybrać się do schroniska, a potem na długi spacer do lasu, tego mi właśnie trzeba.. Niestety bez Figi, bo dostała cieczki.( przynajmniej będzie wiadomo, kiedy można robić jej sterylkę-już zbieram pieniążki). Nie wiem dlaczego dziwnie się zachowuje, jakby przechodziła bóle miesiączkowe. U psów coś takiego istnieje? Dzielnie chodzi w rajstopach i podpasce, ale jej to zdejmujemy, niech się sama uczy wylizywać.. A Zuza chodzi za nią i ją czyści, hihi :) Oj, Gosiu, Gosiu, że też my musiałyśmy się lepiej poznać w tak niemiłej sytuacji, przez tego patafiana.. :) Zapraszam do nas! :)
gops Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Rybc!a']To ja też już dzisiaj powiem: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :) (Obym jutro nie zapomniała, bo chociaż młoda, to sklerozę mam gorszą od niejednej babci!) Jakie masz plany na jutro, Gosiu? Ja zamierzam wybrać się do schroniska, a potem na długi spacer do lasu, tego mi właśnie trzeba.. Niestety bez Figi, bo dostała cieczki.( przynajmniej będzie wiadomo, kiedy można robić jej sterylkę-już zbieram pieniążki). Nie wiem dlaczego dziwnie się zachowuje, jakby przechodziła bóle miesiączkowe. U psów coś takiego istnieje? Dzielnie chodzi w rajstopach i podpasce, ale jej to zdejmujemy, niech się sama uczy wylizywać.. A Zuza chodzi za nią i ją czyści, hihi :) Oj, Gosiu, Gosiu, że też my musiałyśmy się lepiej poznać w tak niemiłej sytuacji, przez tego patafiana.. :) Zapraszam do nas! :) dzieki :) no ja tez planowalam spacer do parku albo bazantarni :razz: do schroniska niemam z kim isc dzisiaj nie moge ale za tydz jesli nie wyjade moge isc ;) biedna Figa moze lepiej zakladac pampersa? rajstopy nie wygodne napewno :evil_lol: ja sie nieznam pierwsza cieczka jeszcze przed kella :roll: no niestety ale na szczescie niemam juz nic wspolnego z tym patafianem :diabloti: a do was juz lece :multi: [quote name='Alicja']STO LAT sto lat niech żyje NAMmmmmmmmmmmmm Dziekuje :multi:
Selket Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO :multi: :multi: :multi: :calus: :calus: :calus:
jonQuilla Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wszystkiego Najlepszego :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Izabela124. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz.
gops Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Selket'] WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO :multi: :multi: :multi: :calus: :calus: :calus: [quote name='jonQuilla']Wszystkiego Najlepszego :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: [quote name='Izabela124.']Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. [quote name='agaciaaa']Spełnienia marzeń!!! :Rose::Rose::Rose: DZiekuje :multi: bylam na dzialce 8) ale tylko z basterem , kella z bratem nad morzem :eviltong:
emdziolek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 100 lat 100 lat niech żyje GOsia nam!:loveu: I jeszcze jeden i jeszcze raz.:drink1::BIG: Niechaj gwiazdka pomyslności nigdy niee zagaśnie:Rose: Hepi berwdej kuwa tu ju:evil_lol: Hapi berwdej kuwa tu ju!:BIG: ( z kabaretu paranienormalni:eviltong:) ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI ! Spełnienia marzeń i czego sobie zapragniesz:razz:
gops Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='emdziolek']100 lat 100 lat niech żyje GOsia nam!:loveu: I jeszcze jeden i jeszcze raz.:drink1::BIG: Niechaj gwiazdka pomyslności nigdy niee zagaśnie:Rose: Hepi berwdej kuwa tu ju:evil_lol: Hapi berwdej kuwa tu ju!:BIG: ( z kabaretu paranienormalni:eviltong:) ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI ! Spełnienia marzeń i czego sobie zapragniesz:razz: dzieki :multi: [quote name='Izabela124.']Hejka No i jak bylo na dzialce? hejka :) bylo fanie , bardzo cieplo :loveu: Baster cale zycie bal sie wody , bal sie jeziora , jak szlam poplywac to stal 5 metrow dalej a wczoraj wszeddl sam po patyk :multi: nie plywal ale wszedl tak daleko jak mial grunt ..wiec jak wrocilismy z dzialki poszlam z nim nad kanal mam blisko zaraz kolo polany wiec poszlam i z kellcia no i rzucalam im patyki ;) a baster wchodzil do wody :crazyeye: niewiem czemu cale zycie sie bal a akurat w tym roku juz sie nie boji :evil_lol: a kelci weszla tylko do "kolan" i dalej niechciala ;) mam zdjecia :eviltong: i jak fotosik bedzie dziala to zaraz cos wrzuce :diabloti:
gops Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 zdjecia :diabloti: widac jaka piekna pogoda byla wczoraj :eviltong: tu juz po kapieli zdazyl wyschnac ;) zaraz cd 8)
gops Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 cd :) weszla na murek i niewiedziala jak zejsc 8) 5 zdjec na post wiec zaraz bedzie ciag dalszy :eviltong:
gops Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 cd :diabloti: to teraz z innej beczki :diabloti: wlosy bastera baster po utracie tych wlosow :evil_lol: jak zwykle nie pozwolil obciac wlosow na mordce :roll: koniec :eviltong: reszta jutro albo pojutrze :diabloti: zara ide do szkoly :roll:
jonQuilla Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cześć :multi::loveu: mmm Basterek ostrzyżony :) teraz będzie podrywał panienki na spacerach :evil_lol::evil_lol: http://images34.fotosik.pl/233/75e33e7e76c7a44fmed.jpg nie ładnie tak psa na ulicy wypuszczać... oj Ty zła :) :diabloti::diabloti: :evil_lol: miziaki dla czworonogów :) :loveu:
gops Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: mmm Basterek ostrzyżony :) teraz będzie podrywał panienki na spacerach :evil_lol::evil_lol: http://images34.fotosik.pl/233/75e33e7e76c7a44fmed.jpg nie ładnie tak psa na ulicy wypuszczać... oj Ty zła :) :diabloti::diabloti: :evil_lol: miziaki dla czworonogów :) :loveu: hehe no juz podrywa 8) oj tam na tej ulicy nic nie jezdzi :diabloti: czworonogi wymiziane ;)
gops Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 i zdjecie baka w nowych szelkach szelki pies od przodu ;)zly bo go obudzilam..
BeaC Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 .............wpadłam na szybką rewizytę........ widziałam pana w lokach:razz::razz::razz: i śliczną brązową psiczkę:loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts