Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GB, zdecydowana! ale teraz nie mam jak pojechac po Gordona - nawetm jak oddadza mi auto, za tydzien mam zajecia, a kolejnego urwania sie z pracy juz mi nie przepuszcza :shake: , wiec najwczesniej za 2 tyg.
a Gordek tam coraz dluzej siedzi, dlatego jeslli ktos mu da dobry domek ZANIM tam pojade - niech mu sie szczesci. tak umowilam sie z Celina, bede sie na biezaco dowiadywac, bo na trasnport 'przy okazji' do krakowa nie ma co liczyc.

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Prosiłabym o opis psa wykonany przez Celinę.
Muszę wiedzieć o nim jak najwięcej, jeśli mam pomóc w adopcji.
Na horyzoncie jawi się domek dla Gordona. ;)

super! mocno zaciskam kciuki, moze zadzwon tam i sama sie dowiedz bezposrednio

Posted

Elza, najlepiej rozmawiac bezposrednio z Celina, ona widzi go codziennie i moze opowiedziec (nr wyslalam Ci na pw). Na str 18 watku opisalam zachowanie Gordona przed tygodniem, ale on sie caly czas socjalizuje.

Posted

Wczoraj byłam w odwiedzinach u Gordona.
Teraz mieszka w największym kojcu z piękną sunią w typie ONka długowłosego. Chyba się chłopak zakochał :evil_lol: bo jest bardzo radosny. Wita się ze wszystkimi, zaczepia i cały czas machał ogonkiem. Tylko w jednej chwili przestraszył się aparatu i zwiał do budy ale zaraz wyszedł z powrotem i znowu się cieszył:loveu:

Zdjęcia wieczorem.