NightQueen Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 u mnie też pogoda tragiczna :shake: Mola cały czas śpi, a co u twoich bestyjków? Jak ma się staruszek i młoda wredota :evil_lol:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Selket napisał(a):A u nas się pogoda zepsuła :placz: Pewnie, że nie będzie ;) a u nas nadal pieknie :) Pimpek napisał(a):A my sie witamy!:multi: witanko :multi: smallpati napisał(a):u mnie też pogoda tragiczna :shake: Mola cały czas śpi, a co u twoich bestyjków? Jak ma się staruszek i młoda wredota :evil_lol: u bestyjow dobrze w miare.. jest maly problem kella rzucila sie dzisiaj na pana...przechodnia i zaczela go gryzc...rodzice sa wkurzeniu na szczescie obylo sie bez mandatu..chca oddac kelle na wies do brata..ale ja na to nie pozwole postaram sie ich przekonac ze pojdzie na szkolenie i ze ja naucze ..:shake:
NightQueen Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ojej współczuje Mam nadzieje że przekonasz rodziców i jak najszybciej wybierzesz się na szkolenie Kelli
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no masz...A pan jej w żaden sposób nie sprowokował? Szkolenie jest dużo lepszym rozwiązaniem niż oddanie psa na wieś..Musisz im to wytłumaczyć, inaczej sucz się zmarnuje..trzymam kciuki za powodzenia :kciuki:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 smallpati napisał(a):Ojej współczuje Mam nadzieje że przekonasz rodziców i jak najszybciej wybierzesz się na szkolenie Kelli tak na szkolenie wykladam z wlasnych pieniedzy jakos przezyje mam odlozone 400zl to na jakis czas starczy Selket napisał(a):no masz...A pan jej w żaden sposób nie sprowokował? Szkolenie jest dużo lepszym rozwiązaniem niż oddanie psa na wieś..Musisz im to wytłumaczyć, inaczej sucz się zmarnuje..trzymam kciuki za powodzenia :kciuki: pan jej nie sprowokowal..cos jej odbilo zobaczyla go i sie na niego rzucila..rzucil w nia ceglowka dostala..ale i tak jeszcze bardziej zaczela na niego skakc i gryzc..az moj chlopak po nia pobiegl i ja zlapal..przeprosil pana oczywiscie bo ja musialam bastera trzymac...facet grozil policja ale na szczescie jej nie wezwal ehhh.. napewno bede probowac przekonac ze ja da sie jeszcze wychowac..no ale oni sa juz praktycznie pewni ze ja oddadza..juz nawet dzwonili do brata..ale ja jeszcze bede z nimi rozmawiac ..:roll:
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rozmawiaj koniecznie! Swoją droga mądry człowiek, w psa cegłówką :roll:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ja sie panu nie dziwie ...sama niewiem jak bym zareagowala jak by mnie pies zaatakowal..ehhh...dobra koniec juz tego gadania bo az mi sie smutno zrobilo :roll:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 nie milcz :) tylko ja juz mam dosyc tego tematu bo juz mam przez to dola
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To może...o budowie podkowy?? A więc podkowa od strony przyziemnej zbudowana jest z: przodka, otworów na podkowiaki, rowka, ramion i stoku...od strony przy kopytnej: kapturek, zbocze zewnetrzne, zbocze wewnetrzne, powierzchnia nośna, wybuchtowania, otwory na podkowiaki.... :placz: :placz:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Selket napisał(a):To może...o budowie podkowy?? A więc podkowa od strony przyziemnej zbudowana jest z: przodka, otworów na podkowiaki, rowka, ramion i stoku...od strony przy kopytnej: kapturek, zbocze zewnetrzne, zbocze wewnetrzne, powierzchnia nośna, wybuchtowania, otwory na podkowiaki.... :placz: :placz: o kurcze.....ty to musisz umiec????
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nooo.... :placz: Ani czasu ani ochoty na naukę :placz:A może rodzaje podków? pantoflowa, hacelowa, ze sztyftami,warszawska, gryfowa, wyścigowa, do polo, naturalna, poślizgowa, plastikowa, stalowa ogumowana, półksieżycowata, połówkowa, trzyćiwerciowa, ze ściętym ramieniem, ze zwężonym ramieniem, z wydłużonym przodkiem, zaokrąglona, podwinięta, kwadratowa, zrównoważona, o podwyższonych ramionach, o pogrubionych ramionach, ze spadkiem ramion, z wąsem, z narożnikiem, o szerszym raminieniu,o szerszym przodku, podkowy zwarte(zwykła, sercowata,, V-zwarta), jajowata, z przedłużonymi ramionami, z podkładką :placz:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 wspolczuje.....no ale ukaj sie lepiej...potem przynajmniej bedziesz wiedziec ze cos umiesz..to na studiach?
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tak, na studiach....I wiesz moja wiedza zwykle nie ma nic do rzeczy przy ocenie mojej pracy...Ech szkoda gadać :(
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 a mozna wiedziec jakie to studia? musze wiedziec gdzie nie isc...:roll:
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zootechnika :evil_lol: Specjalność hodowle amatorskie :evil_lol:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 uuu to juz tam nie pojde :evil_lol: dobranoc :) jutro tez trzymajcie kciuki :razz: dzisiaj sie przydaly ;)
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Cześć:) czytałam jakieś niedobre wieści :shake: przekonuj rodziców!!!! Bede trzymać kciuki.
NightQueen Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 tak na szkolenie wykladam z wlasnych pieniedzy jakos przezyje mam odlozone 400zl to na jakis czas starczy wiem że szkolenie dużo kosztuje, ale dla Kellusi warto każdego grosza trzymam kciuki z Moli ;)
gops Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć:) czytałam jakieś niedobre wieści :shake: przekonuj rodziców!!!! Bede trzymać kciuki. czesc :) przekonuje przekonuje...ale narazie male szanse..ja tam za duzo do gadania niemam niestety..:roll: Selket napisał(a)::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: dziei za kciukasy :) smallpati napisał(a):wiem że szkolenie dużo kosztuje, ale dla Kellusi warto każdego grosza trzymam kciuki z Moli ;) szkolenie patrzalam cale 600zl ale ja po znajomysci nie na cale tylko na kawalek jakby za 400 bede miala ale to dobiero w polowie maja sie zaczyna..niewiem czy zdaze :roll: no to lece juz na mat-przyr. bedzie rzeznia :razz:
Recommended Posts