Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Selket napisał(a):
oooo...czym sobie zasłużyłaś na karę???????? Nie ma to jak uprawianie podziemnej działalności ;)

Witanko :loveu:

byla wywiadowka poprostu :evil_lol: rodzice w pracy to moge siedziec na kompie :diabloti: jutro pisze testy mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki ..;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):
byla wywiadowka poprostu :evil_lol: rodzice w pracy to moge siedziec na kompie :diabloti: jutro pisze testy mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki ..;)

Dziecka czemu Wy sie nie ukacie???
Tak duża a tak naiwna...No dobra będę trzymać :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

ja sie ukam ale widocznie za malo :diabloti: a musze sie dostac do takiego liceum jakie chca rodzice..to w srode tez potrzymaj bede pisac z matmy :roll:

Posted

Selket napisał(a):
Hmm...a to nie możesz sobie sama wybrać liceum??? Matma fuj..To potzymam i w środę :kciuki:

jakbym mogla to bym poszla do technikum ale oni chca liceum probuje im wypersfadowac to ale niewiem czy mi sie uda..

mam nadzieje ze to trzymanie kciukow jakos mi pomoze :razz:

obcielam bastera mam zdjecie jego obcietych klakow..:evil_lol: narazie jakos caly czas zabieraja mi kelle i nie mam jak fot narobic ale mam nadzieje ze moze wieczorkiem mi soie uda ;)

Posted

gops napisał(a):
jakbym mogla to bym poszla do technikum ale oni chca liceum probuje im wypersfadowac to ale niewiem czy mi sie uda..

mam nadzieje ze to trzymanie kciukow jakos mi pomoze :razz:

obcielam bastera mam zdjecie jego obcietych klakow..:evil_lol: narazie jakos caly czas zabieraja mi kelle i nie mam jak fot narobic ale mam nadzieje ze moze wieczorkiem mi soie uda ;)

Hmm...moi się w końcu zgodzili i zaakceptowali wybór, więc może uda Ci się swoich przekonać:cool3: A jakie technikum chciałaś?

Dawaj foteczki i nie marudzaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Hmm...moi się w końcu zgodzili i zaakceptowali wybór, więc może uda Ci się swoich przekonać:cool3: A jakie technikum chciałaś?

Dawaj foteczki i nie marudzaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

technikum handlowe, albo profilowane albo gastronoiczne (na dietetyka) albo w najgorszym wypadku hotelarz ;)

niemam fotek bo mi kelle zabrali i niemam jak jej zrobic , ale postaram sie zrobic cos tylko jak wroci

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ty z amnie a ja za ciebe bede jutro i w srode trzymala kciukasy

ja za ciebie tez bede trzymac kciukasy :razz:

Posted

Selket napisał(a):
To nie takie głoopie te technika... A wręcz całkiem przyszłościowe ;)

no ja to wiem..ale moi rodzice..uparli sie ze po liceum pojde na studia..ale po technikum tez mozna robic studia a ja jesczze niewiem czy czasem nie wyjade...

Izabela124. napisał(a):
JA tech skladam paiery do kilku technikow :)

no :) technikum jest lepsze :razz: musze to znimi skonsultowac jescze...

Posted

no tylko zeby to takie latwe bylo ...:roll:

musze juz leciec ...wypije jeszcze jakas melise czy co zeby sie nie stresowac przed jutrem :) i przejze zeszyty ostatni raz..

Dobranoc :)

Posted

doberek :)

zaraz wychodze :roll: jak wroce to powiem jak bylo :razz:
nie podoba mi sie to w co musialam sie za odziac..

trzymac kciuki ;)

Posted

[quote name='Alicja'];)szczymam kciukaski :kciuki:

dzieki napewno sie przydaly :)

[quote name='Izabela124.']Witanko
I jak poszlo? Bo u mnie okropnie

hej :) u mnie tez tragicznie...to ostatnie ..ta charakterystyke..ehh ja nie czytalam ani syzyfowych prac a ni kamieni na szaniec..masakra wymyslalm :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Ceść :loveu: :loveu:
Jak poszło???????? :calus:

hej..tak jak mowilam...tragicznie..:roll: bede sie cieszyc jak bede miala chociaz 30 pkt ...a jutro jeszcze gorzej bedzie ..matma..:-(

ale ogolnie mam dobry humor dopiero wrocilam od kolezanki ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...