Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moj Fryzio wedle pracownikow zamojskiego schronu byl cyt:"starym nie adopcyjnym psem" szkoda ze go nie zobaczyli w lesie na Mazurach jak ganial z calych sil i skakal w wodzie jak pilka:evil_lol:po za tym on wcale nie jest stary
kazdy pies w schronie moze sie wydawac stary....bo niby gdzie ma biegac, bawic sie i z czego ma sie niby cieszyc????

Posted

moze napisać do jakiegoś miesięcznika z prosbą o artykuł?( gazetowego tzn papierowego)

z pięknie opisaną straszną historią Mozarta i zdjęciami

czy ktoś by się podjął napisania tekstu ?

Posted

justynavege napisał(a):
mam na mysli inne gazety
kiedyś widziałam np we Wróżce artykuł o sparalizowanym onku ( zapomnialam imienia :oops: ale ma watek na dogo) o juz wiem Oskar

Aaaa, już rozumiem! /Dokładniej to chyba Gwiazdy mówią.. :eviltong:/
Myślę, że jakby napisać jakiś chwytliwy tekst, ładnie ukazać tą metamorfozę...

Posted

justynavege napisał(a):
moze napisać do jakiegoś miesięcznika z prosbą o artykuł?( gazetowego tzn papierowego)

z pięknie opisaną straszną historią Mozarta i zdjęciami

czy ktoś by się podjął napisania tekstu ?

Cambel&Megi napisał(a):
Aaaa, już rozumiem! /Dokładniej to chyba Gwiazdy mówią.. :eviltong:/
Myślę, że jakby napisać jakiś chwytliwy tekst, ładnie ukazać tą metamorfozę...

...to moze by sie udalo ;) ale musi to zrobic ktos kto jest najbardziej obeznany z sytuacja Mozarta. wie troche o jego przeszlosci, leczeniu itp.

tak w ogole to majqa pisze takie swietne teksty. widzialam jej teskt o Barym i byl cudowny wiec moze by ja poprosic? ale i tak jeszcze ktos by sie przydal kto by podal blizsze info n/t Barego :roll:

a pamietacie ktos chyba wspominal zeby Mozartowi w Niemczech szukac domku? kto to byl bo nie moge tego wygrzebac :oops: to tez calkiem nie glupi pomysl ...

Posted

nie pamietam jak to było z domem w niemczech........:oops: kto miał szukać

a Oskarek był i w Gwiazdach i we wrózce tez
jak ktoś da tekst i zdjecia ja moge wysłać :lol:

przy okazji do innych gazet tez tylko napisanie dobrego tekstu mnie przerasta :oops:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
mi sie obilo o uszy zeby mu domu w Niemczech szukac. Panca coS takiego pisala ze jakas dogomaniaczka jest nim zainteresowana no to skierowalam ja do ewatr no i nie wiem czy cos z tego wyszlo .... :eviltong:

To nie jest głupi pomysł. Mnóstwo schroniskowych psów znajduje domy w Niemczech. Tam ludzie nie boją się starych czy chorych psów. Są dziewczyny na dogo, które się tym zajmują.

Mozart, kto jak kto, ale TY powinieneś mieć dom. Biegniemy?

Posted

to ja wpadlam na ten pomysl z adopcja w Niemczech.Napisalam do wolontariuszki co ma tam jakies kontakty i niestety nie ma odzewu:roll:z Niemiec

Posted

Wiem, że adopcjami do Niemiec zajmują się Niewiasta21, Hanka456, Modliszka84. Może coś pomogą. Tylko zdaje się, że do rzeszowskiego schroniska po psa trzeba się zgłaszać osobiście. A może coś pokręciłam.

Mozart, trzymaj się.

Posted

[quote name='agata51']Wiem, że adopcjami do Niemiec zajmują się Niewiasta21, Hanka456, Modliszka84. Może coś pomogą. Tylko zdaje się, że do rzeszowskiego schroniska po psa trzeba się zgłaszać osobiście. A może coś pokręciłam.

Mozart, trzymaj się.Tak właśnie...