Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka :) narazie fotek niema ..psy pojechaly sobie na dzialke a wracaja w niedziele :eviltong: najprawdopodobniej :roll: wczoraj wrocili z pierwszej dzialki a dzisiaj pojechali na druga i wzieli kelle :evil_lol: dodam ze kella jest tam pierwszy raz i jak zrobi krzywde jakiemus drzewku to tata sie zdenerwuje :diabloti: :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Hmm...no to pieski mają fajowy weekend :evil_lol: No cóż sam brał ze sobą diabełka ;)

no to samo mu powiedzialam :evil_lol: wkoncu sie wybiegaja a kellcia pierwszy raz zobaczy jezioro :eviltong:

Pimpek napisał(a):
Witanko :diabloti:

witanko :multi:

Posted

[quote name='Cheritka']

No to witam

i o zdrowie pytam :eviltong:

takze witamy i grzecznie odpowiadamy :evil_lol: :diabloti:
wypilam 2 ferwexy i najadlam sie witamy c :) mam nadzieje ze do jutra mi minie teraz odliczam dni do moich urodzin bo psy zjadly swoje poslanie a ja czekam na przyplyw gotowki ehh..a i buty mi sie rozwalily dzisiaj i szlam do domu w jednym bucie :roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No i gdzie te fotki?

nima :roll: nie posiadam fotek nie obejzanych a piesow nima zeby zrobic nowe :oops:

Posted

Valeur248 napisał(a):
To czekamy aż pieski wrócą;);)

no czekamy z utesknieniem :diabloti:

Selket napisał(a):
Witanko :multi:
oo.l..to tam masz jeziorko? To faktycznie weekend będzie udany dla psiaczków :loveu:

mam 2 jeziora z dwoch stron :razz: i las :loveu: a dzialka na mazurach na wsi ;)

Posted

niom a mi sie juz znudzilo co roku to samo..:roll: w tym roku wyjezdzam za granice a jak wroce to nad morze na 2 tyg :loveu: ja chce juz wakacje..:diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja tez mam dzialke i uwielbiam tam jvzdzic, bo moge robic miliony fot hihi i Bobis sie wybiegac moze do woli

no i to jest ten plus mozna zrobic pelno fot :p

agaciaaa napisał(a):
Ciekawe jak Kelcia sie sprawuje na działce :diabloti:

oj...az boje sie zadzwonic...:diabloti: moj diabelek napewo podeptal tacie kwietnik i nakopal dziury :evil_lol:

Posted

co prawda to prawda..ale tez niewiem jak reaguje baster wkoncu przez 10 lat to on byl panem i wladca dzialki :razz:

wiem tylko tyle co podsluchalam :eviltong: ze kella zdazyla wpasc do oczka :evil_lol: i nie umie wchodzic po schodach do domku :evil_lol:

Posted

No cóż trzeba się dzielić władzą :evil_lol:
Biedna Kellunia, tyle wrazeń...Jak dziewczyna wróci to będzie odsypiała tą wycieczkę :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
No cóż trzeba się dzielić władzą :evil_lol:
Biedna Kellunia, tyle wrazeń...Jak dziewczyna wróci to będzie odsypiała tą wycieczkę :evil_lol:

wrocili :multi: i kella wcale nie odsypia bo odrazu poszlismy na spacerek :evil_lol:
fotaski zara beda :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...