justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 do Mojego Psa rowniez mozna wysłac , wysyłalismy juz tam psy z uciechowa , ale niestety mały był odzew :-( np Dzina ( którą w koncu ja adoptowałam :evil_lol:) tez była tam a tylko jeden telefon był w jej sprawie i to po kilku miesiacach od adopcji dlatego mysle ze moze niekonwencjonalnie powysyłam do roznych " nie psich " pism mam kilka pomysłów ;) Quote
ewatr Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Tekst jak najbardziej wysmienity :lol: zdjec oryginalnej wielkosci to raczej nie mam ale skontaktuje sie z osoba ktora moze poszuka w swoich zasobach ;) Quote
majqa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa. Poprosiłam jeszcze kogoś o rzut oka na całość tekstową i wypunktowanie mnie z błędów - detali. Nie zmienię zawartości tekstu ale dopieszczę interpunkcję. Aha...wysyłając tekst do gazety (na mail) zróbcie z niego może załącznik w WORDzie, w programie odpowiednio sformatujcie całość - akapity, odstępy między linijkami itd. Piesio jest w Rzeszowie ale rozpatrzcie się może w gazetach o zasięgu ogólnopolskim. Celujcie na dziennikarzy z określonych kącików tematycznych ale i z działu łączności z czytelnikami. Ponieważ strzeżonego Pan Bóg itd...na wszelki wypadek nie podawajcie w mailu lub tekście linku do dogo. Same wiecie, że na wątkach dzieje się wiele, bywa, że aż za dużo. Ludzie postronni nie zrozumieją niewybredności słów (a takie się zdarzają - nie mam na myśli tego wątku ale nic prostszego niż kliknięcie w inne wątki i dziennikarz zamiast na Mozarcie może skupić się na np. kulturze dogo i tu sobie poużywać) i różnych wypowiedzi "nie na miejscu". Ani ze mnie alfa ani omega ale podpowiedzcie mi proszę, gdzie pies i w jakiej formie był ogłaszany. Może coś umknęło? Może coś mi zaświta, co nie zostało jeszcze wykorzystane??? Buźka!:loveu: Quote
justynavege Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 majga tak własnie myslalam zeby z tego zrobić załącznik w wordzie :) gazety które mam na mysli są o zasięgu ogólnopolskim :) ewatr super , czekam na zdjęcia Quote
TYGRYS-ica. Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 jej majqa wiedzialam ze piszesz cudowne teksty ale ten przebija wszystkie inne! stokrotne dzieki za pomoc :loveu::loveu::loveu: zdjecia moze ma osoba ktora je wklejala na dogo. nie wiem ale chyba robila to matinestka :razz: Quote
majqa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wielkie podziękowania dla Isadory7 za pomoc w wyłapaniu niedociągnięć tekstu. Kochana Dziewczyno, jestem Ci bardzo wdzięczna!!! :calus: Quote
matinestka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 zaczełam wertowac swoje zdjeCIA i podesle trochu wieczorem .... no Mozarcik z takim teKStem to normAL nie musisz wkoncu DOM CUDNY ODNZLAEżC. A Raczej dOM cIEBIe :buzi: :bluepaw: Quote
justynavege Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 o super wieczorem beda zdjecia na poczcie u mnie :) czyli piszcie czy taki tekst ma iść jutro mam chwilę wolną to wysłalabym Quote
TYGRYS-ica. Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 justynavege napisał(a):o super wieczorem beda zdjecia na poczcie u mnie :) czyli piszcie czy taki tekst ma iść jutro mam chwilę wolną to wysłalabym ja nie mam nic przeciwko dla mnie takst jest superaśny :eviltong: Quote
majqa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mozuniu, jestem z Tobą całym sercem i przemocno 3mam kciuki. Quote
justynavege Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 foty już mam na poczcie , zaraz się biorę do roboty :) Quote
