gops Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Selket napisał(a):oooo...czym sobie zasłużyłaś na karę???????? Nie ma to jak uprawianie podziemnej działalności ;) Witanko :loveu: byla wywiadowka poprostu :evil_lol: rodzice w pracy to moge siedziec na kompie :diabloti: jutro pisze testy mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki ..;)
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 gops napisał(a):byla wywiadowka poprostu :evil_lol: rodzice w pracy to moge siedziec na kompie :diabloti: jutro pisze testy mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki ..;) Dziecka czemu Wy sie nie ukacie??? Tak duża a tak naiwna...No dobra będę trzymać :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
gops Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 ja sie ukam ale widocznie za malo :diabloti: a musze sie dostac do takiego liceum jakie chca rodzice..to w srode tez potrzymaj bede pisac z matmy :roll:
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Hmm...a to nie możesz sobie sama wybrać liceum??? Matma fuj..To potzymam i w środę :kciuki:
gops Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Selket napisał(a):Hmm...a to nie możesz sobie sama wybrać liceum??? Matma fuj..To potzymam i w środę :kciuki: jakbym mogla to bym poszla do technikum ale oni chca liceum probuje im wypersfadowac to ale niewiem czy mi sie uda.. mam nadzieje ze to trzymanie kciukow jakos mi pomoze :razz: obcielam bastera mam zdjecie jego obcietych klakow..:evil_lol: narazie jakos caly czas zabieraja mi kelle i nie mam jak fot narobic ale mam nadzieje ze moze wieczorkiem mi soie uda ;)
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 gops napisał(a):jakbym mogla to bym poszla do technikum ale oni chca liceum probuje im wypersfadowac to ale niewiem czy mi sie uda.. mam nadzieje ze to trzymanie kciukow jakos mi pomoze :razz: obcielam bastera mam zdjecie jego obcietych klakow..:evil_lol: narazie jakos caly czas zabieraja mi kelle i nie mam jak fot narobic ale mam nadzieje ze moze wieczorkiem mi soie uda ;) Hmm...moi się w końcu zgodzili i zaakceptowali wybór, więc może uda Ci się swoich przekonać:cool3: A jakie technikum chciałaś? Dawaj foteczki i nie marudzaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Witanko Ty z amnie a ja za ciebe bede jutro i w srode trzymala kciukasy
gops Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Selket napisał(a):Hmm...moi się w końcu zgodzili i zaakceptowali wybór, więc może uda Ci się swoich przekonać:cool3: A jakie technikum chciałaś? Dawaj foteczki i nie marudzaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: technikum handlowe, albo profilowane albo gastronoiczne (na dietetyka) albo w najgorszym wypadku hotelarz ;) niemam fotek bo mi kelle zabrali i niemam jak jej zrobic , ale postaram sie zrobic cos tylko jak wroci Izabela124. napisał(a):Witanko Ty z amnie a ja za ciebe bede jutro i w srode trzymala kciukasy ja za ciebie tez bede trzymac kciukasy :razz:
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 To nie takie głoopie te technika... A wręcz całkiem przyszłościowe ;)
gops Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Selket napisał(a):To nie takie głoopie te technika... A wręcz całkiem przyszłościowe ;) no ja to wiem..ale moi rodzice..uparli sie ze po liceum pojde na studia..ale po technikum tez mozna robic studia a ja jesczze niewiem czy czasem nie wyjade... Izabela124. napisał(a):JA tech skladam paiery do kilku technikow :) no :) technikum jest lepsze :razz: musze to znimi skonsultowac jescze...
gops Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 no tylko zeby to takie latwe bylo ...:roll: musze juz leciec ...wypije jeszcze jakas melise czy co zeby sie nie stresowac przed jutrem :) i przejze zeszyty ostatni raz.. Dobranoc :)
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Bedzie :calus: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :calus: :calus: :calus:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 doberek :) zaraz wychodze :roll: jak wroce to powiem jak bylo :razz: nie podoba mi sie to w co musialam sie za odziac.. trzymac kciuki ;)
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja'];)szczymam kciukaski :kciuki: dzieki napewno sie przydaly :) [quote name='Izabela124.']Witanko I jak poszlo? Bo u mnie okropnie hej :) u mnie tez tragicznie...to ostatnie ..ta charakterystyke..ehh ja nie czytalam ani syzyfowych prac a ni kamieni na szaniec..masakra wymyslalm :evil_lol:
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Selket napisał(a):Ceść :loveu: :loveu: Jak poszło???????? :calus: hej..tak jak mowilam...tragicznie..:roll: bede sie cieszyc jak bede miala chociaz 30 pkt ...a jutro jeszcze gorzej bedzie ..matma..:-( ale ogolnie mam dobry humor dopiero wrocilam od kolezanki ;)
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To widze, ze bardzo duzo osob polegnie na charakterystyce, ja do nich tez sie zaliczam
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 no wlasnie...a za to najwiecej pkt mozna bylo miec..szkoda..no ale trudno ;)
gops Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 heheh no napewno niebedzie tak zle ;) a u nas 17 stopni jest i sloneczko :eviltong: :multi:
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A u nas się pogoda zepsuła :placz: Pewnie, że nie będzie ;)
Recommended Posts