Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do Mojego Psa rowniez mozna wysłac , wysyłalismy juz tam psy z uciechowa , ale niestety mały był odzew :-(
np Dzina ( którą w koncu ja adoptowałam :evil_lol:) tez była tam a tylko jeden telefon był w jej sprawie i to po kilku miesiacach od adopcji

dlatego mysle ze moze niekonwencjonalnie
powysyłam do roznych " nie psich " pism

mam kilka pomysłów ;)

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekst jak najbardziej wysmienity :lol:

zdjec oryginalnej wielkosci to raczej nie mam ale skontaktuje sie z osoba ktora moze poszuka w swoich zasobach ;)

Posted

Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa. Poprosiłam jeszcze kogoś o rzut oka na całość tekstową i wypunktowanie mnie z błędów - detali. Nie zmienię zawartości tekstu ale dopieszczę interpunkcję.

Aha...wysyłając tekst do gazety (na mail) zróbcie z niego może załącznik w WORDzie, w programie odpowiednio sformatujcie całość - akapity, odstępy między linijkami itd.
Piesio jest w Rzeszowie ale rozpatrzcie się może w gazetach o zasięgu ogólnopolskim. Celujcie na dziennikarzy z określonych kącików tematycznych ale i z działu łączności z czytelnikami.
Ponieważ strzeżonego Pan Bóg itd...na wszelki wypadek nie podawajcie w mailu lub tekście linku do dogo. Same wiecie, że na wątkach dzieje się wiele, bywa, że aż za dużo. Ludzie postronni nie zrozumieją niewybredności słów (a takie się zdarzają - nie mam na myśli tego wątku ale nic prostszego niż kliknięcie w inne wątki i dziennikarz zamiast na Mozarcie może skupić się na np. kulturze dogo i tu sobie poużywać)
i różnych wypowiedzi "nie na miejscu".

Ani ze mnie alfa ani omega ale podpowiedzcie mi proszę, gdzie pies
i w jakiej formie był ogłaszany. Może coś umknęło? Może coś mi zaświta, co nie zostało jeszcze wykorzystane???
Buźka!:loveu:

Posted

justynavege napisał(a):
o super wieczorem beda zdjecia na poczcie u mnie :)

czyli piszcie czy taki tekst ma iść

jutro mam chwilę wolną to wysłalabym

ja nie mam nic przeciwko dla mnie takst jest superaśny :eviltong:

Posted

dziekuję za foty i tekst kochani :)
wysłaląm maile z prośbą o wydrukowanie
tekst w załączniku w wordzie i zdjęcia

wysłałam do gazet na które liczę ....
mam nadzieję ze się nie przeliczę

są to :
" Nieznany Świat "
" Wróżka " ( tu neistety moj mail wrócił wiec albo mają przepełnioną skrzynkę- spróbuje po weekendzie ) ale wyslalam na adres reklamy , moze przekażą
" Gwiazdy Mówią "
" Magazyn Vege"
" Fakty i Mity "
" Czwart wymiar"

czy macie moze jeszcze jakieś pomysły odnośnie pism do których mogłąbym wysłać ?

Posted

Jest jeszcze niegłupia (tak myślę ;)) opcja dodatkowa. Należy zrobić skrót z tekstu, konkret, napisany mniej wyszukanie (by brutalnie pisząc, przesłanie zaskoczyło, a i nie znudziło).Dalej... wybrać góra 2 - 3 fotki Mozusia (ze 2 drastyczne w wymowie, 1 super, taką, jak teraz on wygląda). Zrobić z tego ulotki i rozsiać. Hm...a teraz , gdzie rozsiać.
Część w formie plakatów porozwieszać, to wiadomo. Inne, bez zgody, gdzie nie trzeba, za zgodą, gdzie trzeba lub wypada, poumieszczać w:
sklepach zoologicznych, lecznicach, uwaga - marketach, urzędzie miejskim, aptekach, publicznych placówkach opieki zdrowotnej, prywatnych, ludzkich lecznicach i gabinetach. Ludzie zmuszeni odsiedzieć w kolejce wertują, co popadnie. Trafią i na tę ulotkę. Gdzieś to u pioruna musi zaskoczyć. Co Wy na to? Jak będzie skrót i konkretne wybrane przez Was fotki można poprosić o zrobienie takiego plakatu i ulotki Isadorę7. Wyśle to mailem, do którejś z Was dziewczyny i pozostanie kwestia podrukowania. By ciąć koszty plakaty do rozwieszania mogłyby być
w kolorze, ulotki czarno-białe lub wszystko czerń - biel.

Posted

Dziewczyny, z musu, a nie chęci wyłączam się z wątku. :-( W razie potrzeby piszcie na PW. Gorąco, z reklamową (przeróbkową) przeróbkową pomocą polecam Isadorę7. 3mam kciuki za Mozusia.

Posted

kochani dostałam dwie odpowiedzi od gazet :multi::multi:
pismo "Vege" wydrukuje a lipcowym nr bo czerwcowy juz poszedł do druk

i również "Czwart Wymiar" wydrukuje historie Mozarta :multi:

jestem pełna nadziei kurcze........

Posted

dziewczyny dostałam kolejną odpowiedz :multi:
w mojej ukochanej gazecie " Nieznany świat " tez będzie :multi:
napisał mi tylko Pan Redaktor ze miesięcznik więc to potrwa
ale Mozuś juz tyle czeka ze ejsli ma mieć dobry dom to ........