GameBoy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 liryka czy Ty jestes zainteresowana ta adopcja czy nie? Quote
liryka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GB, zdecydowana! ale teraz nie mam jak pojechac po Gordona - nawetm jak oddadza mi auto, za tydzien mam zajecia, a kolejnego urwania sie z pracy juz mi nie przepuszcza :shake: , wiec najwczesniej za 2 tyg. a Gordek tam coraz dluzej siedzi, dlatego jeslli ktos mu da dobry domek ZANIM tam pojade - niech mu sie szczesci. tak umowilam sie z Celina, bede sie na biezaco dowiadywac, bo na trasnport 'przy okazji' do krakowa nie ma co liczyc. Quote
ElzaMilicz Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Prosiłabym o opis psa wykonany przez Celinę. Muszę wiedzieć o nim jak najwięcej, jeśli mam pomóc w adopcji. Na horyzoncie jawi się domek dla Gordona. ;) Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Prosiłabym o opis psa wykonany przez Celinę. Muszę wiedzieć o nim jak najwięcej, jeśli mam pomóc w adopcji. Na horyzoncie jawi się domek dla Gordona. ;) super! mocno zaciskam kciuki, moze zadzwon tam i sama sie dowiedz bezposrednio Quote
liryka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: , niech juz dluzej nie czeka!! Quote
ElzaMilicz Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Potrzebuję informacji, nie mam czasu na przegladanie wątku. Quote
liryka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Elza, najlepiej rozmawiac bezposrednio z Celina, ona widzi go codziennie i moze opowiedziec (nr wyslalam Ci na pw). Na str 18 watku opisalam zachowanie Gordona przed tygodniem, ale on sie caly czas socjalizuje. Quote
Erazm Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 E-M kontaktowałaś się może z Celiną? Trzeba Ci w czymś pomóc? Quote
Erazm Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ok, gdybym była przydatna to proszę o sygnał Quote
ElzaMilicz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 W oczekiwaniu na dom Gordon pokazuje się na pierwszej ! Quote
liryka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 nie mam auta:placz: i nie mam kiedy pojechac :placz: Quote
Erazm Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Gordonkowi zrobiłam małe all, może .... http://www.allegro.pl/item347714718_nowofunland_mix_gordon.html Quote
anouk92 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wczoraj byłam w odwiedzinach u Gordona. Teraz mieszka w największym kojcu z piękną sunią w typie ONka długowłosego. Chyba się chłopak zakochał :evil_lol: bo jest bardzo radosny. Wita się ze wszystkimi, zaczepia i cały czas machał ogonkiem. Tylko w jednej chwili przestraszył się aparatu i zwiał do budy ale zaraz wyszedł z powrotem i znowu się cieszył:loveu: Zdjęcia wieczorem. Quote
Recommended Posts