Makuuu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Panca']Makuuu cala nadzieja w Tobie:loveu:[/quote] Tylko ja niestety jeżeli o adopcje chodzi nie wchodzę w grę... musiałabym mieszkać pod mostem jezeli rodzicom ściągnęłabym 3 psa... ale zrobię co w mojej mocy (popytam tu i tam...) żeby znaleźć mu dom Quote
Panca Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 wiem wiem ze masz juz swa gromadke ale wiem ze sie przylozysz do sprawy:evil_lol: Quote
Makuuu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Panca']ale wiem ze sie przylozysz do sprawy:evil_lol:[/quote] popytam... kto wie... a jeżeli nie znajomi to służę ogłoszeniami (jeżeli Mozarcikowi takowe można zrobić ;)) Quote
Makuuu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Czaruś z mojego podpisu pojechał do domku... czyli teraz mam tam Mozarcika :D Quote
TYGRYS-ica. Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Makuuu jesli mozesz to skrobnij pare ogloszen dla Mozarcika. mialam zrobic ale nie wyrabiam czasowo ;) Quote
Cambel&Megi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mozart ma kilka ogłoszeń (to tak dla informacji, żeby się nie dublować) Ogłoszenia: Allegro.pl - ewatr Adopcje.org - Cambel Alegratka.pl - ewatr Quote
Makuuu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 czyli ok 15 pozostałych portali ogłoszeniowych jest wolnych... w środę powrzucam linki :cool3: Quote
agnieszkareuter Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Może uda mi sie znaleść dobrego człowieka dla Mozarta :multi: trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Quote
maciaszek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 agnieszkareuter napisał(a):Może uda mi sie znaleść dobrego człowieka dla Mozarta :multi: trzymajcie kciuki. PozdrawiamOj, trzymamy, TRZYMAMY !!!!!!!!! Quote
ewatr Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: no to Mozunia przystojniak czeka ............ Quote
Makuuu Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 jednak jutro wrzucę linki bo teraz wklejam a i tak ich nie widać... coś mi się komp psuje... sorki, jutro postaram się wrzucić... jak nie z tego to z innego kompa Quote
agnieszkareuter Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jeszcze czekam na ostateczną decyzje. Staram sie na raz załatwic domek dla kilku psiaków i już sama straciłam rachube komu jakiego pieska proponowałam:oops: Wybaczcie. Ale jest nadzieja dla Mozarta. Staram sie jak moge naprawde. Zobaczymy, narazie moooooooooooocna trzymajcie kciuki. Pozdrawiam. Quote
diana79 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ale to piękny pies :loveu: trzymamy kciuki :thumbs: Quote
Recommended Posts