Drache Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Poszukuje osob, ktore mialy "nieprzyjemne" przejscia z wetami. Chodzi o sytuacje, w ktorych psy doznaly z winy weta uszczerbka na zdrowiu, a wlascicielowi na przyklad zostal odchudzony portfel. Sprawa jest dosc pilna, wiec jesli znacie kogos, lub sami mieliscie jakies nieprzyjemne historie to bardzo prosze o kontakt. Quote
Drache Posted May 12, 2004 Author Posted May 12, 2004 SKibi, mozesz na priva, a ja Ci wyjasnie dokladnie o co chodzi Quote
Basia_D Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 U mnie to było 13-lat temu. Nie pamiętam nawet nazwiska weta- może poposru wolałam usunąć go ze swojej świadomości - ptrzez niego umarła moja Agunia. Tak więc, chyba moja historia nie przyda Ci się zbytnio. Chyba, że chodzi nie tylko o psy - koty, ale w takim przypadku prosze wyjaśnij mi ( może być priv) o co chodzi- bo jest to bardzo "specyficzna" historia. Quote
dbsst Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Drache ja mialam przejscia czy tu na forum czy jak? Quote
Drache Posted May 20, 2004 Author Posted May 20, 2004 dbsst i inni zainteresowani, Bardzo dziekuje za pomoc, ale sprawa juz jest nieaktualna. Quote
Skibi Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Drache może jakoś przed wejściem na siebie poczekamy? Razem to zawsze raźniej 8) Quote
Recommended Posts