Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Był słoneczy majowy poranek. Jak zawsze po południu jeździłam na rowerze z przyjaciółką. Zatrzymaliśmy się na chwilę na picie koło domu i zobaczyłam przy siatce koleżanke Moniki, Karoline. Postanowiłam umówić się z nią na spacer z Sonią jutro rano o 10:00. Był juz wieczór. Mieliśmy z tatą kąpać Sonie więc poszłam go nudzić. Na koniec kąpieli powiedziałam : "nie bój się, wszystko będzie dobrze" :shake: Nie było ...
Poszłam potem jeszcze na chwilkę do koleżanki Moniki aż tu nagle Sonia wyszła na drogę. Zaczęłam panikować! Jechały 4 harleye i ..oni to napewno zrobili specjalnie ... ale ... umierała na moich oczach :-( Pamiętam to jak by to bylo wczoraj. Razem spedziliśmy tyle lat. Miała dopiero 4 lata i musiała umrzeć. Najgorsze bylo to że miała szczeniaki. One boją sie do dziś wychodzić na ulice. Mam ciarki jak o tym mówie i często teraz placze w nocy że jej nie ma ...

Posted

Bardzo mi przykro z powodu psiaka, jednak nie możesz mowić że człowiek na motorze zabił Ci psa... psa w ogóle na tej drodzie nie powinno być, właściciel jest odpowiedzialny za swoje zwierze, a nie kierowca :shake:
Pamietajmy ze pies na drodze moze zagrazac zyciu ludzkiemy, co jesli np. samochod zaczalby chamowac? inny samochod moglby w niego wjechac, kraksa gotowa, na tylnim siedzeniu 2 letnie dziecko ktore niestety nie przezyło wypadku.. nie przez psa, przez właściciela tego psa.

Pilnuj obenego psiaka, nie pozwol aby znow doszło do tragedi.. :-(

Posted

Naszczęście teras twojej Soni jak dobrze mówię imię nic nie grozi :)
Jak byłaś dobrą właścicielką to napewno za tobą tęskni i zagląda zza tęczowego mostu czy nic ci nie jest.Niekturzy ludzie poprostu niemyślą co robią :cool1:
Soniu pamiętam

• ;)
    • 3 weeks later...
    Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Soniu pamiętam o tobię.:)[/FONT][/B]
    [B][FONT=Comic Sans MS]Przepraszam że nie wchodziłam ale internet szwankował.[/FONT][/B]
    [B][FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieje że święta spędziłaś dobrze w gronie swoich przyjaciół.[/FONT][/B]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witaj Soniu :)[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieję że jesteś grzeczna za TM :)[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Bo słyszałam że ciągle brykasz :)[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię i opiekuj się pańcią :)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię :)[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]U nas nareszcie widać wiosne :)[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Bo wczoraj była fatalna pogoda :)[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam i niezapomnę :)[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Opiekuj się pańcią :)[/FONT]

Posted

Przepraszam Sońka że tak dawno u ciebie nie byłam, ale komputer się ciął. Kocham cie bardzo. Daj mi jakiś znaak że jesteś szczesliwa? :) co tam robisz? jak tam jest?
    [*] ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziś jednak jest fatalna pogoda :([/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Może to dlatego że dowiedzieliśmy się że wczoraj Pan Adam Tenerowicz nasz Włefista się powiesił :([/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Niemoże to do nas dotrzeć jakoś :([/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię Soniu :)[/FONT]

• 2 weeks later...
    • 3 weeks later...
    Posted

Soniu przepraszam za tą długą nieobecność :)
    Ale wiesz że pamiętam o tobię i choćby niewiem jaka by to była przerwa to nigdy nie zapomnę o tobię tak jak o innych psiaczkach :)
    U mnie ciepło u ciebie napewno bardziej :)
    Afik miewa się doskonale bardzo rozrabia :)
    Pamiętam o tobię i niezapomnę :)

Posted

soniu przed twoją śmiercią cię ukąpałam. kiedy się trząsłaś przy kąpieli powiadziałam wszystko będzie dobrze ... było?
    Chciałam cię odkopać i przytulić ....
    życie jest za krótkie ...
    było już za późno ..
    :(
    [*] .........