Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny nie łamcie sie. Mozarcik na pewno znajdzie domek trzeba tylko troszke poczekac. a juz lepiej niech ewentualni własciciele przemysla sprawe adopcji na spokojnie zeby potem nie bylo problemow :-)

ja caly czas trzymam za niego kciuki i dzieki ze wy tez nie tracicie wiary (jeszcze??) :evil_lol:

ps. majqo :crazyeye::crazyeye: chyle glowe przed toba :loveu:

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Ogłoszenia start - sukcesywnie będę je dodawać:

Majqa :crazyeye: normalnie .....chyle czoła :loveu: jeszcze tyle ogłoszen naraz nie widziałam -teraz to juz musi dom znależć !!!

Dziękujemy :calus:

Posted

OK Dziewczyny. Pula ogłoszeń na znanych mi stronach jest już zamknięta. Część czeka na akceptację modów/ administratorów, część zaktywuje się za kilka godzin.
3maj się Mozuniu!!! :loveu:

Posted

justynavege napisał(a):
majqa mnie kolejny raz powaliłaś na kolana :loveu:

"Na ten tychmiast" ;) wstawaj z kolan bo Ci się rzepki odgniotą!!! :evil_lol:
W górę Mozuniu!!!
Posprawdzałam ogłoszenia i tam, gdzie już zyskały akceptację modów wstawiłam gotowe linki.

Posted

majqa napisał(a):
:shake: Nie mogłam pójść, bo jeszcze znalazłam inne strony, dodałam tam Mozarta i uaktualniłam post z ogłoszeniami.

To juz nie wystarczy na kolana gruchnac za taki kawał dobrej roboty -to juz musze sie plackiem położyc i długą chwile nie wstawać ;):eviltong:

jednym slowem dziękujemy :loveu:

a ja pozwoliłam sobie wkleic te ogłoszenia na 1 strone wątku bo to bedzie bardziej czytelne i sie na nie zagubi :lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Biegniemy na spacer. Zabierzemy Majqę?

Zabierzcie, zabierzcie, a...założycie mi w nagrodę czerwoną obróżkę ze złotą kokardką??? ;)