Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
I co, znalazl sie dziennik?

hejka nie znalazl sie ;)

Selket napisał(a):
Cześć :multi: Co ciekawego słychać? ;)

czesc :multi: a nic ciekawego wlasnie wyszli goscie tzn moi chrzesni i babcie :evil_lol: jutro mam urodziny :eviltong: ale dzisiaj przyszli ;)

zamowilam szelki dla bastera :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
Powiedz ze zamówiłaś czarne szele :loveu:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO (składam dziś bo jutro chyba cały dzień mnie nie będzie :roll:)

mowie ze zamowilam czarne szele :evil_lol: :diabloti:

Dzieki :)

Posted

Cheritka napisał(a):
Witam ,
przyszłam pooglądac Basterkowe zdjęcia :mad:

oj nie zauwazylam na pczatku..ale basterkowych zdjec narazie niema postaram sie zrobic jutro pponiewaz gdyz niemam dostepu do aparatu..

ehhh ide posluchac muzyki Dobranoc ;)

Posted

To ja też już dzisiaj powiem: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :) (Obym jutro nie zapomniała, bo chociaż młoda, to sklerozę mam gorszą od niejednej babci!)

Jakie masz plany na jutro, Gosiu? Ja zamierzam wybrać się do schroniska, a potem na długi spacer do lasu, tego mi właśnie trzeba.. Niestety bez Figi, bo dostała cieczki.( przynajmniej będzie wiadomo, kiedy można robić jej sterylkę-już zbieram pieniążki). Nie wiem dlaczego dziwnie się zachowuje, jakby przechodziła bóle miesiączkowe. U psów coś takiego istnieje? Dzielnie chodzi w rajstopach i podpasce, ale jej to zdejmujemy, niech się sama uczy wylizywać.. A Zuza chodzi za nią i ją czyści, hihi :)

Oj, Gosiu, Gosiu, że też my musiałyśmy się lepiej poznać w tak niemiłej sytuacji, przez tego patafiana.. :)

Zapraszam do nas! :)

Posted

[quote name='Rybc!a']To ja też już dzisiaj powiem: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :) (Obym jutro nie zapomniała, bo chociaż młoda, to sklerozę mam gorszą od niejednej babci!)

Jakie masz plany na jutro, Gosiu? Ja zamierzam wybrać się do schroniska, a potem na długi spacer do lasu, tego mi właśnie trzeba.. Niestety bez Figi, bo dostała cieczki.( przynajmniej będzie wiadomo, kiedy można robić jej sterylkę-już zbieram pieniążki). Nie wiem dlaczego dziwnie się zachowuje, jakby przechodziła bóle miesiączkowe. U psów coś takiego istnieje? Dzielnie chodzi w rajstopach i podpasce, ale jej to zdejmujemy, niech się sama uczy wylizywać.. A Zuza chodzi za nią i ją czyści, hihi :)

Oj, Gosiu, Gosiu, że też my musiałyśmy się lepiej poznać w tak niemiłej sytuacji, przez tego patafiana.. :)

Zapraszam do nas! :)

dzieki :) no ja tez planowalam spacer do parku albo bazantarni :razz: do schroniska niemam z kim isc dzisiaj nie moge ale za tydz jesli nie wyjade moge isc ;) biedna Figa moze lepiej zakladac pampersa? rajstopy nie wygodne napewno :evil_lol: ja sie nieznam pierwsza cieczka jeszcze przed kella :roll:
no niestety ale na szczescie niemam juz nic wspolnego z tym patafianem :diabloti:
a do was juz lece :multi:

[quote name='Alicja']

STO LAT

sto lat

niech żyje NAMmmmmmmmmmmmm

Dziekuje :multi:

Posted

Życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz.

Posted

[quote name='Selket']

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO :multi: :multi: :multi: :calus: :calus: :calus:

[quote name='jonQuilla']Wszystkiego Najlepszego :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Izabela124.']

Życzę Ci...

...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz.

[quote name='agaciaaa']Spełnienia marzeń!!! :Rose::Rose::Rose:

DZiekuje :multi:

bylam na dzialce 8) ale tylko z basterem , kella z bratem nad morzem :eviltong:

Posted

100 lat 100 lat niech żyje GOsia nam!:loveu:

I jeszcze jeden i jeszcze raz.:drink1::BIG:
Niechaj gwiazdka pomyslności nigdy niee zagaśnie:Rose:

Hepi berwdej kuwa tu ju:evil_lol: Hapi berwdej kuwa tu ju!:BIG:
( z kabaretu paranienormalni:eviltong:)

ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI ! Spełnienia marzeń i czego sobie zapragniesz:razz:

Posted

[quote name='emdziolek']100 lat 100 lat niech żyje GOsia nam!:loveu:

I jeszcze jeden i jeszcze raz.:drink1::BIG:
Niechaj gwiazdka pomyslności nigdy niee zagaśnie:Rose:

Hepi berwdej kuwa tu ju:evil_lol: Hapi berwdej kuwa tu ju!:BIG:
( z kabaretu paranienormalni:eviltong:)

ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI ! Spełnienia marzeń i czego sobie zapragniesz:razz:

dzieki :multi:

[quote name='Izabela124.']Hejka
No i jak bylo na dzialce?

hejka :) bylo fanie , bardzo cieplo :loveu:

Baster cale zycie bal sie wody , bal sie jeziora , jak szlam poplywac to stal 5 metrow dalej a wczoraj wszeddl sam po patyk :multi: nie plywal ale wszedl tak daleko jak mial grunt ..wiec jak wrocilismy z dzialki poszlam z nim nad kanal mam blisko zaraz kolo polany wiec poszlam i z kellcia no i rzucalam im patyki ;) a baster wchodzil do wody :crazyeye: niewiem czemu cale zycie sie bal a akurat w tym roku juz sie nie boji :evil_lol: a kelci weszla tylko do "kolan" i dalej niechciala ;)

mam zdjecia :eviltong: i jak fotosik bedzie dziala to zaraz cos wrzuce :diabloti:

Posted

cd :diabloti:

to teraz z innej beczki :diabloti:

wlosy bastera

baster po utracie tych wlosow :evil_lol: jak zwykle nie pozwolil obciac wlosow na mordce :roll:

koniec :eviltong: reszta jutro albo pojutrze :diabloti: zara ide do szkoly :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu:

mmm Basterek ostrzyżony :)
teraz będzie podrywał panienki na spacerach :evil_lol::evil_lol:

http://images34.fotosik.pl/233/75e33e7e76c7a44fmed.jpg nie ładnie tak psa na ulicy wypuszczać... oj Ty zła :) :diabloti::diabloti: :evil_lol:

miziaki dla czworonogów :) :loveu:

hehe no juz podrywa 8)

oj tam na tej ulicy nic nie jezdzi :diabloti:

czworonogi wymiziane ;)

Posted

.............wpadłam na szybką rewizytę........ widziałam pana w lokach:razz::razz::razz:

i śliczną brązową psiczkę:loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...