justynavege Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 dziekuję za foty i tekst kochani :) wysłaląm maile z prośbą o wydrukowanie tekst w załączniku w wordzie i zdjęcia wysłałam do gazet na które liczę .... mam nadzieję ze się nie przeliczę są to : " Nieznany Świat " " Wróżka " ( tu neistety moj mail wrócił wiec albo mają przepełnioną skrzynkę- spróbuje po weekendzie ) ale wyslalam na adres reklamy , moze przekażą " Gwiazdy Mówią " " Magazyn Vege" " Fakty i Mity " " Czwart wymiar" czy macie moze jeszcze jakieś pomysły odnośnie pism do których mogłąbym wysłać ? Quote
matinestka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 dzięki Dzewczyny :rose: :rose: .... ja mysle jescze o jakis gazetach .. jak cos wydumam to napisze:) tymczasem ... majowy MOzarcik : :bluepaw: Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jest jeszcze niegłupia (tak myślę ;)) opcja dodatkowa. Należy zrobić skrót z tekstu, konkret, napisany mniej wyszukanie (by brutalnie pisząc, przesłanie zaskoczyło, a i nie znudziło).Dalej... wybrać góra 2 - 3 fotki Mozusia (ze 2 drastyczne w wymowie, 1 super, taką, jak teraz on wygląda). Zrobić z tego ulotki i rozsiać. Hm...a teraz , gdzie rozsiać. Część w formie plakatów porozwieszać, to wiadomo. Inne, bez zgody, gdzie nie trzeba, za zgodą, gdzie trzeba lub wypada, poumieszczać w: sklepach zoologicznych, lecznicach, uwaga - marketach, urzędzie miejskim, aptekach, publicznych placówkach opieki zdrowotnej, prywatnych, ludzkich lecznicach i gabinetach. Ludzie zmuszeni odsiedzieć w kolejce wertują, co popadnie. Trafią i na tę ulotkę. Gdzieś to u pioruna musi zaskoczyć. Co Wy na to? Jak będzie skrót i konkretne wybrane przez Was fotki można poprosić o zrobienie takiego plakatu i ulotki Isadorę7. Wyśle to mailem, do którejś z Was dziewczyny i pozostanie kwestia podrukowania. By ciąć koszty plakaty do rozwieszania mogłyby być w kolorze, ulotki czarno-białe lub wszystko czerń - biel. Quote
matinestka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 wczoraj siedziałąm nad mozartowym plakatem.... i w sumie jest on jeszcze do poprawki bo musze powiekszyc zdjeica .. ale wyglada mniej wiecej tak ... http://img213.imageshack.us/my.php?image=mozartduzezlazonedv6.jpg jak juz sie uporam z nim .. to bedziemy go u nas w rzeszowie rozwieszac ... chyba ze trzeba bedzie to inaczej zrobic.... :bluepaw: Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dziewczyny, z musu, a nie chęci wyłączam się z wątku. :-( W razie potrzeby piszcie na PW. Gorąco, z reklamową (przeróbkową) przeróbkową pomocą polecam Isadorę7. 3mam kciuki za Mozusia. Quote
justynavege Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 kochani dostałam dwie odpowiedzi od gazet :multi::multi: pismo "Vege" wydrukuje a lipcowym nr bo czerwcowy juz poszedł do druk i również "Czwart Wymiar" wydrukuje historie Mozarta :multi: jestem pełna nadziei kurcze........ Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 O jakie dobre wiadomości! :multi: Mam nadzieję, że domek się znajdzie. :loveu: Quote
agata51 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Niech będzie, że jestem głupia, ale wciąż wierzę. Quote
justynavege Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 dziewczyny dostałam kolejną odpowiedz :multi: w mojej ukochanej gazecie " Nieznany świat " tez będzie :multi: napisał mi tylko Pan Redaktor ze miesięcznik więc to potrwa ale Mozuś juz tyle czeka ze ejsli ma mieć dobry dom to ........ Quote
Recommended Posts