Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Selket napisał(a):
A u nas się pogoda zepsuła :placz:
Pewnie, że nie będzie ;)

a u nas nadal pieknie :)

Pimpek napisał(a):
A my sie witamy!:multi:

witanko :multi:

smallpati napisał(a):
u mnie też pogoda tragiczna :shake: Mola cały czas śpi, a co u twoich bestyjków?
Jak ma się staruszek i młoda wredota :evil_lol:

u bestyjow dobrze w miare..

jest maly problem kella rzucila sie dzisiaj na pana...przechodnia i zaczela go gryzc...rodzice sa wkurzeniu na szczescie obylo sie bez mandatu..chca oddac kelle na wies do brata..ale ja na to nie pozwole postaram sie ich przekonac ze pojdzie na szkolenie i ze ja naucze ..:shake:

Posted

no masz...A pan jej w żaden sposób nie sprowokował? Szkolenie jest dużo lepszym rozwiązaniem niż oddanie psa na wieś..Musisz im to wytłumaczyć, inaczej sucz się zmarnuje..trzymam kciuki za powodzenia :kciuki:

Posted

smallpati napisał(a):
Ojej współczuje

Mam nadzieje że przekonasz rodziców i jak najszybciej wybierzesz się na szkolenie Kelli

tak na szkolenie wykladam z wlasnych pieniedzy jakos przezyje mam odlozone 400zl to na jakis czas starczy

Selket napisał(a):
no masz...A pan jej w żaden sposób nie sprowokował? Szkolenie jest dużo lepszym rozwiązaniem niż oddanie psa na wieś..Musisz im to wytłumaczyć, inaczej sucz się zmarnuje..trzymam kciuki za powodzenia :kciuki:

pan jej nie sprowokowal..cos jej odbilo zobaczyla go i sie na niego rzucila..rzucil w nia ceglowka dostala..ale i tak jeszcze bardziej zaczela na niego skakc i gryzc..az moj chlopak po nia pobiegl i ja zlapal..przeprosil pana oczywiscie bo ja musialam bastera trzymac...facet grozil policja ale na szczescie jej nie wezwal ehhh..

napewno bede probowac przekonac ze ja da sie jeszcze wychowac..no ale oni sa juz praktycznie pewni ze ja oddadza..juz nawet dzwonili do brata..ale ja jeszcze bede z nimi rozmawiac ..:roll:

Posted

ja sie panu nie dziwie ...sama niewiem jak bym zareagowala jak by mnie pies zaatakowal..ehhh...dobra koniec juz tego gadania bo az mi sie smutno zrobilo :roll:

Posted

To może...o budowie podkowy?? A więc podkowa od strony przyziemnej zbudowana jest z: przodka, otworów na podkowiaki, rowka, ramion i stoku...od strony przy kopytnej: kapturek, zbocze zewnetrzne, zbocze wewnetrzne, powierzchnia nośna, wybuchtowania, otwory na podkowiaki.... :placz: :placz:

Posted

Selket napisał(a):
To może...o budowie podkowy?? A więc podkowa od strony przyziemnej zbudowana jest z: przodka, otworów na podkowiaki, rowka, ramion i stoku...od strony przy kopytnej: kapturek, zbocze zewnetrzne, zbocze wewnetrzne, powierzchnia nośna, wybuchtowania, otwory na podkowiaki.... :placz: :placz:

o kurcze.....ty to musisz umiec????

Posted

Nooo.... :placz: Ani czasu ani ochoty na naukę :placz:A może rodzaje podków?
pantoflowa, hacelowa, ze sztyftami,warszawska, gryfowa, wyścigowa, do polo, naturalna, poślizgowa, plastikowa, stalowa ogumowana, półksieżycowata, połówkowa, trzyćiwerciowa, ze ściętym ramieniem, ze zwężonym ramieniem, z wydłużonym przodkiem, zaokrąglona, podwinięta, kwadratowa, zrównoważona, o podwyższonych ramionach, o pogrubionych ramionach, ze spadkiem ramion, z wąsem, z narożnikiem, o szerszym raminieniu,o szerszym przodku, podkowy zwarte(zwykła, sercowata,, V-zwarta), jajowata, z przedłużonymi ramionami, z podkładką :placz:

Posted

tak na szkolenie wykladam z wlasnych pieniedzy jakos przezyje mam odlozone 400zl to na jakis czas starczy

wiem że szkolenie dużo kosztuje, ale dla Kellusi warto każdego grosza

trzymam kciuki z Moli ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć:) czytałam jakieś niedobre wieści :shake: przekonuj rodziców!!!! Bede trzymać kciuki.

czesc :) przekonuje przekonuje...ale narazie male szanse..ja tam za duzo do gadania niemam niestety..:roll:

Selket napisał(a):
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

dziei za kciukasy :)

smallpati napisał(a):
wiem że szkolenie dużo kosztuje, ale dla Kellusi warto każdego grosza

trzymam kciuki z Moli ;)

szkolenie patrzalam cale 600zl ale ja po znajomysci nie na cale tylko na kawalek jakby za 400 bede miala ale to dobiero w polowie maja sie zaczyna..niewiem czy zdaze :roll:

no to lece juz na mat-przyr. bedzie rzeznia :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...