Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justynavege']osz Ty :eviltong:;)
A z tej strony (lub innej, którą znajdziesz w googlach) ściągnij antyrobala, bo te cholerstwa też potrafią dać ognia. Program, który polecam
Ad - aware nie "pogryzie się" z antywirusami ani nie wyrządzi szkody. Jeśli zainstaluje się w wersji ang. znajdź spolszczenie, dodaj, będzie łatwiej, potem up-date i znów skan.

http://www.programosy.pl/program,adaware.html

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozart, starszne zamieszanie na twoim wątku - dzięki Bogu. Ja, całkowita ignorantka komputerowa, nie mogę brać w tym udziału, ale trzymam kciuki.
Cioteczki zajęte ważnymi sprawami, to ja zabiorę cię na spacerek. Bo może już jutro będziesz ganiał po polach ze swoim Panem. Życzę ci tego z całego serca.

Posted

justynavege napisał(a):
Ja wierzę ze da efekty tylko miesieczniki sie tak długo drukują ..........
w " Nieznanym Świecie" bedzie w numerze sierpniowym

Mały off nt. NZ. Rok, może dwa temu "popełniłam" kilka maili na konkretny temat (na ów czas) z Panem Szmilichowskim. Oj, robi człowiek wrażenie.

Posted

aż zazdroszczę :lol::loveu:
ja dziś mam niesamowite wrażenia po rozmowie z P Rymuszko
Wielki Czowiek pełen empatii

jak tak już odbiegłyśmy od tematu to masz czasem wrazenie są osoby ,z którymi po rozmowie inny wydaje się świat?

Posted

justynavege napisał(a):
(...)
jak tak już odbiegłyśmy od tematu to masz czasem wrazenie są osoby ,z którymi po rozmowie inny wydaje się świat?

Oczywiście, że tak...takie osoby są jak diamenty, każda mieni się innym blaskiem. Dla takich chwil, takich spotkań, rozmów, warto żyć...
Interesujesz się reiki???;)
O matko, co ja wypisuję...zamiast wątku psa zrobił się wątek para - ten - teges. Już się przywołuję do porządku.

Mozuś, w górę!!!

Posted

majqa napisał(a):
O matko, co ja wypisuję...zamiast wątku psa zrobił się wątek para - ten - teges. Już się przywołuję do porządku.

Mozuś, w górę!!!

to zawsze jest ciekawy sposob na podnoszenie watku :-)

Posted

justynavege napisał(a):
majqa reiki też ale nie miałam niestety blizszego kontaktu - ino co sobie poczytam ;)

Zrób, jeśli dasz radę kurs, nabyte umiejętności wprowadź w czyn,
a doświadczysz czegoś niezwykłego. Ba, zobaczysz nawet, że to pomaga zwierzaczkom.