Asia&Kleo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Przed chwilą wróciłam ze spaceru.... Jest tak jak na Syberii! Może to wiatrzysko przejdzie po południu i się pójdzie z psami do parku:roll: gops napisał(a): do weta chodzimy jak na wojne :evil_lol: kaganiec, pod kaganiec kantarek ,waska obroza i krotka smycz , inaczej nie daje rady z tym gamoniem Jak tak możesz mówić na swojego psa? Miśka jest bardzo mądra, jak chcesz to zamień się ze mną za Kleo:evil_lol:
gops Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Asia&Luna napisał(a):Przed chwilą wróciłam ze spaceru.... Jest tak jak na Syberii! Może to wiatrzysko przejdzie po południu i się pójdzie z psami do parku:roll: Jak tak możesz mówić na swojego psa? Miśka jest bardzo mądra, jak chcesz to zamień się ze mną za Kleo:evil_lol: nie no pewnie Miska to chodzacy ideal ;):diabloti: kazdy ma cos Asku nie ma psa idalnego
gops Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zdjecia z przed chwili Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
Vitka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Świetne szelki ma Misia. No i w ogóle dziewczyny boskie avatarki. Zwłaszcza to zdjęcie Miśki. :D
gops Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us KONIEC niestety uchwycenie Cleo to nie lada wyzwanie , ona jest za szybka jak na moj aparat:razz: no i zrobilo sie ciemnawo juz :roll:
gops Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Vitka napisał(a):Świetne szelki ma Misia. No i w ogóle dziewczyny boskie avatarki. Zwłaszcza to zdjęcie Miśki. :D dzieki , ta to zdjecie Miski co TY zrobilas jest naprawde boskie ! :lol:
zaba14 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Miśka jak zawsze super ;) Kleo pasują te żółte szelki z red dingo.. Mój Miki musiał mieć głupiego jaśka aby wyczyścić gruczoły :D , za to młoda uwielbia weta .. nie pytaj czemu ;)
gops Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zaba14 napisał(a):Miśka jak zawsze super ;) Kleo pasują te żółte szelki z red dingo.. Mój Miki musiał mieć głupiego jaśka aby wyczyścić gruczoły :D , za to młoda uwielbia weta .. nie pytaj czemu ;) dzieki o kurcze, moja sobie daje bez glupiego jasia , aczkolwiek tego nie lubi ,ale az tak zle nie jest ;) pewnie wet Miye przekupil :lol:
Marta_Ares Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ale pieknie na Misi te szelki sie odznaczaja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
gops Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Marta_Ares napisał(a):ale pieknie na Misi te szelki sie odznaczaja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no rzeczywiscie , sa bardzo fajne :) juz po weterynarzu , wsumie to bylo okey . sucz zaszczepiona, gruczoly wyczyszczone, nikt przy tym nie zginal :diabloti: Miska znalazla nowa taktyke pozbywania sie kaganca, wsadza go w kupe :roll: ja go sciagam , musze jakos wyczyscic sniegiem i kaluza i zakladam spowrotem , 5 min nie minelo ona znowu wsadzila go w kupe cwaniara :mad: wie ze jej sciagne , zrobilo to 3 raz wiec juz nie zakldalam
zaba14 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 hahaha uśmiałam się, chociaż pewnie Tobie do śmiechu nie jest ;) oj jakie te psy są cwane... :D
gops Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='zaba14']hahaha uśmiałam się, chociaż pewnie Tobie do śmiechu nie jest ;) oj jakie te psy są cwane... :D no mi do smiechu nie bylo , musialam to czyscic :lol: dziejsze kongowanie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 http://img830.imageshack.us/i/dsc07999c.jpg/ Jakie oczyska!:crazyeye: Gops, dziękuje za pożyczenie mi frisbee:loveu: Na pewno się nam przyda:lol: Wątpię, że moje się znajdzie....
gops Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Asia&Luna']http://img830.imageshack.us/i/dsc07999c.jpg/ Jakie oczyska!:crazyeye: .. to bylo spojzenie typu "odwal sie od mojego konga" :lol: zdjecia z dzis Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
Asia&Kleo Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Pochwalę się, że od Gopsa kupiłam dzisiaj rogza vive:cool3: A Supłowa żółta obroża na fotach to "samoróbka":)
gops Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us koniec
Marta_Ares Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img412.imageshack.us/img412/9845/dsc08053q.jpg ale fajne zdjecie calej 3:loveu: a czemu to dziewczyny zakagancowane? a Supeł jedynie na wolności, a pisałaś, że on chyba agresywny do innych psów :cool3:
Onomato-Peja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img406.imageshack.us/img406/8808/dsc08077g.jpg 4cm na Miście? Nie jest źle ;)
Asia&Kleo Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kagańce dziewczyny nosiły, bo jedzą wszystkie śmieci Supeł do takich nie należy;) A kaganiec dla Supła muszę kupić nowy, bo nam niedawno plastik pękł.....
gops Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Asia&Luna']Pochwalę się, że od Gopsa kupiłam dzisiaj rogza vive:cool3: A Supłowa żółta obroża na fotach to "samoróbka":) tez sie ciesze :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']http://img412.imageshack.us/img412/9845/dsc08053q.jpg ale fajne zdjecie calej 3:loveu: a czemu to dziewczyny zakagancowane? a Supeł jedynie na wolności, a pisałaś, że on chyba agresywny do innych psów :cool3: zeby je ustawic musialysmy sie nakombinowac :lol: suki to niestety pozeracze wszystkiego , a teraz jak sa roztopy to takie fajne jedzonko z jesieni wychodzi na wierzch :lol: Supel akurat nie jada byle czego :evil_lol: [quote name='Onomato-Peja']http://img406.imageshack.us/img406/8808/dsc08077g.jpg 4cm na Miście? Nie jest źle ;) a no 4 ;) tez myslalam ze bd gorzej :razz:
Marta_Ares Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 aa takie buty :) wlasnie czytam na kagancowymz ze sporo osob ma problemy z tym. dobrze, że moj nie probuje tego robić
gops Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Marta_Ares napisał(a):aa takie buty :) wlasnie czytam na kagancowymz ze sporo osob ma problemy z tym. dobrze, że moj nie probuje tego robić no to duze ulatwienia jak pies nie zjada smieci ;) ale Miska tez wsumie az tak nie wcina najgorsze zawsze sa te roztopy wlasnie, potem to umiarkowanie :lol:
Agnes Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Gops zaszalalas z iloscia zdjec:evil_lol: Bardzo mi sie spodobala obroza Supla, super wyszla! Natomiast 4 cm na Misi...gops wie:diabloti:
Recommended Posts