TYGRYS-ica. Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 i jak z tym domkiem?? nagle cisza sie zrobila n/t tego domku :eviltong: Quote
Aleksandra_B Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 piękna psina, piękny uśmiech. Ktoś będzie miał cudownego przyjaciela....oby jak najszybciej... Quote
Martunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Kiedy wreszcie będzie ten szczęśliwy dzień...? Quote
Panca Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 pewnie nici skoro taka tu cisza nagle zapanowala:placz: Quote
Martunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ejj nie, trzeba mieć nadzieję na domek. Może już niedługo los się do niego uśmiechnie? Quote
TYGRYS-ica. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 tylko jak dlugie bedzie to niedlugo.... :-( Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hmm... dobre pytanie. :roll: Mam nadzieję, że krótko. Quote
TYGRYS-ica. Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 slicznusi psiaku gdzie ten twoj domek :-( Quote
Cambel&Megi Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No to się pokazujemy, żeby nas ktoś wypatrzył............ Quote
Makuuu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a jakby jakąś stację tv zainteresować Mozarcikiem... np. Tvn (Uwaga)... opowiedzieć jego historię, może parę innych psiaków też by się wkręciło... założę się, że telefony by się rozdzwoniły... Quote
Makuuu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a jakby jakąś stację tv zainteresować Mozarcikiem... np. Tvn (Uwaga)... opowiedzieć jego historię, może parę innych psiaków też by się wkręciło... założę się, że telefony by się rozdzwoniły... Quote
maciaszek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Można spróbować, choć obawiam się, że nie jest to na tyle medialny temat, by to łyknęli... Quote
agnieszkareuter Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Niestety osoba która była początkowo zainteresowana Mozarcikiem zrezygnowała twierdząc że psina za duzo przeszła i na pewno okaże sie agresywna:placz::-( . Wielka szkoda bo Mozarcik zasługuje na ciepły przyjazny domek i nie zgadzam sie z nia ze byłby agresywny:shake: ale nie dała sie przekonac, jednak nie trace nadziei i ciagle szukam mu nowego bezpiecznego miejsca na tym okrutnym świecie. Pozdrawiam :-( Quote
agata51 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czego to ludzie nie wymyślą! Gdzie jest napisane, że pies po przejściach MUSI być agresywny? Mozart, nie trać nadziei - są ludzie na tym świecie, którzy myślą inaczej. Quote
agnieszkareuter Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Przyłączam sie do tych słów :kciuki: Mozart jest na pewno ciepłym i oddanym psiakiem a nikt nie chce mu dac szansy i przekonac sie o tym. A starość też nie jest żadnym problemem ten psiak ma przed sobą wiele lat zycia i ja zrobie wszystko co w mojej mocy zeby znaleść mu kochający dom nie dam mu marnie zginąć. Zbyt kochany to piesek i nie zasłóżył na takie życie wystarczająco sie już nacierpiał :angryy: Ciągle bede szukac. Quote
agata51 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dziękuję i życzę powodzenia. Będę cię wspierać duchowo - inaczej nie mogę. Chyba, że jakaś kasa będzie potrzebna, ewentualnie pomoc przy transporcie. Quote
Martunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No nawet dobry pomysł z tym tv, może by się udało. Ja nie wierzę w to, że Mozart jest agresywny. :shake: Zasługuje na wspaniały dom, jest śliczny, na pewno kochany i cały czas czeka na właściciela. Mam nadzieję, że los się w końcu do niego uśmiechnie. Quote
Makuuu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 pfff.... pies po przejściach agresywny :shake:... przecież to zależy w wielkiej mierze od ludzi do których trafi... sercem można cuda zdziałać. Ja mam psa ze schronu ("trójkołowiec" :D) i jak do tej pory psiak do rany przyłóż... nikogo nie zeżarł, nie pogryzł... Pies szczęśliwy i taki, któremu zapewni się dużo wrażeń a przede wszystkim uczucia to pies szczęśliwy... to działa nawet na największe agresory Quote
agata51 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.'] Mozart obecnie wygląda tak: Uwaga, uwaga, tak wygląda AGRESYWNY PIES PO PRZEJŚCIACH! Quote
Recommended Posts