Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lilanines']No to wychodzi z tego że chyba rozpuściłam naszą sunie i teraz mam za swoje. co do problemów zdrowotnych to badał ją wet i nic niepokojącego nie znalazł. Od jutra zaczynam pracować nad nią no i chyba więcej nad sobą bo raczej nie uśmiecha mi się latanie za nią z miską.
Nikt nie odpowiedział mi co z tym kefirem?
I dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

Jak wet nic nie wykrył, to "głód jest najlepsza przyprawą...."
Koty mojej matki jak nie mają smaka np. na wątróbkę, to nie jedzą i czekają aż matka zrobi coś innego - np. rybę ...:splat:
A matka stoi w markecie i przegląda daty pakowania, bo jak pakowana więcej niż 2 dni wcześniej to nie ruszą :mad:
A jak nie chcą jeść to gania za nimi i do pyska wtyka :mdleje:
Koty wracają kiedy chcą (np. o 3 w nocy) a ona nie śpi i na nie czeka!! :crazyeye:

A teraz zaskoczenie!

Wyjechali w lato na 3 dni i mieliśmy się opiekować kotami (pt-niedz)
Zamieszkaliśmy na ten czas u nich i ............ koty dostały żreć, nie chciały, wystawiliśmy żarcie do ogrodu (może się jakiś bezdomny pożywi... :eviltong:)
Koty nie wróciły o 22.00 - ja pojechałem na brydża a żona poszła spać...
Wróciłem ok. 3 nad ranem - kotki wybiegły z miauczeniem spod samochodu sąsiada (ooo jaka radość!)
Na 2 dzień miski były wylizane zaraz po podaniu, a oba kotki kręciły się wieczorem koło domu i o 21.59 leciały mało łap nie połamały jak zaczęliśmy zamykać drzwi od tarasu ...
Na 3 dzień to samo :eviltong:
A w poniedziałek matka się zdziwiła, czemu kotki wróciły do domu juz o 22.00 :cool3:
Oczywiście kilka dni później sytuacja wróciła do "normy" :shake:

• 1 month later...
Posted

Moja sunia też niewiele je, suchych karm nie jada wcale, jedynie Froliki, inne rzeczy też jak jej pasuje, a najlepiej jak ma podane z rączki, to wtedy jednym ząbkiem spróbuje i jak jest ok to ewentualnie weźmie :) , ale zamorzona nie jest, więc jak widać pies rade sobie da :)