Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą wróciłam ze spaceru.... Jest tak jak na Syberii! Może to wiatrzysko przejdzie po południu i się pójdzie z psami do parku:roll:

gops napisał(a):

do weta chodzimy jak na wojne :evil_lol: kaganiec, pod kaganiec kantarek ,waska obroza i krotka smycz , inaczej nie daje rady z tym gamoniem

Jak tak możesz mówić na swojego psa? Miśka jest bardzo mądra, jak chcesz to zamień się ze mną za Kleo:evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Przed chwilą wróciłam ze spaceru.... Jest tak jak na Syberii! Może to wiatrzysko przejdzie po południu i się pójdzie z psami do parku:roll:

Jak tak możesz mówić na swojego psa? Miśka jest bardzo mądra, jak chcesz to zamień się ze mną za Kleo:evil_lol:

nie no pewnie Miska to chodzacy ideal ;):diabloti:
kazdy ma cos Asku nie ma psa idalnego

Posted

Vitka napisał(a):
Świetne szelki ma Misia. No i w ogóle dziewczyny boskie avatarki. Zwłaszcza to zdjęcie Miśki. :D

dzieki , ta to zdjecie Miski co TY zrobilas jest naprawde boskie ! :lol:

Posted

Miśka jak zawsze super ;) Kleo pasują te żółte szelki z red dingo..
Mój Miki musiał mieć głupiego jaśka aby wyczyścić gruczoły :D , za to młoda uwielbia weta .. nie pytaj czemu ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Miśka jak zawsze super ;) Kleo pasują te żółte szelki z red dingo..
Mój Miki musiał mieć głupiego jaśka aby wyczyścić gruczoły :D , za to młoda uwielbia weta .. nie pytaj czemu ;)

dzieki
o kurcze, moja sobie daje bez glupiego jasia , aczkolwiek tego nie lubi ,ale az tak zle nie jest ;)
pewnie wet Miye przekupil :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale pieknie na Misi te szelki sie odznaczaja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

no rzeczywiscie , sa bardzo fajne :)

juz po weterynarzu , wsumie to bylo okey . sucz zaszczepiona, gruczoly wyczyszczone, nikt przy tym nie zginal :diabloti:
Miska znalazla nowa taktyke pozbywania sie kaganca, wsadza go w kupe :roll:
ja go sciagam , musze jakos wyczyscic sniegiem i kaluza i zakladam spowrotem , 5 min nie minelo ona znowu wsadzila go w kupe
cwaniara :mad: wie ze jej sciagne , zrobilo to 3 raz wiec juz nie zakldalam

Posted

Kagańce dziewczyny nosiły, bo jedzą wszystkie śmieci
Supeł do takich nie należy;)
A kaganiec dla Supła muszę kupić nowy, bo nam niedawno plastik pękł.....

Posted

[quote name='Asia&Luna']Pochwalę się, że od Gopsa kupiłam dzisiaj rogza vive:cool3:
A Supłowa żółta obroża na fotach to "samoróbka":)
tez sie ciesze :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']http://img412.imageshack.us/img412/9845/dsc08053q.jpg
ale fajne zdjecie calej 3:loveu:

a czemu to dziewczyny zakagancowane?
a Supeł jedynie na wolności, a pisałaś, że on chyba agresywny do innych psów :cool3:
zeby je ustawic musialysmy sie nakombinowac :lol:
suki to niestety pozeracze wszystkiego , a teraz jak sa roztopy to takie fajne jedzonko z jesieni wychodzi na wierzch :lol:
Supel akurat nie jada byle czego :evil_lol:
[quote name='Onomato-Peja']http://img406.imageshack.us/img406/8808/dsc08077g.jpg 4cm na Miście? Nie jest źle ;)
a no 4 ;)
tez myslalam ze bd gorzej :razz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
aa takie buty :)

wlasnie czytam na kagancowymz ze sporo osob ma problemy z tym.
dobrze, że moj nie probuje tego robić

no to duze ulatwienia jak pies nie zjada smieci ;)
ale Miska tez wsumie az tak nie wcina najgorsze zawsze sa te roztopy wlasnie, potem to umiarkowanie :lol:

Posted

Gops zaszalalas z iloscia zdjec:evil_lol: Bardzo mi sie spodobala obroza Supla, super wyszla! Natomiast 4 cm na Misi...gops wie:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...