requiem. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Był słoneczy majowy poranek. Jak zawsze po południu jeździłam na rowerze z przyjaciółką. Zatrzymaliśmy się na chwilę na picie koło domu i zobaczyłam przy siatce koleżanke Moniki, Karoline. Postanowiłam umówić się z nią na spacer z Sonią jutro rano o 10:00. Był juz wieczór. Mieliśmy z tatą kąpać Sonie więc poszłam go nudzić. Na koniec kąpieli powiedziałam : "nie bój się, wszystko będzie dobrze" :shake: Nie było ... Poszłam potem jeszcze na chwilkę do koleżanki Moniki aż tu nagle Sonia wyszła na drogę. Zaczęłam panikować! Jechały 4 harleye i ..oni to napewno zrobili specjalnie ... ale ... umierała na moich oczach :-( Pamiętam to jak by to bylo wczoraj. Razem spedziliśmy tyle lat. Miała dopiero 4 lata i musiała umrzeć. Najgorsze bylo to że miała szczeniaki. One boją sie do dziś wychodzić na ulice. Mam ciarki jak o tym mówie i często teraz placze w nocy że jej nie ma ... Quote
Pusiaczka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Że te harleje musiały ją zabić :angryy: Poprostu niemają serca, niepowiem co z takimi powinni zrobić :mad::angryy: Poprostu idioci:angryy: Dla Soni :-(:-( Quote
zaba14 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bardzo mi przykro z powodu psiaka, jednak nie możesz mowić że człowiek na motorze zabił Ci psa... psa w ogóle na tej drodzie nie powinno być, właściciel jest odpowiedzialny za swoje zwierze, a nie kierowca :shake: Pamietajmy ze pies na drodze moze zagrazac zyciu ludzkiemy, co jesli np. samochod zaczalby chamowac? inny samochod moglby w niego wjechac, kraksa gotowa, na tylnim siedzeniu 2 letnie dziecko ktore niestety nie przezyło wypadku.. nie przez psa, przez właściciela tego psa. Pilnuj obenego psiaka, nie pozwol aby znow doszło do tragedi.. :-( Quote
requiem. Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 ale ja nawet nie wiedzialam ze od wyszedł ... a to było tak ze motorzysta kopnąl sonie na droge a 2 ją przejechal :( ... Quote
zaba14 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 a kto widział tą sytuacje? Przykre jest że są tak bezduszne osoby na tym swiecie, dlatego psa trzeba mieć pod ciągła kontrola. Quote
requiem. Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ja widzialam! ja sama! widzialam, jak jakiś debile zabijają mojego psa! ;( Quote
Pusiaczka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Naszczęście teras twojej Soni jak dobrze mówię imię nic nie grozi :) Jak byłaś dobrą właścicielką to napewno za tobą tęskni i zagląda zza tęczowego mostu czy nic ci nie jest.Niekturzy ludzie poprostu niemyślą co robią :cool1: Soniu pamiętam ;) Quote
Pusiaczka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS]Soniu pamiętam o tobię.:)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Przepraszam że nie wchodziłam ale internet szwankował.[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieje że święta spędziłaś dobrze w gronie swoich przyjaciół.[/FONT][/B] Quote
requiem. Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Mmmhm mam nadzieje ze masz tam osobe która cię pilnuje ;) [*] Quote
Pusiaczka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Soniu :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieję że jesteś grzeczna za TM :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo słyszałam że ciągle brykasz :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię i opiekuj się pańcią :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Soniu :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]U nas nareszcie widać wiosne :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo wczoraj była fatalna pogoda :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam i niezapomnę :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Opiekuj się pańcią :)[/FONT] Quote
requiem. Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Przepraszam Sońka że tak dawno u ciebie nie byłam, ale komputer się ciął. Kocham cie bardzo. Daj mi jakiś znaak że jesteś szczesliwa? :) co tam robisz? jak tam jest? [*] ;) Quote
Pusiaczka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Soniu :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziś jednak jest fatalna pogoda :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Może to dlatego że dowiedzieliśmy się że wczoraj Pan Adam Tenerowicz nasz Włefista się powiesił :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niemoże to do nas dotrzeć jakoś :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię Soniu :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witaj Soniu :) Dziś zimno :( Jutro jadę po szczeniorka :) Mam nadzieję że jutro będzie ciepło :) Opiekuj się pańcią :) Pamiętam o tobię i niezapomnę :) Quote
requiem. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 :] a ja tez pamietam. A 2 dni temu byly urodzinki twojego synka. 1 urodzinki :( bez ciebie ... Quote
Pusiaczka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Soniu przepraszam za tą długą nieobecność :) Ale wiesz że pamiętam o tobię i choćby niewiem jaka by to była przerwa to nigdy nie zapomnę o tobię tak jak o innych psiaczkach :) U mnie ciepło u ciebie napewno bardziej :) Afik miewa się doskonale bardzo rozrabia :) Pamiętam o tobię i niezapomnę :) Quote
Dinka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cockerku- Biedna jestes... :(:( Dopiero teraz weszlam na ten watek... ;( [*] Soniu- Bylas napewno bardzo kochanym i dobrym pieskiem. Quote
Natasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 (edited) ............... Edited June 16, 2014 by Natasia Quote
requiem. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 soniu przed twoją śmiercią cię ukąpałam. kiedy się trząsłaś przy kąpieli powiadziałam wszystko będzie dobrze ... było? Chciałam cię odkopać i przytulić .... życie jest za krótkie ... było już za późno .. :( [*] ......... Quote
Recommended Posts