Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jakby jakąś stację tv zainteresować Mozarcikiem... np. Tvn (Uwaga)...
opowiedzieć jego historię, może parę innych psiaków też by się wkręciło...
założę się, że telefony by się rozdzwoniły...

Posted

a jakby jakąś stację tv zainteresować Mozarcikiem... np. Tvn (Uwaga)...
opowiedzieć jego historię, może parę innych psiaków też by się wkręciło...
założę się, że telefony by się rozdzwoniły...

Posted

Niestety osoba która była początkowo zainteresowana Mozarcikiem zrezygnowała twierdząc że psina za duzo przeszła i na pewno okaże sie agresywna:placz::-( . Wielka szkoda bo Mozarcik zasługuje na ciepły przyjazny domek i nie zgadzam sie z nia ze byłby agresywny:shake: ale nie dała sie przekonac, jednak nie trace nadziei i ciagle szukam mu nowego bezpiecznego miejsca na tym okrutnym świecie. Pozdrawiam :-(

Posted

Czego to ludzie nie wymyślą! Gdzie jest napisane, że pies po przejściach MUSI być agresywny? Mozart, nie trać nadziei - są ludzie na tym świecie, którzy myślą inaczej.

Posted

Przyłączam sie do tych słów :kciuki: Mozart jest na pewno ciepłym i oddanym psiakiem a nikt nie chce mu dac szansy i przekonac sie o tym. A starość też nie jest żadnym problemem ten psiak ma przed sobą wiele lat zycia i ja zrobie wszystko co w mojej mocy zeby znaleść mu kochający dom nie dam mu marnie zginąć. Zbyt kochany to piesek i nie zasłóżył na takie życie wystarczająco sie już nacierpiał :angryy: Ciągle bede szukac.

Posted

No nawet dobry pomysł z tym tv, może by się udało.
Ja nie wierzę w to, że Mozart jest agresywny. :shake: Zasługuje na wspaniały dom, jest śliczny, na pewno kochany i cały czas czeka na właściciela. Mam nadzieję, że los się w końcu do niego uśmiechnie.

Posted

pfff.... pies po przejściach agresywny :shake:... przecież to zależy w wielkiej mierze od ludzi do których trafi... sercem można cuda zdziałać. Ja mam psa ze schronu ("trójkołowiec" :D) i jak do tej pory psiak do rany przyłóż... nikogo nie zeżarł, nie pogryzł...
Pies szczęśliwy i taki, któremu zapewni się dużo wrażeń a przede wszystkim uczucia to pies szczęśliwy... to działa nawet na największe agresory