Martunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Nie no, na takich ludzi po prostu... brak słów. :razz: :angryy: Jak oni tak mogą... Nikt nie jest doskonały. Quote
TYGRYS-ica. Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 dobrze ze sa jeszcze tacy ludzie dla ktorych kazdy zwierzak jest wartosciowy, niezaleznie od rasy czy wieku. Quote
Martunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Oj tak, bardzo dobrze... ;) Kiedy Mozart wreszcie znajdzie swój dom? Quote
Panca Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 moj Fryzio wedle pracownikow zamojskiego schronu byl cyt:"starym nie adopcyjnym psem" szkoda ze go nie zobaczyli w lesie na Mazurach jak ganial z calych sil i skakal w wodzie jak pilka:evil_lol:po za tym on wcale nie jest stary kazdy pies w schronie moze sie wydawac stary....bo niby gdzie ma biegac, bawic sie i z czego ma sie niby cieszyc???? Quote
Martunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To, że psy w schronisku są przygnębione nie znaczy, że są stare. Wiele ludzi myśli inaczej. :roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 i najczesciej jest to bledne myslenie ale cuż poradzic ludzie tacy juz sa :roll: nie mam juz pojecia jak pomoc Mozartowi.... Quote
justynavege Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 moze napisać do jakiegoś miesięcznika z prosbą o artykuł?( gazetowego tzn papierowego) z pięknie opisaną straszną historią Mozarta i zdjęciami czy ktoś by się podjął napisania tekstu ? Quote
Cambel&Megi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mozart był kiedyś w kąciku adopcyjnym w Moim psie. Nie wiem,czy gazeta byłaby w stanie poświęcić cały artykuł... Quote
justynavege Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 mam na mysli inne gazety kiedyś widziałam np we Wróżce artykuł o sparalizowanym onku ( zapomnialam imienia :oops: ale ma watek na dogo) o juz wiem Oskar Quote
Cambel&Megi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 justynavege napisał(a):mam na mysli inne gazety kiedyś widziałam np we Wróżce artykuł o sparalizowanym onku ( zapomnialam imienia :oops: ale ma watek na dogo) o juz wiem Oskar Aaaa, już rozumiem! /Dokładniej to chyba Gwiazdy mówią.. :eviltong:/ Myślę, że jakby napisać jakiś chwytliwy tekst, ładnie ukazać tą metamorfozę... Quote
TYGRYS-ica. Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 justynavege napisał(a):moze napisać do jakiegoś miesięcznika z prosbą o artykuł?( gazetowego tzn papierowego) z pięknie opisaną straszną historią Mozarta i zdjęciami czy ktoś by się podjął napisania tekstu ? Cambel&Megi napisał(a):Aaaa, już rozumiem! /Dokładniej to chyba Gwiazdy mówią.. :eviltong:/ Myślę, że jakby napisać jakiś chwytliwy tekst, ładnie ukazać tą metamorfozę... ...to moze by sie udalo ;) ale musi to zrobic ktos kto jest najbardziej obeznany z sytuacja Mozarta. wie troche o jego przeszlosci, leczeniu itp. tak w ogole to majqa pisze takie swietne teksty. widzialam jej teskt o Barym i byl cudowny wiec moze by ja poprosic? ale i tak jeszcze ktos by sie przydal kto by podal blizsze info n/t Barego :roll: a pamietacie ktos chyba wspominal zeby Mozartowi w Niemczech szukac domku? kto to byl bo nie moge tego wygrzebac :oops: to tez calkiem nie glupi pomysl ... Quote
justynavege Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nie pamietam jak to było z domem w niemczech........:oops: kto miał szukać a Oskarek był i w Gwiazdach i we wrózce tez jak ktoś da tekst i zdjecia ja moge wysłać :lol: przy okazji do innych gazet tez tylko napisanie dobrego tekstu mnie przerasta :oops: Quote
agata51 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):mi sie obilo o uszy zeby mu domu w Niemczech szukac. Panca coS takiego pisala ze jakas dogomaniaczka jest nim zainteresowana no to skierowalam ja do ewatr no i nie wiem czy cos z tego wyszlo .... :eviltong: To nie jest głupi pomysł. Mnóstwo schroniskowych psów znajduje domy w Niemczech. Tam ludzie nie boją się starych czy chorych psów. Są dziewczyny na dogo, które się tym zajmują. Mozart, kto jak kto, ale TY powinieneś mieć dom. Biegniemy? Quote
Panca Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 to ja wpadlam na ten pomysl z adopcja w Niemczech.Napisalam do wolontariuszki co ma tam jakies kontakty i niestety nie ma odzewu:roll:z Niemiec Quote
agata51 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wiem, że adopcjami do Niemiec zajmują się Niewiasta21, Hanka456, Modliszka84. Może coś pomogą. Tylko zdaje się, że do rzeszowskiego schroniska po psa trzeba się zgłaszać osobiście. A może coś pokręciłam. Mozart, trzymaj się. Quote
Cambel&Megi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='agata51']Wiem, że adopcjami do Niemiec zajmują się Niewiasta21, Hanka456, Modliszka84. Może coś pomogą. Tylko zdaje się, że do rzeszowskiego schroniska po psa trzeba się zgłaszać osobiście. A może coś pokręciłam. Mozart, trzymaj się.Tak właśnie... Quote
Martunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 I ja też! :) Idziemy na spacerek, Mozart. :loveu: Quote
agata51 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Mozart, ja wiem i ty wiesz - idziemy na spacer z Edzia! Ty tez pojdziesz! Quote
agata51 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Wolfgang Amadeusz Mozart - Uprowadzenie z seraju. Uprowadze cie po prostu na spacer. Quote
Recommended Posts