justynavege Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wiedziałam ze na Mozarta gdzies czeka dom , tylko trzeba mu pomoc go odnależc bardzo proszę jeszcze o inf z której gazety , wysle piekne podziekowania za druk :) Quote
majqa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ...Mój Boże, czyli gdzieś dla Ciebie Mozuniu biło ludzkie serce tylko musiało Cię odnaleźć!!! :loveu: Uff...:multi: Quote
maciaszek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Zaglądałam, zaglądałam, zaglądałam. Nie odzywałam się. Powoli traciłam nadzieję. A tutaj? Hurrraaaa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Nareszczie! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dziewczyny mówcie - gdzie? jak? kiedy? WSZYSTKO! Quote
matinestka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 w końcu po cieżkich zmaganiach z komputerem dotarłam ... zaczynając kończącą pewien okres życia Mozarta historię ... musze powiedzieć ..że takie wzruszenie ogromne.... Pani Mozusia była juz od kilu dni z nami w kontakcie jednakże żeby nie zapeszać.. i móc pokazać najszczęsliwsze oblicze Mozarta .. nic nie pisałam .... za to teraz mozemy wszyscy niezmiernie cieszyć się jego szczęsciem :) z jakiej gazety dokladnie dopytam.. bo z tego roztargnienia i wzruszenia to wiecie.... obydwoje :Pies i jego Pani od razu przypadli sobie do gustu .... mozarcik wtulał się ... usmiechał na każda pieszczote.... :) pokazał wszystkie swoje wdzięki i to ze dusza młodzieńca w nim tkwki cały czas... pięknie zaprezentował jak hasa posród wybiegowych traw:) tak przebiegało zapoznanie:) Mozart już wiedział ...... gdy wracaliśmy do niego po podpisaniu umowy adpocyjnej , na wybieg.. on już nas z daleka wypatrywał .. z tak ogromnym uśmechem .... ludzie.....dla takich uśmiechów ............ wtedy juz wiedział........ wiedział,że nie zosatnie już nigdy więcej sam ... w kojcu ..... wiedział ,że sie odnaleźli........ w końcu odnaleźli się Pan i jego Pies................. ................ :bluepaw: Quote
matinestka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 i "pognali" za bramę schroniska.... i odjechali ... w stronę stolicy ....................... :D Mozarcik w aucie czuł sie swobodnie ... od razu zabrał sie za wywęszanie kanapek .. bo z racji dłuzszej podrózy.. śniadanko miał ograniczone..... jak tylko przygotowali sie do odjazdu ... łebczycho Mozarta spoczeło tuż obok ramienia swojej Pani .... Mozarcik zamieszkał w Warszawie... będzie miał dom i ogród do dyspozycji swojej i kochającą Rodzinę.... swoją na zawsze..... i tak kończe to co zaczeliście.... kończe historię wielkiej podrózy Pana i jego Psa....... :bluepaw: Quote
matinestka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a koncząc tę historię pragne z ogromnego serca podziękować.... podziękować tym którzy z wielkim impetem rozpoczęli kampanię na rzecz mozarta...... tym , którzy wspierali go podczas operacji i zabiegów .... którzy trzymali za niego kciuki, ktorzy byli przy nim w jakikolwiek sposób ..... którzy wierzyli,szukali, włożyli swe ogromne serca w jego serce....i tym ,którzy z wielkim wdziękiem, gracją i siłą zakończyli tę historię..... MOZART WAM BARDZO BARDZO DZIĘKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kazał mi Wam jeszcze powiedzieć , gdy się żegnaliśmy, żebyście nie ustawali .. i żebyście dalej trwali i wierzyli w każdego psiaka tak jak w niego ........ bo on te chwilę zapamieta do końca życia.... dlatego też kończymy po to .. by zacząc nową opowieśc o Szczęsciu Mozarta... i razem z nim rozkoszowac się każdym dniem przy boku swojego Człówieka :D :bluepaw: Quote
