Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):

:evil_lol:
ja chce do podstawowki :lol:

o nie tam NIGDY! nie nawidziłam podstawówki, CHCĘ gimnazjum! :evil_lol:

catie napisał(a):
a ja jestem w 2kl LO

no to ja jestem najmłodsza <ściana> ;p

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vege* napisał(a):
ktoś musi :diabloti:

:mad::eviltong:

catie napisał(a):
I pomyśl, że co roku stajesz się starsza :diabloti:

straszne :evil_lol:

Posted

Ale po technikum masz zawód..... I tylko rok różnicy od liceum:) Trzeba było do zawodówy na 2 lata haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przynajmniej ja tak uważam, nie chciałam do liceum. Nie pasował mi żaden profil....

Posted

a mi klasa biologiczna i rozszerzona biologia są potrzebne na studia te które chce iść, a technikum mi nie pasowało, bo co mi po takim zawodzie jak i tak bym go w moim życiu nie wykorzystała bo mnie nie interesuje xD

Posted

A ja o technikum nie myślałam, w sumie nie wiem czemu. Ogólnie nie wiem co chce robić, z czego będę maturę pisać itp.
A jak narazie żałuje, że poszłam właśnie do tej szkoły i momentami wyboru profilu (ale nie ma żadnego który był by dla mnie raczej)

Posted

[quote name='Asia&Luna']Jeśli Gopsowa się zgodzi, to mogę wstawić kilka zdjęć z wczoraj z parku( lecz nie bd Misi na fotach)
pewnie ze wrzuc :)
Kleoslawa prawie jak moja:diabloti::lol:

Posted

Mi też się klikać nie chce;p Ale po fotkach widzę, że się psiska wybawiły :) Było chociaż trochę spokoju w domu po zabawie ?

Posted

szczegolnie moja sie wybawila:evil_lol:

w czwartek moze pojade na dzialke , wezmiemy Basterka to moze wkoncu jakies zdjecia mu porobie ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
biedny zaniedbany Basterek ;)
a gdzie Misia? nie była na spacerku? pogoniłaby towarzystwo? :D

no Baster nie wychodiz juz na dluzsze spacery wiec nawet nie mam jak mu zrobic zdjec ;)
Misia byla na spacerku ,poganiala z Cleo, z obcymi sie nie zadaje , albo olewa albo atakuje wiec wole jak olewa ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...