majqa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='justynavege']osz Ty :eviltong:;) A z tej strony (lub innej, którą znajdziesz w googlach) ściągnij antyrobala, bo te cholerstwa też potrafią dać ognia. Program, który polecam Ad - aware nie "pogryzie się" z antywirusami ani nie wyrządzi szkody. Jeśli zainstaluje się w wersji ang. znajdź spolszczenie, dodaj, będzie łatwiej, potem up-date i znów skan. http://www.programosy.pl/program,adaware.html Quote
majqa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a):Psina a Ty jeszcze kochany nie masz domku? Mam nadzieję, że jest na jego dobrej drodze. Quote
TYGRYS-ica. Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 majqa napisał(a):Mam nadzieję, że jest na jego dobrej drodze. na 100% jest juz na tej drodze ;) Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No na pewno. ;) Trzymam kciuki, by wreszcie psina znalazła dom. :loveu: Quote
Betbet Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czyzby byl na oku jakis dom? mam sentyment do Mozarta czesto tu zagladam. Mozart byl jednym z pierwszych psow ktore znalalzma na dogomanii Quote
justynavege Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 majqa kompa mi wczoraj wywaliło przy tym sciaganiu :evil_lol: chyba juz musze pozostać z wirusami ;) Betbet na razie czekamy na ogłoszenia w kilku gazetach :) Quote
agata51 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mozart, starszne zamieszanie na twoim wątku - dzięki Bogu. Ja, całkowita ignorantka komputerowa, nie mogę brać w tym udziału, ale trzymam kciuki. Cioteczki zajęte ważnymi sprawami, to ja zabiorę cię na spacerek. Bo może już jutro będziesz ganiał po polach ze swoim Panem. Życzę ci tego z całego serca. Quote
TYGRYS-ica. Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 oby to zamieszanie dalo zamierzone efekty :-) Quote
justynavege Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ja wierzę ze da efekty tylko miesieczniki sie tak długo drukują .......... w " Nieznanym Świecie" bedzie w numerze sierpniowym Quote
majqa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 justynavege napisał(a):Ja wierzę ze da efekty tylko miesieczniki sie tak długo drukują .......... w " Nieznanym Świecie" bedzie w numerze sierpniowym Mały off nt. NZ. Rok, może dwa temu "popełniłam" kilka maili na konkretny temat (na ów czas) z Panem Szmilichowskim. Oj, robi człowiek wrażenie. Quote
justynavege Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 aż zazdroszczę :lol::loveu: ja dziś mam niesamowite wrażenia po rozmowie z P Rymuszko Wielki Czowiek pełen empatii jak tak już odbiegłyśmy od tematu to masz czasem wrazenie są osoby ,z którymi po rozmowie inny wydaje się świat? Quote
majqa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 justynavege napisał(a):(...) jak tak już odbiegłyśmy od tematu to masz czasem wrazenie są osoby ,z którymi po rozmowie inny wydaje się świat? Oczywiście, że tak...takie osoby są jak diamenty, każda mieni się innym blaskiem. Dla takich chwil, takich spotkań, rozmów, warto żyć... Interesujesz się reiki???;) O matko, co ja wypisuję...zamiast wątku psa zrobił się wątek para - ten - teges. Już się przywołuję do porządku. Mozuś, w górę!!! Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Biegniemy na spacer, Mozart. Może znajdziemy gdzieś trochę cienia. Quote
TYGRYS-ica. Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 majqa napisał(a):O matko, co ja wypisuję...zamiast wątku psa zrobił się wątek para - ten - teges. Już się przywołuję do porządku. Mozuś, w górę!!! to zawsze jest ciekawy sposob na podnoszenie watku :-) Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mozart, na spacer! Dziewczyny, wy jesteście takie mądre - powiedzcie, dlaczego w podpisie mam zamiast banerków jakieś głupie krzyżyki. Quote
majqa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='agata51']Mozart, na spacer! Dziewczyny, wy jesteście takie mądre - łahahaha (...) Coś się pitoli ze wstawkami. Wstawiałaś sama? Jeśli tak, odezwij się na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109712 umieść w poście, jako odpis konktretny banerek (który tu Ci zaświecił krzyżykiem) i poproś moda o wstawkę do podpisu, a usunięcie krzyżyków. Quote
agata51 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Dziękuję, Majqa. Spróbuję. Mozart, co powiesz na dzienny spacerek z ciotką Agatą? Rzadko się trafia taka okazja. Quote
justynavege Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 majqa reiki też ale nie miałam niestety blizszego kontaktu - ino co sobie poczytam ;) Quote
majqa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 justynavege napisał(a):majqa reiki też ale nie miałam niestety blizszego kontaktu - ino co sobie poczytam ;) Zrób, jeśli dasz radę kurs, nabyte umiejętności wprowadź w czyn, a doświadczysz czegoś niezwykłego. Ba, zobaczysz nawet, że to pomaga zwierzaczkom. Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Pozdrawiam, dziewczyny. A Mozarta zabieram na spacer. Quote
agata51 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mozart, wszystkie rzeszowskie psy zabieram na łódzkie Juvenalia. Pójdziesz z nami? Quote
Recommended Posts