agata51 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Jezu, dzień nie zaglądałam do Mozarta, a tu taka historia!!! Piesku najukochańszy, jestem taka szczęśliwa, że nie wiem, co powiedzieć. Kochany Mozart! Kochana Pani! :loveu: Quote
maciaszek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dla takich chwil warto działać! Nawet, gdy czasem brak sił... Quote
ewatr Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No i sie poryczałam :placz: ..........ale tym razem z ogromnego szczęscia :multi::multi::multi: http://img520.imageshack.us/img520/8889/moz9fq6.jpg cudna fotorelacja i cudne zakonczenie długiej drogi do domu naszego Mozarta !!! Quote
Kasieńka86 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Życzę dużo szczęścia Mozartowi i jego Pani:multi::multi::multi: Quote
manforte Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Życzę wszystkiego najlepszego Mozarcikowi i jego nowej rodzinie. Quote
agata51 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mozart, szczęściarzu, ciotka tęskni za tobą! Odezwij się! :loveu: Quote
psiulka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mozarcik wspaniale!! :multi: Wszystkiego najlepszego w nowym domeczku! :kciuki: Quote
Panca Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no to ja tez sie poryczalam ....wrocilam z 2 tygodniowych wakacji i czego sie dowiedzialam?!??!ze Mozart bedzie mieszkal w moim miescie!!!!:multi::multi::multi:moze kiedys nasze drogi sie skrzyzuja???zaczelam wierzyc ze moze Kozak ktory siedzi juz 7 lat w schronisku tez znajdzie swojego pana???a ktora gazeta takie dobre domki daje?:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='ewatr']No i sie poryczałam :placz: ..........ale tym razem z ogromnego szczęscia :multi::multi::multi: http://img520.imageshack.us/img520/8889/moz9fq6.jpg cudna fotorelacja i cudne zakonczenie długiej drogi do domu naszego Mozarta !!! Ja też.... :( Tyle, co Mozart w życiu przeszedł...Kurcze, w końcu się udało! :multi: strasznie się cieszę :loveu: szczęścia to mu chyba życzyc nie trzeba......... :) zdjęcia same mówią za siebie!!! Quote
matinestka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ja śpiesze z wiadomościami z nowego życia Mozarta... droga do warszawy mineła bardzo spokojnie i grzecznie , bez żadnych problemów.... Mozarcik w domu nie odstepuje swojej Pani na krok .. i strasznie chrapie w nocy podobno :D jednakże marwti mnie fakt,że gdy jego Pani wyszła do pracy mozart zdemolował ogrodzenie, tak,że sasiedzi dzwonili po Panią... a na dokladke zeżarł poł drzwi :/ czekam teraz na odpowiedz czy był to jednorazowy incydent i jak teraz się zachowuje nasz mozart.. co jak co ..ale tego sie po nim nie "spodziewaliśmy" .... oczywiste jest tez, że on po porstu teraz sie pewnie boi ,nie wie jeszcze że gdy pani wychodzi to wróci.... no nic czekamy ..... :bluepaw: Quote
maciaszek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 To może trzeba zainwestować w klatkę kenelową, gdyby powtarzały się takie incydenty? Quote
ewatr Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Uf Mozunia no przcież ty grzeczny facet jesteś :mad: pamietaj o tym....... Quote
Chikinchan Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mozarciku duzo szczescia w nowym domku!! :multi: No i grzeczny badz, piesku...:oops: Quote
justynavege Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 czy Mozart juz sie przyzwyczail i nie demoluje? ja swego czasu przygarnełam z ulicy Fluka ( *) był juz dorosłym psem i po duzych przejsciach kiedys wrocilam z pracy a tu firanki i zasłonki zezarte , wykladzina gumoleonowa tez i inne drobiazgi dlugo trwało zanim nauczył sie zostawać sam w domu czy wiadomo jzu z jakiej gazety Pani dowiedziala sie o Mozarcie? ( pilnie mi to potrzebne ) Quote
Recommended Posts